Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | The best rhubarb muffins.
The best rhubarb muffins.

Jeg er blevet syg på sådan en mærkelig, langsom, hovedpine/kvalme-agtig måde, og er derfor ikke ret mange potter pis værd. Det afholder mig dog sjovt nok aldrig for at udtænke nye måder at få kage på.

I det her tilfælde lå et bundt vinrabarber, med den fineste sart-lyserøde farve, på køkkenbordet. Rabarberne nærmest viskede, at jeg kan godt lige kunne strø dem med sukker, tilbyde dem lidt marcipan… og alt muligt andet der umuligt kunne retfærdiggøre, at jeg forblev sengeliggende.

Da jeg så stod op, var min kreativitet sådan cirka lig med nul, så jeg dykkede ned i egen blog og fandt på at kreere en gammel, men fantastisk kending e.g. en sød-syrlig rabarberkage med marcipan, bare som muffins.

Opskriften er som den originale opskrift, men bagetiden er lidt mindre. Omtrent 15-20 minutter.

Toppingen, du måske kan ane på det fremragende foto (… som jo virkelig viser kagen, ahrem), er en klat rarberkompot, jeg havde i overskud. Kompotten gjorde bestemt ikke resultatet mindre tiltrækkende… en fin lille marcipan-kage med fine, søde og syrlige rabarber-stykker, som jeg, akkurat som med original-opskriften, anbefaler, at du går i krig med.

Comments
No Responses to “The best rhubarb muffins.”
Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *