Sprød og syrlig salat med parmesan, rødløg, svampe og spinat.

Min yndlings-Side Dish. Salaten, der i al sin enkelthed består af friske spinatblade, revet, frisk parmesan, rødløg i ringe og champignons, der er stegt i olivenolie og dernæst svitset videre med et ordentligt skvæt hvidvinseddike, er den perfekte makker til en stor, saftig omgang boeuf bearnaise. Her kan kartofler altså godt gå hjem.

At nedfælde, hvor meget af hver ingrediens, du skal bruge, er næsten omsonst – alene af den grund at det ikke gør den store forskel. Men regn med en halv pose friske spinatblade, et lille rødløg, to håndfulde revet parmesan og en bakke med skårne champignons… så går du ikke helt galt i byen, når du skal bruge salaten som en stor garniture til fire personer.

Sådan gør du:
Rist champignon på en varm pande med olivenolie. Når champignonerne er blevet bløde, smider du et stort skævt hvidvinseddike på panden og steger lidt mere. Sæt svampene til side – med saft – og bland de friske spinatblade med rødløg i tynde ringe, revet parmesan og til slut de lune svampe inklusive saften fra panden.

Slut af med et drys salt og peber – og tilføj lidt mere olie og/eller hvidvinseddike, så salaten får lidt bid.

I øvrigt: Det kan godt være, at vi tæller den 19. december, og at juleræset dermed er sat ind, men skriv dig nu alligevel bag øret, at gaveregnen fortsætter indtil den 24. december her hos mig, Fie fra mit udtryk, Louise fra Guld.log, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids og Pernille fra Børnetøjsindkøberen.

I dag kan du hos Kaja fra Shopping4kids.dk vinde en stor og dejlig pakke fra Purely Professionals, hvor der er produkter til hele familien. Værdi 1.025 kroner.

Comments
2 Responses to “Sprød og syrlig salat med parmesan, rødløg, svampe og spinat.”
 1. Malene Adler says:

  Hej
  Tusind tak for en super opskrift….Vi får bøffer hver fredag ( Ja det er vores synd) og igår lavede vi din salat og var vilde med den!!!!!
  KH
  Malene

 2. Maria says:

  Kære Malene,
  Åh, er det sandt? Hvor fantastisk at du tager dig tid til lige at give et pip tilbage, efter at opskriften er afprøvet.

  Salaten ER super nem og super lækker. Vi har faktisk også spist kæmpe bøffer her til aften – så jeg følger dig i jeres synd – med salaten til, naturligvis <3

  KH og glædelig jul,
  Maria

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *