Vind onlinekurset ‘Baller uden Buler’, en 1:1 time og en biosignaturmåling (værdi 3.997,-)

Lige nu er du velsagtens fokuseret på juleknas, sofahygge, gode serier, lækker julemad – og derefter nytårsmaden (sådan har jeg det i hvert fald), men vi ved jo alle sammen, at januar – kedelige, grå januar – har det med også at byde på nytårsfortsætter og gode intentioner, måske endda dårlig samvittighed. ‘I 2014 vil jeg spise sundere’, ‘I 2014 vil jeg være mere nærværende’. ‘I 2014 vil jeg stramme min krop op’. Sidstnævnte er mit ydmyge nytårsfortsæt.

Nytårsfortsætter har det med at bliver hånet, for hvem overholder dem egentlig, men i grunden er de jo fine nok, for det handler alt sammen om gode intentioner. Og jo. De gode intentioner skal i sagens natur støttes op af handling, ellers er de ikke meget værd.

Det er så her, jeg og Anna Bogdanova kommer ind i billedet, for går du også og tænker, at 2014 skal være dit år, sundhedsmæssigt, well, så har vi en konkurrence kørende i dag, som du vil for at få fingrene i.

Du har sikkert allerede læst min introduktion til Anna Bogdanovas onlinekursus ‘Baller uden Buler. I skrivende stund har jeg – endelig – fået min kettlebell med posten, og jeg repeterer træningsvideoerne og læser op på alt det fine materiale, som er en del af programmet.

Det skal nok blive godt. Det samme kan jeg jo sige til dig, for…

… i dag har du mulighed for at vinde Anna Bogdanovas onlinekursus ‘Balder uden buler’ (2.497,-), en privattime med Anna, hvor du lærer, hvordan du får tændt op under dine balder, så du kan 5-doble din efterforbrænding + en individualisering af din koststrategi på baggrund af en BioSignature-måling (1500,-).

‘Baller uden buler’ byder på et 8 ugers online program (med kettlebells), der, hævder Anna Bogdanova, vil få de mest genstridige fedtdepoter på balder og lår til at forsvinde, stramme taljen ind med 4-10 centimeter, byde på op til 5 x større efterforbrænding efter træning og bedst af alt… at du kun behøver at bruge 60 min om ugen på træning.

Hvad venter du egentlig på?

For at deltage i konkurrencen om verdens mest cool præmie fra Anna Bogdanova, skal du følge nedenstående konkurrence-regler (Husk d’damer og mænd, at alle reglerne skal overholdes for at du er med i opløbet):

1. Du skal like Anna Bogdanovas side på Facebook
2. Du skal like bloggens (altså min) side på Facebook
3. Du skal svare på følgende spørgsmål i bloggens kommentarfelt: Hvad er årsagen til, at du gerne vil vinde online-kursus og personlig konsultation hos Anna?

Konkurrencen løber til tirsdag den 24. december klokken 23.59 og vinderen offentliggøres her på bloggen.

Psssst. Anna Bogdanova udkommer med en bog her til foråret, hvor du kan læse meget mere om, hvordan du sætter fut i din forbrænding. Og apropos forbrænding, så gør dig selv den tjeneste at tilmelde dig hendes nyhedsbrev, hvor du ved signup modtager en guide til netop skyhøj forbrænding.

Comments
138 Responses to “Vind onlinekurset ‘Baller uden Buler’, en 1:1 time og en biosignaturmåling (værdi 3.997,-)”
 1. Mette says:

  Jeg vil gerne vinde, fordi hendes opvarmningsprogram er lige det, der skulle til, for at jeg ikke har så ondt i min ryg/lænd mere! Jeg er desværre blevet arbejdsløs, så jeg har ikke økonomien til at købe mig til hendes skønne baller uden buler, ellers havde jeg gjort det, for det ser ud til at virke! og jeg vil gerne have en sundere krop, en højere forbrænding og slippe for ondt i ryggen.

  Mette

 2. Helle C.U. says:

  Det er mit mål, at se bedre ud som 40 årig, end jeg gjorde som 30 årig. – Og jeg får brug for seriøs hjælp, til at opnå det mål!

 3. Christina Jakobsen says:

  Jeg er 42 år gammel og lider af en psykisk sygdom
  som hedder bipolar.
  Det er en sygdom som gør det svært at komme ud
  i offentligheden da men på de dårlige dage kun kan
  være hjemme….jeg er dog startet på at få et sundere
  liv da det helt sikkert også vil hjælpe på min sygdom.
  Også er der jo lige det med de baller….bliver aldrig klog
  på hvorfor de bliver ved med at være bulede selvom
  at jeg tror jeg gør det rigtige med træning og kost.
  Så derfor vil jeg sååååå gerne vinde dit online kursus (;
  Knus og dejlig jul og nytår C

 4. Tanja says:

  Jeg vil gerne vinde annas onlinekursus, da min krop er gået i dvale! Jeg træner, prøver at spise rigtigt 80% af tiden(der skal være plads til alt) men alligevel sker der ingen ting! Jeg har brug for et spark i r…. Og det mener jeg Anna er den rette kvinde til at gøre! Jeg håber det bliver mig, der vinder konkurrencen!

 5. Kirstine Runge Henriksen says:

  Fordi det måske lige vil give det ekstra, som man altid mangler.

 6. Anette says:

  Jeg vil rigtig gerne vinde programmet! :) Jeg har for lavt stofskifte, og på trods af at jeg får medicin, tager jeg stadig på – også når jeg er på kur. Jeg gør hvad jeg kan for at holde træningsmotivationen oppe, men det er svært, når jeg buler mere og mere ud, uanset hvad jeg gør. Trænger meget til ny inspiration, og en ny vinkel på min træning, og måske kunne det her være med til at vende udviklingen.
  Glædelig jul!

 7. Katrine says:

  Jeg tror lidt at det er alle kvinders drøm, på et tidspunkt at transformere ens krop til noget man kan være 100% tilfreds med. Og jeg har også sat mig for, at 2014 skal blive året hvor det sundhedsmæssigt og kropsmæssigt sker for mig. Jeg har bare indtil nu taget udgangspunkt i løb, fordi det kræver mindst muligt rent økonomisk. Men jeg hader at løbe, det er simpelthen så kedeligt, så jeg ville elske at vinde denne præmie!

 8. Stine says:

  Jeg vil gerne vinde, fordi tiden virkelig er inde til at jeg skal igang med noget træning

 9. Bente Dalsgaard says:

  Jeg har et stillesiddende job + 2 timers kørsel hver dag, så min bagdel er “faldet i søvn”…..har derfor behov for et program der kan vække den og min krop igen :-) Kan desuden mærke at en krop + 40 har behov for mere opmærksomhed!!

 10. Laura B says:

  Jeg vil gerne vinde fordi jeg ønsker at udvide min horisont i forhold til træningsmetoder. Jeg elsker at prøve noget nyt (især hvis man kan se hurtige resultatet på kroppen). Dog begrænser mit SU budget mulighederne, så det ville være for lækkert at kunne starte de nye år med denne præmie :-)
  God jul

 11. Mette Glerup says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg gerne vil finde ind til kernen af mig selv og finde den rette hjemmetræning, til at få bugt med min 5-7 Kgs elevatorvægt! Én gang for alle, skal jeg altså se nogle resultater og derfor med ønsket om en Glædelig Jul og et kickstarter Nytår <3

 12. Tine RS says:

  Åååårrhh lækker gave! Jeg vil gerne vinde, da jeg skal ud og rejse og vil gerne bevise overfor mig selv at det kan lykkedes at smide den slaskede røv af helvede til! Derudover skal jeg på en 2 måneders lang ferie, hvor ingen regner med at det kan lade sig gøre, at komme hjem i en 10.000 gange bedre/sundere og mere fit udgave af sig selv! Jeg vil SÅ gerne bevise det modsatte!

 13. Dorthe jensen says:

  Jeg trænger til et spark i røven uden at få buler i balderne…!

 14. Krabbemis says:

  Grunden til at jeg ønsker at vinde, er at jeg siden fødslen af min søn (maj 2013), står med en krop det ikke rigtig lystre. Ville rigtig gerne i form igen, så jeg kunne kigge mig i spejlet uden at væmmes. Jeg har en god disciplin, men mangler nok at finde den rigtige træning. Uanset om jeg vinder eller ej, så må det gøres noget, men det ville da være rart med rigtig vejledning og træning.

 15. Randi says:

  Det er jo lige det program jeg har kigge efter, nu er min barsel efter nr. 2 ved at være over, og jeg ønske så meget at få vækket min krop så jeg kan stråle igen, jeg har i 3 uge haft mange lænd smerter så mange at jeg ikke kunne stå på mine ben uden at falde sammen om aften og min mand måtte bære mig i seng, og ja jeg ved det fordi min krop har brug for at komme i form efter 2 graviditet men det jo ikke sådan man skal har det i en alder af 27 år, 28 om 15 dage, så nu skal der ske noget, jeg håber meget jeg vinder det, da jeg skal til at læse og på SU i 20 uger så pengen blive lidt små her i der nye år.. men god Jul :-)

 16. Vibeke Gottschalck-Hansen says:

  Kære Maria og Anna.
  Jeg er meget interesseret i Anna Bogdanovas træningsfform og hendes viden, da jeg har fået indtryk af at hun formår at guide til de vigtigste, mest effektive øvelser på en relativ enkel måde. Det virker til at hun har fat i noget helt grundlæggende, som er muligt for alle at deltage i-hvis det så også kan udføres på 60 minutter om ugen, og derhjemme, er det endnu bedre og lade-sig-gørligt for alle.
  Jeg håber, på et lille juleønske***********

 17. Mette says:

  Jeg har allerede købt BUB og vil gerne dele med min veninde og træningsmakker. Men det mås man ikke. Så hvis jeg vinder deler vi i porten. Hun får BUB og jeg vil glæde mig afsindigt til 1:1 med Anna og biosignatur. Så der slåes to fluer med ét smæk!

 18. Caroline Amalie Clausen says:

  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg virkelig er kørt død mht træning og jeg kan ikke finde ud af hvordan man skal spise bedst og hvilken træning der både virker og er sjov. Jeg trænger virkelig til at få strammet op, og specielt her i juletid!
  Mvh Caroline Amalie Clausen
  Tigerdyr107@gmail.com

 19. Cathrine says:

  Jeg er kæmpe fan af Anna. Endelig en, hvis trænings- og koststrategier matcher mine holdninger. Det skal ikke være besværligt eller tidskrævende. Annas blog er intet mindre end fantastisk!

 20. Maria Munkholm says:

  Kære Maria og Anna
  Jeg har fulgt Anna og flere andre “sunde damer” via fb og nyhedsbrev, og jeg må sige, at Anna er den eneste der formår at gøre det simpelt og “spiseligt” at komme igang. Ved at følge få af Annas realistiske råd, har jeg allerede mærket og set resultater!
  Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig at få fingrene i “balder uden buler”, så jeg kan få et los og komme hele vejen i mål…
  Uanset hvad, så er du bare sej, Anna.

 21. Leonore says:

  Anna er kompetent og dygtig på så mange niveauer. Jeg ønsker mig at vinde for at komme tilbage til min krop og mit indre barn og tilbyde den og det noget vidunderligt godt. <3

 22. Tine Fisker Christensen says:

  Fordi Anna bare er for vild! SÅ meget viden og SÅ meget sejhed samlet i sådan en smuk og fin lille fe. Hun tryller blæver om til beton og transformerer vores forestillinger om, hvad det kræver at ændre vores kroppe – og viser os, at vi kan skabe maksimal effekt med minimal indsats. What’s not to like!?

 23. Louise Kjær says:

  Jag har precis upptäckt dig och du känns äkta och ärlig! Tänk att få väcka en sovande kropp med ditt program, lycka!!
  Skulle vara härligt att äntligen se någonting, vad som helst, hända istället för ingenting. Jag trordet skulle hända något med en gåva från dig.

  God Jul og Godt Nytår

  Knus fra svensk-danske Louise

 24. pernille andersen says:

  Hej, åhh som 45 årig (!) har jeg buler, – har nok haft dem i mange år, de generer mig, men jeg har indtil faktisk ikke troet at jeg kan komme af med dem – tænk hvis Anna kan hjælpe mig med det, -det vil da være jordens bedste julegave:-)

  Glædelig jul til dig og familien!!

  / Pernille a

 25. Christina. E. A says:

  Jeg skal deltage i 4 x 18 x 4 til august, så jeg skal virkelig igang med både træning og mad i det nye år, vil være supefedt at vinde og få de gode råd med på vejen og undgå de fælder der også er .

 26. Mariann Rasmussen says:

  Anna er SÅ sej, og har en hel fantastisk tilgang til træning og sundhed – vil super gerne under hendes vinger og lære en masse, få en rundere numse og en højere forbrænding. Er sulten efter ny inspiration til effektiv træning. – Ja, og så mangler jeg stadig at smide ca. 25 kg efter et vægttab på 20… tror ikke BUB programmet og en 1:1 med Anna vil skade den proces.

  Hvis jeg nogensinde skal vinde en konkurrence, må det meget gerne være denne!

 27. det er de sidste 5 kilo der bliver siddende:)

 28. Pia Rotbøl says:

  Efter 4 graviditeter, så er vægten på normal igen, men kiloene har ligesom fordelt sig meget anderledes, end før graviditeterne, så når jeg ser gamle billeder, åh så drømmer jeg om, at få den faste og muskuløse krop tilbage, og det må Anna meget gerne hjælpe mig med i 2014 <3

 29. Maria says:

  Jeg vil vinde fordi:

  – Livet er for kort til at træne hårdt og umenneskeligt – men uden resultater.
  – Alle genveje tæller.
  – Balder skal være lækre, stærke og give sexlyst indeni og udenpå.
  – det (trods karate, løbetræning, LCHF, yoga, svømning, you name it) bare ikke er lykkedes mig endnu at få de skønneste balder, jeg VED venter inderst inde!

  Den dejligste jul og nytår til jer alle sammen! Må I alle få balder, der knalder!

 30. Benedikte says:

  Jeg vil gerne vinde den dejlige præmie fra Anna, da jeg siden 2010 har døjet med følgerne af tre discusprolapser og synes, Annas program og 1:1 lyder som svaret på mine bønner. Jeg har været igennem et genoptræningsforløb og har investeret i en personlig træner, men jeg er stadig ikke stærk nok. Og nu kæmper jeg med bækkenproblemer. Jeg synes, Anna har en spændende indgangsvinkel til den traditionelle træning, til kalorieindtag og forbrænding og hun virker som en rigtig kompetent dame, som jeg gerne vil i kløerne på!

 31. Heidi Andersen says:

  Hej.. :-)
  Jeg vil gerne vinde dette forløb, fordi jeg syntes Anna er ret så sej og jeg har brug for en sej person til at hjælpe mig, jeg er midvejs i livet og skal for alvor til at få styr på min krop. Glæder mig til hendes bog kommer, men håber på at få en personlig konsultation med hende.
  Hilsen Heidi

 32. Christina Bonke says:

  Jeg vil rigtig gerne vinde, fordi jeg nu i over et halvt år intet andet har lavet end at sidde på min numse og skrive speciale. Og jeg tænker, at den kun er blevet fladere og fladere af det.. Den trænger til at komme i gang i det nye år, . :)

 33. Christina S.Thomsen says:

  Jeg har i løbet af 2013 har jeg tabt 18 kg, men nu er det som om det hele er gået lidt i stå. Er langt fra færdig med min kamp mod kiloen og et bedre selvværd og dette kursus vil kunne sætte mig igang igen.

 34. Amielin Nannestad says:

  Jeg har allerede købt balder uden buler og jeg elsker min krop nu…, og helt sikkert endnu mere i fremtiden. Jeg vil bare så gerne vinde så jeg kan hove denne fantastiske have til min veninde. Hun trænger om mogen til lidt ekstra til sig selv, og det her ville være den mest fantastiske gave at give hende. Hun har i forvejen ved egen hjælp tabt 10 kg i år og nu trænger hin lige til at få det sidste skub.

 35. Linda Pedersen says:

  Jeg vil da klart lægge et bud ind på at vinde den præmie….
  Har i den grad brug for opstramning…♥
  Glædelig Jul og
  et kh

 36. Lene Beyer says:

  Jeg vil så gerne vinde, fordi jeg i 2013 overvandt min løbe-fobi og nu løber glad og stolt 3 gange om ugen – noget jeg i mit 39-årige liv aldrig, aldrig, aldrig havde troet skulle ske!!! Jeg er SÅ frisk på at udvide træningen i 2014 og blive strammet yderligere op!!!

 37. Asta says:

  Jeg vil gerne vinde kurset, da jeg pt. lever et liv der gør det meget svært at bruge den fornødne tid i et fitness-center eller løbe de obligatoriske 5 km. Det betyder så uheldigvis bare at min krop bliver slap og mit energiniveau lavt. Hvis jeg kunne opnå at få flotte balder med kun 60 minutter om ugen (!!!!!), ville jeg aldrig klage over lange dage igen ;-)

 38. Anis says:

  Helt ærligt, så kommer det til at lyde mega corny, men det er bare en drøm for mig!
  Jeg sidder her, 2 år efter fødslen af mine tvillinger og er meget ked af min krop! Jeg har altid været slank, og er det såmænd stadig, men min bagdel og mine lår og mave ser FRYGTELIGE ud, så frygtelige at jeg ikke engang ville have shorts på i sommers. Frygter allerede sommerferien, hvor vi havde aftalt at tage sydpå med et andet par, men allerede nu tænker jeg over hvad jeg kan gøre for at vi ikke skal afted, da jeg simpelthen ikke kan vise mig sådan her.

  Jeg er den seneste tid begyndt at lede efter trænings-mæssige løsninger på mit problem (grunden til at jeg ikke bare tager i fitness og træner er fordi at jeg aldrig har været medlem af et, ved simpelthen ikke hvad jeg skulle stille op i sådan et) og det jeg har fundet og gerne vil, koster 19.000kr for et 12 ugers forløb og det har jeg på ingen måde råd til, har heller ikke råd til 4.000kr lige nu, så jeg krydser alt hvad der kan krydses! Jeg vil have en lækker røv! ;-)

  God jul og godt nytår!

 39. Liv says:

  Fordi jeg i tre – fire måneder har været i gang med at træne mig op, men det går virkelig langsomt, og jeg vil bare så gerne snart kunne se nogle resultater :)

 40. Rikke Hansen says:

  Jeg vil gerne vinde denne skønne præmie, da jeg er en pige der i mange år har styrketrænet tungt og med de klassiske øvelser der skulle være gode for baller og lår, jeg har en fyldig bagdel og lidt muskuløse lår, men kan simpel hen ikke komme af med mine buler under ballerne, det er fustrerende når man bruger en stor del af sin tid på træning og så det ikke hjælper. Derfor ville det være dejligt at vinde denne præmie så jeg en gang for alle kunne komme af med mine buler og blive helt tilfreds med min bagdel.

 41. Monica Figgé Jensen says:

  Jeg vil gerne vinde, fordi ikke nok med at jeg er træt af min efterfødselskrop og alle de overflødige kilo, men derudover har jeg andre ting der gør, at jeg bør tabe mig og komme i form. Jeg fik konstateret astma dagen før jeg fik at vide, at jeg var gravid. Derudover har jeg kronisk piskesmæld og en forskydning i den ene side af hoften efter, at jeg blev påkørt i en bilulykke og begge dele forværres jo mere jeg vejer. Jeg er ved at være desperat for at gøre noget, men med et lille spædbarn er det ikke til at finde tiden til de standard træningsprogrammer med en times træning + opvarmning og udstrækning 3 gange om ugen. At kunne “nøjes” med 60 min. på en hel uge vil passe perfekt ind i min tidsplan med en lille baby.

 42. Maja says:

  Jeg har en snart to-årigt dreng, og jeg har rigtig svært ved at komme i gang med at træne igen efter graviditet/fødsel, og jeg trænger til det. Det kunne være mit spark.

 43. Henriette Vingborg Nielsen says:

  Jeg vil så gerne vinde da jeg kæmper 7-8 timer om ugen i det lokale fitnesscenter uden at kunne se særlige store forbedringer, så måske det er min teknik det er galt med…

 44. Ditte Christoffersen says:

  Fordi jeg har født to børn, alt hvad jeg tog på i graviditeten sidder der stadig og trænger i den grad til et spark i bagdelen. Så jeg kan gå en sommer i møde med energi og selvtillid

 45. Rikke FM says:

  Jeg vil så gerne vinde denne jule give away.
  Jeg trænger til at blive strammet op efter tvillingegraviditet for 3,5 år siden. I foråret fik jeg nok af min krop – den var ikke tonet, stram og fin som før graviditet plus jeg vejede små 10 kg mere end jeg gerne ville – så jeg fik mig endeligt meldt i fitness igen, betalte mig fra at få udarbejdet et træningsprogram og kom rigtigt godt igang med træning 4 dage eller mere om ugen. Men så i sensommeren oplevede jeg det mest forfærdelige jeg nogensinde har oplevet – jeg mistede min mor fra den ene dag til den anden – jeg blev slået ud og mistede fuldstændig lysten til at komme i fitness igen, men har heldigvis fået gang i læbeskoene da sorg og ked af det hed for en stund forsvinder når jeg læber afsted. Jeg mangler dog min træning da jeg kunne se de gjorde noget godt for min krop og mit velvær, men efter det jeg har oplevet har jeg fået nye prioriter og vil hellere være sammen med mine unger, familie og venner fremfor i fitness 4 dage om ugen, så 60 minuttet om ugen der kan udføres hjemme lyder næsten for godt til at være sandt.
  Krydser fingre og håber jeg er heldig så jeg kan komme igang med at blive strammet op igen og forhåbentligt blive en gladere og mere harmonisk mig igen efter et hårdt 2013.

 46. Jessica Andersen says:

  Jeg vil gerne vinde for at få vejledning i min træning. Jeg har efter jeg fået barn nr 2 trænet en del. Jeg vil dog gerne have hjælp da jeg bruger for meget tid at træne. Er det en måde at evt koncentrere min træning og få mest muligt ud af den. Jeg kan mærke at træning hver dag er for hårdt til min krop og vil gerne have vejledning i hvordan jeg træner rigtig og samtidig beholder en fit krop. Derfor håber jeg at jeg vinder denne unikke mulighed til træningshjælp.

 47. Mai-Britt says:

  Jeg er på barsel og er endnu ikke kommet i gang med at træne igen. Det vil jeg rigtig gerne lave om på! Et online-kursus er jo genialt i den sammenhæng.

 48. Aase Bæk Brøgger says:

  Jeg er fitness- og gymnastik-instruktør, så jeg drøner rundt og gør andre mennesker i bedre form :-)
  Det jeg bare glemmer, er at gøre nok for min egen form – mine baller er lidt slappe i det og er faldet lidt ned….
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at få hjælp til at komme i gang med at gøre noget for mig selv :-)

 49. Trine says:

  Nu er mine børn blevet så store, at jeg rent faktisk har tiden til at gøre noget for mig selv. Men pga. en kronisk fysiks sygdom, er overskuddet ikke ret stort, så et spark bagi som dette med en der virkelig har forstand på hvad der skal til, vil helt sikkert kunne give mig det skub der skal til.

 50. Eva Sørensen says:

  Jeg skal virkelig igang her i det nye år. Er langsomt kommet i dårligere og dårligere form, nu med hjerteproblemer. Og har virkelig svært ved at komme igang. Det her ville være SPARKET!

 51. chris cecilia says:

  Efter 3 børn, en depression og angst for at komme ud. Så har jeg fået en krop jeg slet ik har det godt i, og jeg har simpelthen brug for guide til at komme igang, og komme af med bulerne og få en pæn numse og krop jeg ville kunne holde ud
  Dette ville betyde alverden for mig, da det ka være med til at få det positive livssyn igen og give mig lysten til at komme i pænt tøj igen.

 52. Charlotte says:

  Jeg har har fået to børn på 15 mdr og har en kæreste der arbejder om aftenen, så det kniber med tiden til at træne. Og det kan man desværre godt se på min krop. Nu skal jeg se at komme i form (igen)! Så denne præmie ville være en skøn hjælp.

 53. Helle Larsen says:

  Jeg vil gerne vinde dagens præmie, da jeg synes Anna er meget inspirerende. Derudover har jeg det sidste års tid begyndt at styrketræne mere og mere, men har desværre sluttet året med en overbelastbing af mine lårmuskler og hoftebøjere som jeg ikke kan slippe af med og derfor kan jeg hverken træne ben eller dyrke hårdere cardio træning

 54. Anonima says:

  Jeg har virkelig brug for at komme i gang med at træne efter en fødsel og ved siden af stillesiddende arbejde. Jeg har bare utrolig svært ved at “tage mig sammen” – finde tiden og motivationen.

 55. Marie Nielsen says:

  Fordi jeg tror Anna kan hjælpe mig til at føle mig hjemme i min krop igen…<3

 56. Karoline says:

  Efter 2 fødsler er opstramning lige det jeg har brug for.

 57. Nadia WH says:

  Fordi jeg efter 6 års forgæves fertilitetsbehandlinger, nu prøver at komme af med de ekstra kilo som behandlingerne har givet mig.
  Det har især sat sig på røven og jeg kan ikke komme af med det. Så Annas kursus må siges at ramme præcist der, hvor jeg har brug for hjælp.
  Vil så gerne kunne købe et par bukser der sidder godt og ikke gaber af pommern til :-)

 58. julie lillegaard says:

  Efter to graviditeter i træk har tyngdekraften ikke rigtig været på min side, synes jeg. Jeg har lagt mange svedende timer i træningscenteret i sommers og jeg synes, det lykkedes mig at blive lidt bedre venner med tyngdekraften igen. Men ak. Så blev det efterår og vinter. Med syge børn og voksne og crazy eksamensræs og jeg kunne kun overleve ved at gøre kaffe, chokolade og kulhydrater til bunden af min kostpyramide. Kombinationen af at sidde på en læsesal dag og nat og læse til eksamen, imens jeg samtidig kørte sukker ned, gjorde ikke rigtig noget godt for de fine resultater af mit hårde arbejde i træningscenteret. Med eksamensræset vel overstået er jeg snart på vej ned i træningscenteret igen. Men med praktik og speciale og mere travlhed om hjørnet kommer det gamle mønster til at gentage sig: Sund palæo-fitness-mor med masser af overskud og en fornuftig døgnrytme – indtil travlheden gør mig til en sukkerspisende, kaffedrikkende, søvnløs arbejdsnarkoman, som ikke dyrker mere motion end løbeturen ned i kiosken efter mere choko. I need help!

 59. Anne S. says:

  Har taget 20 kilo på for to år siden (mens jeg skrev speciale) og trænger virkelig til et spark bagi for at komme igang igen og få tabt de overflødige kilo. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde :)

 60. Gitte says:

  Jeg fik mit 2. barn for fire måneder siden – og efter en graviditet har man verdens fladeste baller, så de trænger så meget til at blive trænet op igen!

 61. Thilde says:

  Vil så gerne vinde da det ville være en helt fantastisk måde at starte år 2014. Her er mit mål at komme i mit livs for igen efter en fødsel. Nu skal de balder fandeme skrabes op fra gulvet og i topform!

 62. Trine says:

  Efter to graviditeter og en alt for stresset hverdag, lyder det som om programmet kan passer ind i hverdagen og samtidig tager udgangspunkt i mig. Ville elske at gide se mig selv i spejlet igen.

 63. Lyder spændende! Burde tabe mig 5-8 kilo og trænger også til en opstramning af baldeflæsk, efter fire graviditeter.
  Tror dette kunne hjælpe mig igang!

 64. Maybrit Sørensen says:

  Jeg træner regelmæssigt men kan ikke komme bulerne på ballerne til livs, så hjælpen er nødvendig for at få bulefri baller :-)

 65. Mette Thomsen says:

  Jeg blev for snart 4 år siden sparket ned af en hest, og har været igennem et længere genoptræningsforløb, men har fået varige mén med hovedpine, koncentrationsbesvær, smerter i nakke og lænd. Jeg har fulgt med i Annas blog og tror hun kan hjælpe mig m…Se mere

 66. Jeg vil så gerne vinde den, fordi min krop trænger til at blive styrket efter en hofteoperation jeg fik i foråret. Det har sat sine spor, og nu kunne det være godt med en opstramning af musklerne omkring for at støtte hofter og lænd bedst muligt :)

 67. Dorthe Rasmussen says:

  Jeg vil gerne vinde fordi hun kan være med til at give mig et spark bagi. Jeg har store problemer med at holde min motivation oppe mht. træning, er nede med 2 prolapser i ryggen og 2 smadrede knæ og 10 kg på plus siden, så lidt kyndig rådgivning fra Anna vil virkelig være GULD værd

 68. Maj-Britt says:

  Jeg vil gerne blive den heldige vinder: fordi jeg er en af de cardio freek som har døde baller og buler, samt en sygdoms historik på 2, 5 år som gør min krop forsat ikke respondere på træning. Så den bedste julegave vil være at få mulighed få transformere min krop og sind til strong i stedet for wrong :-)

 69. Suz says:

  Jeg vil gerne vinde fordi det bare lige er hvad jeg ønsker mig ;-)

 70. Anne J says:

  Interessant præmie. Jeg vil gerne vinde fordi det kunne være spændende at prøve noget helt andet end jeg plejer :) tanken om et forløb jeg kan følge hjemme er spændende. Noget der er udfordrende er at komme ud af døren om aftenen for at dyrke motion når børnene sover

 71. Nina says:

  Min krop er lidt medtaget efter en hård graviditet og sygdom og vil gerne være fit for fight igen samt få det bedre med min krop – tror dette er vejen frem!
  Glædelig jul til dig og dine!
  /Nina

 72. Lis says:

  Jeg har fulgt Anna online i et stykke tid. Har kun prøvet kort at træne med hendes øjne på mig, men det var nok. Efter at have fiflet med benhårde træningsformer som crossfit og boot camp-forløb, har hun via ubehagelige konstateringer langsomt (og modvilligt) fået mig til at indse, at “benhårdt” nok ikke er vejen til en stærk og balanceret krop for mig. Hendes tilgang til træning udfordrer og provokerer mig. Men hun rammer noget og når ind. Jeg nærmer mig de 40 år, og det er nu, jeg skal sætte ind, kan jeg mærke. Slank er sekundært. Skadesfri og stærk er det eneste, der betyder noget. Desværre er Anna også meget dyr, og prioriteringer eller ej, har jeg simpelthen ikke råd til måling eller enetime. Jeg ved, at hun et præcis og skarp i instruktion og korrektion. Jeg ved, at Anna kan være min kickstart til stærkere krop uden skader. Derfor vil jeg gerne vinde.

 73. Henriette Jensen says:

  Årsagen, jeg brænder for at holde ved de gode vaner jeg startede 1. aug i år, har ændret min kost og træner flere gange om ugen. Har pt tabt 22 kg. MEN i en alder af 38 år, og de fleste af dem som overvægtig, fødsel af 3 børn osv… så er det altså ik baaare sådan lige at stramme op, og jeg ville da lyve hvis jeg sagde at den slappe hud ik er mega øv når alt det andet bare kører. Jeg er begyndt at løbe for en måneds tid siden, har løbet ca 16 km i denne uge, styrketræner i FW, men må indrømme at det nok ku gøres mere effektivt, føler lidt jeg famler i blinde. Spark mig i den rigtige retning, pretty pretty please <3 Glædelig jul

 74. Kat says:

  Jeg har pcos, efter graviditetsvægt og slid gigt i mine knæ, alt sammen noget som gør det ret svært at få tabt mig og finde tilbage til den jeg engang var og jeg har hårdt brug for hjælp! Jeg er færdig som studerende fra febuar af og skal på job markedet og kunne virkelig virkelig godt bruge at tabe mig OG få et skud ordentlig selvtillid!!

 75. Anette S says:

  Jeg vil utroligt gerne vinde balder uden buler, da jeg har brug for ny inspiration og motivation og der tror jeg lige at Annas ligefremme stil passer mig.

 76. Karoline Sørensen says:

  Jeg vil gerne vinde fordi det er lige det jeg har brug for, for at komme i gang, en der kan støtte mig og vejlede mig, både med hensyn til træning og kost
  Endnu engang, fed præmie! :)

 77. jessie holmslykke says:

  trænger simpelthen bare til at komme igang er efter børn fødseler og andre ting i mit liv bare gået i stå, det kan ses på kroppen så trænger virkelig til et skub i den helt rigtige retning ..

 78. Maria says:

  Derfor skal jeg vinde:

  Mit speciale trækker tænder ud, masser af sukker er blevet indtaget, balderne er blevet lidt slappe og maven har fået en bule. Til maj skal jeg holde mit livs bryllup i Skotland, hvor jeg gerne skal være i mit livs form, have faste baller igen, bulen skal væk og jeg skal stråle af sundhed. Kan I hjælpe mig:):):):):):):):):):):):):):)

 79. Mia CA says:

  Jeg vil gerne vinde fordi:
  1. Jeg tabte 35 kg sidste år, og det gør man ikke ustraffet når man er næsten 40.
  2. Jeg vil gerne opbygge min styrke.
  3. Jeg vil gerne opretholde mit vægttab.

  Krydser fingre.. Glædelig jul
  Kh Mia CA
  Aimlovelive@gmail.com

 80. Mette Thomsen says:

  Jeg blev for snart 4 år siden sparket ned af en hest, og har været igennem et længere genoptræningsforløb, men har fået varige mén med hovedpine, koncentrations besvær, smerter i nakke og lænd. Jeg har fulgt med i Annas blog, og tror hun kan hjælpe mig med at få en bedre tilværelse via den rigtigt kost og trænings vejledning. Jeg har desværre ikke råd til at købe hendes program på nuværende tidspunkt, så det ville være den bedste julegave at vinde :) Rigtig glædelig jul

 81. Hanne says:

  Hej. Jeg er en kvinde på 48 somre, der allerede træner en del – dog uden de helt store balleresultater, al træning overvindes af tyngdeloven, især i min alder, men jeg har ikke opgivet kampen. Jeg følger meget med på nettet og alt det nye, og dette er helt klart en af de systemer, jeg godt kunne tænke mig at lære mere om, for måske træner jeg helt forkert, for længe, for lidt, for hårdt, for let, jeg ved det ikke, men er så klar på at blive klogere.

 82. Sofie says:

  Jeg mangler simpelthen en god omgang motivation for at komme igang med at leve sundt igen – det er simpelthen ikke sjovt bare at tæske mig selv igennem den sædvanlige 3-km-løbetur mere, så jeg trænger til nye inputs til hvordan jeg kan holde mig i form. Derudover føler jeg mig ofte energiforladt for tiden, så måske også kosten kunne trænge til en justering?

 83. Lene Bringsjord says:

  Toplækker præmie som vil være SÅ skøn at vinde.

  Er +40 og det er vigtigt at passe sin krop, så den ikke forfalder og man ender som “usynlig” i gadebilledet, og der er kun en som kan tage ansvar for dette, og det er én selv, jeg trænger 4 – 5 gange ugentligt core-træning for at holde min krop, programmet har jeg fået af en elite-idrætscoach.

  Her i vinterperioden synes jeg det er særlig svært at komme ud og træne, hvilket jeg normalt gør hele foråret og sommeren udendørs, cykler og træner udendørs fitness. Jeg mangler dog nogle øvelser til at holde kroppen fuldstændig fit, dog uden at blive fanatisk.

  December er en udfordring med al den kagebagning og spisning af diverse lækkert julemad, men har virkelig holdt igen, så jeg ikke skal tage kampen efter jul / nytår. Så skønne magiske “værktøjer” til at holde min krop fit vil være fantastisk.

  glædelig 4. advent <3
  smil Lene.

 84. Anne says:

  Jeg i forevejen er yderst inspireret af superseje Anna og kan i forevejen rigtig godt tænke mig at deltage på dette online forløb. Jeg bærer rundt på en lille trold, der ligger i min mave og jeg tænker at denne mulighed for intensivere min træning til 60 min ugentligt – særligt når jeg bliver mor, og tid og søvn sandsynligvis bliver de faktorer, der ikke er mest af – kunne det være en rigtig fin måde at holde mig i form. Desværre rækker min økonomi ikke til et sådan forløb foreløbigt..

  Rigtig glædelig jul, Maria.

  Vh. Anne

 85. Mette Lynghøjen says:

  Jeg trænger til god motivation for at komme igang med træningen efter to fødsler!! Synes jeg mangler energi så måske træningen kunne hjælpe på det også!

 86. Louise Kjær says:

  Fordi man aldrig kan få for meget viden og erfaring – og så kan man vist næppe træne for meget balder – og jeg kunne – som altid – godt bruge en andens syn på teknikken! :)

  – Louise Kjær

 87. Ima says:

  Kosten har jeg styr på, men med et presset liv med arbejde, familie og venner man skal jonglere med, har jeg mistet overblikket over min krop.
  Jeg har virkelig brug for at spark bagi (høhø) og en konkret vejledning i hvad jeg skal gøre for at være tilbage i topform. Det handler ikke så meget om at få julefedtet væk, men mere at få en varig forbedring i min træning. Jeg har været i super god form og jeg passer godt på mig selv normalt. JEg er bare røget ud i et sidepor nu, og har virkelig brug for hjælp til at komme tilbage.

 88. Liza Pallesen says:

  Min største udfordring er TID i hverdagen…..Vil så gerne dyrke den bette krop noget mere, og leder altid efter hvornår og hvor kan man osv. Men her er det jo, det jeg har ledt efter….og så 60 min om ugen, det jo HELT vildt….Det ville jeg gerne prøve:-)

 89. Maria Luffe says:

  Jeg vil gerne have et program at følge, ud fra en personlig vejledning, og er meget inspireret af Anna. Jeg trænger til at komme i gang, og det vil være en super motivation for mig

 90. Sidsel says:

  Siden fødslen af min anden datter for seks måneder siden har jeg tabt mig 15 kg men nu er det gået lidt i stå. Jeg synes det er vigtigt at være et godt forbillede for sine børn ved at spise sundt, træne og holde sin krop pæn og slank. Mit fedt sidder omkring hofte og lår så dette kursus vil være helt perfekt

 91. Paprika says:

  Må konstatere at sønnike har ret når han siger mine lår ryster når jeg går.. ;-) . Mest fordi jeg allerede har tabt mig, og nu til min gru, kan se at bulerne træder mere frem end før. Det er ikke smukt, så hvis Anna tør tage udfordringen op er jeg mere end klar :-)

 92. Jeanette braager says:

  Fordi det eneste jeg ønsker mig i det nye år. Er en glad krop. Jeg prøver, prøver og prøver at gøre mit bedste. Men det lykkes bare ik’ ! Men jeg ved at jeg kan få det, mangler dog prof. Expertise. Min vildeste drøm vil gå i opfyldelse

 93. Louise J. says:

  Jeg døjer med en del smerter omkring hofter, lysken og baller og ved at korrekt træning af disse muskler vil kunne hjælpe mig, så at blive vist vejen vil virkelig kunne gøre mig glad!

 94. Katrine K says:

  Efter jeg fik min datter og især after siden at have haft gentagne ufrivillige aborter og ingen energi, har jeg for meget både på lår og mave og vil gerne ned i en størrelse som ca før jeg fik min datter :-)

 95. Anni says:

  Den 1. Januar og fire uger frem skal jeg konkurrere med mine kolleger om hvem, der kan tabe sig mest/strammes mest op, og den konkurrence skal jeg naturligvis vinde. Derfor er det selvfølglig mig, der skal vinde præmien og være et skridt foran fra starten af. PS inspirerende blog du har.

 96. Sine says:

  Mine knæ er ved at stå af, og selvom jeg egentlig har det godt med hvordan min krop ser ud, så må jeg erkende, at den har det bedre, når den er mindre.

 97. Christine Johansen says:

  Fordi jeg har været overvægtig stort set hele mit liv. Jeg har på egen hånd tabt 30 kg, men mangler stadig 30 kg og er simpelthen gået i stå. Derfor kunne det være fantastisk at vinde Annas træningsprogram samt personlig konsultation, så jeg kan få sparket bagi, som jeg virkelig har brug for, så jeg kan tabe de sidste 30 kg <3

 98. Kajsa says:

  Jeg må vinde mig nogle baller uden buler! Eller bare nogle baller! Mit bagparti er simpelthen forsvundet, så jeg nu bare har nogle meget lange ben ;) Siden jeg fødte min datter for to år siden, har jeg haft mange intentioner om at komme i gang med træningen igen, det er dog stadig ikke blevet til noget. Derfor vil mig og min krop (og den ikke eksisterende numse) blive SÅ glade for at vinde denne konkurrence, og endelig komme i gang…

 99. Charlotte-fladmås says:

  Hvor skal jeg starte:
  Først og fremmest har jeg snart mistet troen på, at min krop kan præsteret andet end blæver ovenpå medicin krævende stofskifte problemer, graviditeter og 41 år og alt for mange kilo.

  Men, 2014 byder på en tur til Thailand i marts, og det ville være SÅ vildt hvis jeg rent faktisk turde iføre mig en bikini og havde andet end en flad mås og flæsk, at fylde i den..

 100. Kirsten says:

  Jeg tror bare på Anna s concept 100 vis af procenter og ville ønske af hele mit hjerte at hun personligt vil hjælpe mig videre . De bedste ønsker :-)

 101. Katja Kå says:

  Jeg mangler motivation big time til at få trænet ved siden af mine løbeture. Nu bliver min mås fladere og fladere, og den/jeg trænger til et (kærligt) spark bagi.

  Jeg ved hvor meget det kan betyde at få sparring og coaching i det virkelige liv, og jeg drømmer om at en 1:1 med Anna B. kan være mit vendepunkt. On-linekurset skal hjælpe mig med at fastholde de ugentlige træninger, så der ikke længere er nogle undskyldninger……

 102. Charlotte says:

  Jeg vil gerne vinde, da Anna er en fantatisk inspirerende stærk og klog kvinde, og jeg er sikker på at hun kan få mig til at hoppe og springe lige efter hendes pibe! :-)

 103. Helle says:

  Fordi jeg godt kunne bruge annas hjælp til at komme i god form og få strammet op her efter min anden fødsel!

 104. Sisi says:

  Fordi jeg trænger til det! Jeg har prøvet at komme i gang længe, og af flere omgange, men det er bare svært at holde motivationen, og jeg er så dårlig til fitnesscentre! Men nu er jeg et par år på den anden side af 30, og nu VIL jeg altså tage min krop, min sundhed og min “selvtilfredshed” seriøst

 105. Anja Storm says:

  Hejsa :)

  Jeg er en frisk kvinde på 37 år.
  Jeg har ALTID været tyk, er blevet mobbet meget og har haft en hård barndom pga. det :(
  2 fødsler og 2 VIDUNDERLIGE drenge senere i livet, hjalp desværre ikke på vægten…
  For 2 1/2 år siden stod jeg en dag op på vægten og SKAMMEDE mig noget så grusomt!!!!
  Næsten 100 kg sagde den (er kun 1.62 cm høj)!!!!!
  Jeg besluttede mig, lige dén dag, for at ændre mit liv og det gjorde jeg – nu vejer jeg ca. 61 kg.
  Desværre trænger min krop til at blive strammet op – ISÆR på baller og lår, da jeg er/altid har været pæreformet, har der siddet mest på disse steder :(
  Ønsker mig skældent noget, andet end en sund & rask familie, men denne gang ønsker jeg mig inderligt at vinde Anna Bogdanovas onlinekursus ‘Balder uden buler’ ;-)
  Anja Storm

 106. Agnete says:

  Det ville være verdens bedste julegave til mig selv. Jeg har længe fulgt Annas FB-side og hendes nyhedsbrev, hvor der er masser af brugbar læsning. Jeg tror virkelig, at det vil gøre underværker for min krop, hvis jeg kunne møde Anna IRL. Det ville være for vildt. Jeg har knæproblemer og samtidig føler jeg resultaterne af min træning og sunde kost udebliver. Så det ville være guld være at vinde her:)

 107. Frank says:

  Jeg er stærkt på vej til at fylde 50 år (27.feb.) jeg er alt for tyk. ..2014 skal være året, hvor jeg får de strammeste baller og flotteste mave. .alt sammen for min skyld og fordi jeg gerne vil være en sundheds rollemodel for mine to drenge Anton og Frede på 8 og 10 år. ..

 108. Pernille says:

  Efter en skade i baglåret (overrevet muskel) i juni ’13 har jeg seriøs brug for at komme ordentlig igang igen uden smerter. Er sikker på Anna kan hjælpe mig. Var i super løbetræning før skaden, men nu mener læger og fysser at jeg ikke kommer til at løbe langt igen… Damn!!! Det gør ondt psykisk pludselig at være på den anden side… Vil så gerne tilbage til min aktive hverdag! Jeg er så klar til kamp ;)

 109. Maja says:

  Jeg har for ikke ret lang tid siden fundet ud af at jeg har PCO. Jeg er 22 år og har siden før jeg var teenager haft sindsygt sært ved at tabe mig. Det har resulteret i utallige nye “slankeprojekter” (som selvsagt medførte fiaskoer) og men jeg er endelig begyndt at blive mere afslappet omkring min kost – selvom den selvfølgelig skal være meget sund/naturlig når min krop nu ikke er helt rask. Derudover forsøger jeg mig med kosttilskud som skulle være meget gavnlige mht. insulinresistens og rod i hormonerne men træning er én af hovedpunkterne når det kommer til at helbrede PCO uden kemisk medcin! Derfor ville det være helt fantastisk at komme igang med “Baller uden buler”!

 110. Trine says:

  Jae – fordi jeg føler mig som en elefant. Hele tiden. Og det er virkelig frustrerende og gør mig ked af det. Jeg har taget 20 kg på pga. medicin, så det ville være fantastisk at komme af med lidt af dem!

  Kh Trine (trinestevn (a) yahoo.dk)

 111. Maria S says:

  Jeg trænger SÅ meget til et spark bag i, så det ville være det skønneste, at vinde denne præmie. Det lyder til at være lige det jeg har brug for. :)

 112. Gitte Nielsen says:

  Det ville være fantastisk med ny inspiration til træningen, for det er så motiverende med nye input til træningen.

 113. Janne Hedrich says:

  Jeg ville gerne vinde. Jeg er en 27 årig kvinde der er ret overvægtig og lider af et skævt bækken som gør at jeg lider af ret store smerter i lænd, hofte og ryg. Jeg satser meget på at Anna kan hjælpe mig og få mig gjort mere mobil.

 114. Dithe Cecillia Pedersen says:

  Mit højeste ønske er at finde opskriften til at kunne lide at være i min egen krop. Jeg er en fighter, men det bliver sværere at holde vægten jo ældre man bliver. Jeg er nu 31, og vil ikke ligne en på 40.
  Jeg træner meget og intensivt, spiser sundt, og kæmper for min højeste drøm, at få opskriften på en højere forbrænding så jeg kan tabe dellen på maven, og få numsen lækker :) Det ved jeg at du kan hjælpe mig med.

 115. Camilla Hovej says:

  Åhhh for at jeg kan leve op til mit nye mål, som er at tabe mig og komme i bedre form :)

  Men tiden er knap, så lyder da helt fantastisk hvis man bare kan nøjes med 60 minutters træning – det ville passe perfekt ind i vores ellers pressede hverdag :)

 116. Christina Stoldt says:

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ikke gider at gå rundt og have det dårligt med min krop. Det er en ting der kan ændres på, derfor vil jeg gerne gøre det. Jeg vil egentlig helst ikke uddybe, da jeg er lidt grænseoverskridende at skrive om det. (Respekt til bloggere) Men jeg vil vildt gerne vinde de session, så jeg kan dele den oplevelse med andre.

  Vh. Christina Stoldt
  christinabstoldt@gmail.com

 117. Amalie Pauline says:

  Jeg elsker at træne, og ville sætte kæmpe pris på en masse gode tips og vejledning fra en som ved hvad hun taler om :)

 118. Anne says:

  Fordi jeg hader min krop!

 119. Cæcilia Østerbye says:

  Kære Anna,
  Jeg vil meget gerne vinde denne konkurrence, da jeg for knap 3 uger siden har fået ny hofte, og dette er en hård omgang for kroppen, selvom jeg kun er 41 år ;o), så får jeg brug for hjælp til at få kroppen ‘på plads’ igen, når start-genoptræningen er på plads.
  Samtidig har jeg fulgt lidt med på sidelinjen hos dig, og jeg er blevet meget nysgerrig på dine metoder, teorier og form, og jeg har aldrig tidligere prøvet at have en ‘personlig’ træner.
  Til slut så er jeg nysgerrig, hvor langt jeg kan ‘nå’ i min alder, selvom jeg har haft en fin grundform og styrke hele mit liv.
  Smilende hilsner og glædelig jul!
  ¤Cæcilia

 120. nomalanga gs says:

  Forbi nogle gange har folk brug for en håndsrækning til at komme videre med en ny start, og derfor skal jeg vinde;
  * det sidste år har jeg fundet mig selv efter en lang kamp og mentalt er jeg ikke til at skyde igennem. Jeg har erobret min verden – og med mit stærke sind skal kroppen nu erobres og gøres stærk. Det er den ikke. Det er tid til at erobre min fysiske sundhed. jeg mangler redskaberne og vejledning
  * sandheden er også at mine baller (og meget andet) faktisk buler.
  * jeg vil gerne kunne tage badedragt på til sommer og hoppe med mine børn på stranden eller i swimming pool fremfor at gemme mig væk….
  …. derfor skal jeg vinde, fordi det vil være et skridt i den rigtige retning for mig, så jeg kan være en sund stærk kvinde og (enlig) mor både mentalt og fysisk.
  God jul og godt nytår….
  <3

 121. Siff J. Stephenson says:

  Jeg nærer et dybt ønske og en stor motivation for at sparke røv. Min egen røv. Min energi -eller mangel på s
  amme og mit overskud til at leve i stedt for at overleve.
  Tak !

 122. Simone says:

  Jeg vil virkelig gerne vinde, så jeg kan starte 2014 ud som den sundheds-afhængig jeg forestiller mig jeg skal være hele året:-)

 123. Hej Anna

  Jeg håber jeg vil vinde fordi jeg bliver nød til at gøre noget ved migselv, noget der sætter mig tilbage på sporet efter så lang tids uheld og sygdom. Jeg har mod på at gøre noget ved det og VIL gennemføre det. Jeg kan mærke at det vil være starten på noget rigtig godt, som jeg kan bygge videre på.

  Jeg har desværre ikke råd til at være hos dig personligt, noget jeg ellers drømte om længe, så den her må være den næste bedste! ;)

  Der er nok mange andre som fortjener det langt mere end mig, men hvis man ikke prøver vinder man da aldrig, ikke sandt?

  Ha’ en skøn jul med din dejlige familie og et fantastisk og succesrigt nytår!

  Knus

  Suz

 124. Marianne Syhler says:

  Jeg vil UTROLIG gerne vinde fordi:

  Det er ikke kun mødre, der glemmer deres krop og har det hårdt. Fordi det ikke kun er overvægtige, der har brug for hjælp, forandring og forvandling. Som studerende, og nu specialeskrivende, har jeg siddet på min bagdel i MANGE år og det er den godt træt af. Den sover nok lidt og gider ikke løbe flere ture! Jeg skal vinde, fordi jeg er på en rejse. En rejse mod en stærkere kerne, en stærkere krop efter en operation. Så kære julenisse, jeg ønsker mig BUB i julegave <3

 125. Natascha says:

  Jeg er i gang med et vægttab, men har desværre ramt en mur, hvor jeg bare ikke føler samme motivation længere, da vægten ikke rykker sig særlig meget. Et forløb med Anna Bogdanova ville i den grad være fedt for mig at vinde, så jeg kan smide de sidste kilo og føle mig som mig selv igen :)

 126. Christina Juhl Ebert says:

  Efter fødsel af to børn, trænger jeg til at komme i gang og blive fit igen :)

 127. Hvilken fantastisk præmie at vinde!!!

  Det ville betyde MEGET for mig at vinde præmien. Jeg har en medfødt meget skæv ryg ( scoliose og scheuermanns sygdom ) og den eneste måde at undgå operation/invaliditet på er hård træning.
  Det ville være fantastisk hvis Anna Bogdanova kunne hjælpe mig til en stærk og smidig krop og en ryg uden smerter.
  Glædelig jul!!!
  Julie

 128. Ditte P says:

  Jeg har allerede købt programmet “Balder uden buler” og er færdig med uge 4. Det er overskueligt, effektivt, skånsomt og gennemtænkt med progression og rig mulighed for op- og nedskaleringer. Hvis jeg vinder, vil jeg give træningsprogrammet til en god veninde.

  Anna-tiden vil jeg bruge på at få finjusteret teknik og derudover få taget hul på kostdelen, som jeg bevidst ikke har set på endnu. Jeg er lidt for glad for sukker og har svært ved selv at få indtaget bragt ned (i længere perioder).

 129. Louise Thye Henriksen says:

  Jeg har læst om Annas program, og det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Jeg er naturligt skeptisk og tænker, at det næsten må være fup og fidus… Meeen… Hun ser jo toptunet ud. :)

  Hvis jeg vinder, hvis det virker – vil jeg være ambassadør for evigt.
  Min kæreste har spurgt, om jeg vil gifte mig med ham. Det vil jeg selvfølgelig gerne – men først når jeg får baller som kanonkugler ;-)

  Glædelig jul!

 130. Hanne Busk says:

  Jeg ønsker af hele mit hjerte at vinde fordi jeg træner og kæmper for at få den krop jeg drømmer om. Jeg kommer bare ikke hurtigt nok frem. Jeg træner benhårdt, men tror jeg kan blive meget mere effektiv. Fx bliver jeg sjældent øm efter en træning, og jeg bruger alt for mange timer på træningen. Jeg vil så gerne have Anna’s øjne på min træning og blive effektiv – og ikke mindst få den lækreste stramme bagdel :)

 131. Anja R. says:

  Da jeg havde fået min skønne søn og amningen var slut, var mine balder og bryster forsvundet som dug for solen. Tilgengæld buler lår og mave både ud og ind. Nu har jeg brugt 2,5 år på træning i mere eller mindre seriøs grad, og trænger til et gevaldigt spark i r…. Jeg er sikker på Annas program lige er noget for mig!

 132. Tina Irene Povlsen says:

  Jeg ville elske at vinde denne skønne kalenderpræmie. fordi jeg som kvinde medio de 40, gerne vil byde mig selv og min krop det aller bedste for at kunne bevare en smuk og attraktiv krop med en sund holdning og udstråling, samt være i en form der giver mig den bedst mulige styrke og energi, som er det der skal være medvirkende til at jeg og min krop består på bedste vis i mange år endnu.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] så kan jeg da afslutningsvist tilføje, at jeg virkelig godt kunne have lyst til at smutte forbi Marias konkurrence i dag, tænk om man faktisk var så heldig at vinde og med kyndig hjælp få styr på den pokkers krop, […]

 2. […] kan nemlig vindes et onlinekursus hos Anna Bogdanova mm. Se med og deltag ovre hos Søde Maria lige HER Du finder også Shopping4kids på facebook , Bloglovin & instagram @shopping4kids   At […]

 3. […] ville bare stikke hovedet ind og tippe om dagens kalenderpræmie hos Maria Trier, hvor du idag kan vinde onlinekurset “Baller uden Buler” m. Anna Bogdanovas samt en […]

 4. […] konkurrence gøs lidt ved tanken om det ekstra julesul mast ned i babyblå silke – tage et smut forbi Maria, der udlodder kurset ‘Baller uden buler’ + en biosignaturmåling hos Anna Bogdanova til […]

 5. […] Posted by Maria on Thursday, January 2, 2014 · Leave a Comment  På forhånd undskylder jeg, at det har taget så lang tid at finde frem til vinderen af Anna Bogdanovas fuldkommen fantastiske online-program ‘Baller uden buler’. […]

 6. […] var så vild med julekonkurrencen, som i december blev fyret af her på bloggen, at hun har besluttet sig for at give alle jer, der […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *