Vinderen af Anna Bogdanovas onlinekursus ‘Baller uden buler’

På forhånd undskylder jeg, at det har taget så lang tid at finde frem til vinderen af Anna Bogdanovas fuldkommen fantastiske online-program ‘Baller uden buler’.

Blandt de 146 deltagere var der så mange personlige historier, som jeg følte jeg var nødt til at reflektere over, for hvem fortjente egentlig at vinde? Var det en af dem med den mest hjerteskærende historie? En af dem, der ‘bare’ gerne ville i form? Eller måske en af dem, der, set fra en fysiologisk synspunkt, virkelig kunne trænge til støtten?

Valget var ikke nemt, men offentliggør jeg altså vinderen: Ane Hervold, du har vundet kurset. En post-graviditetskrop trænger altid til en hjælpende hånd, så here goes <3

TAk for alle jer, der har deltaget og delt jeres historier med Anna og mig.

Ane, jeg sender dig en mail – og så håber jeg, at du får glæde af programmet. Og til resten af jer: Investér i programmet. Det virker.

Comments
No Responses to “Vinderen af Anna Bogdanovas onlinekursus ‘Baller uden buler’”
Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *