Jeg har en gave til dig, som jeg tror, du bliver (ret!) glad for.

… eller det vil sige: Det har Anna Bogdanova faktisk.

Hun var så vild med julekonkurrencen, som i december blev fyret af her på bloggen, at hun har besluttet sig for at give alle jer, der jo desværre ikke vandt præmien, en januar-gave, der, i min optik, rent faktisk giver mere end mening:

Fra i dag og indtil torsdag i næste uge, det vil sige til den 16. januar kl. 23.59, tilbyder hun nemlig læsere af bloggen hele 50% rabat på onlineforløbet ‘Baller uden buler’.

Så i stedet for at du skal betale 2.497 kroner for at komme i dit livs form (med kun én times træning om ugen, that is), kan du få kurset til 1.247 kroner. Not bad.

Du kan læse lidt mere om programmet (som også strammer en masse andet op end baller – vi er ude i noget med, at øvelserne kan formindske din talje med 6-10 centimeter!) her, hvor jeg skriver lidt om det, og her, hvor Anna har ordet.

Det eneste, du faktisk skal gøre, er at klikke dig ind på det her link, så går det hele let og elegant og rabatten bliver fratrukket med det samme.

Tilbuddet gælder kun til den torsdag den 16. januar klokken 23.59, så skynd dig.

Comments
8 Responses to “Jeg har en gave til dig, som jeg tror, du bliver (ret!) glad for.”
 1. Trine Lykke says:

  Åh, hvor er det fristende.
  Hvordan er det gået med din egen forvandling?

  • Maria says:

   Ja, ikke? <3

   Jeg havde alt for meget om ørerne i december, så jeg valgte i første omgang at starte med kostdelen i programmet... hvilket har resulteret i minus fire kilo – i december måned! Nu starter jeg så øvelserne op, hvilket, for mig, er en større hurdle, for jeg h.a.d.e.r. motion. Jeg skal nok skrive et særskilt indlæg om det :-)

   • Trine Lykke says:

    Jeg tror næsten jeg vil fortryde det hvis jeg ikke slår til. Jeg har ikke dyrket ordentlig motion i næsten f.i.r.e år, så det er på tide jeg kommer igang. Undskyldningen “jeg er blevet mor” glæder ikke rigtig længere.

 2. Mette says:

  Tak for gaven. Jeg glæder mig til at komme i gang.

 3. Krabbemis says:

  Jeg skal så meget købe programmet!
  Kan man starte det op når man vil og kan man lave træningen når man bor i lejlighed? (Så noget med en kettlebell

  • Maria says:

   Du kan starte op, når du vil, og du kan sagtens lave øvelserne i en lejlighed. Det eneste, du reelt set har brug for, er en 8 kilos kettlebell <3

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] NEMME ØVELSER og resultater. Oven i var der rabat på programmet, og Maria Trier havde skrevet en masse pæne ord om Anna. Jeg slog til, og købte samtidig det udstyr jeg skulle bruge; en kettlebell i Rema1000 og […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *