Foldede vaser og snørklede tanker.

Åh, jeg har det med at blogge alt for lidt, synes jeg. Så tager livet favntag med mig, og blogging er det sidste, jeg kan afse tid til. Så mener jeg ikke, at emnerne, der lige nu fløjter og flyver inde i mit hoved, kan være interessante for dig? Så kan jeg da ikke bare vise et nyt køb, kan jeg? Er det ikke for letbenet, helt ærligt? Summa summarum er, at jeg så ikke blogger. Og det går jo ikke.

Ikke desto mindre tager jeg mig nu sammen og forsøger også at skrive om de små ting. For eksempel fik jeg snøvlet mit korpus mod AC (måske bedre kendt som Amager Centret), hvor jeg i butikken Forvandlingskuglen nær ved faldt over tre fine vaser, der både er værdige afløsere for de så feterede (og, hvis du spørger mig, alt for hypede) Lyngby-vaser. Prismæssigt kan alle være med… omkring 250 kroner for alle tre kom jeg af med. De riflede, matte strukturer er så fine (men afskyelige at røre ved) og henleder mine tanker på smuk, japansk origami-kunst.

Smut i Forvandlingskuglen, hvis du er en Amager-pige, eller købe dem her hos Nordhjem.

Comments
9 Responses to “Foldede vaser og snørklede tanker.”
 1. Louise P says:

  Du har været savnet :-) <3

 2. Maria R says:

  Jeg forstår dig til fulde (jeg har selv startet en blog og snart, SNART tør jeg også linke til den, når jeg kommenterer…. ). Jeg elsker både små og større indlæg fra din hånd, so keep’em coming…

 3. Maria R says:

  Ja, nu tør jeg sgu’: http://www.mariarosenberg.dk
  God, god weekend søde Maria <3

 4. Marie says:

  Hvis nogen spørger, så kan jeg lige fortælle at jeg har fundet dem i Notre Dame og selvfølgelig også har købt dem – de er jo alt for fine :-)

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] … sukket over Maria Triers seneste keramikscoop. […]

 2. […] og sengen er i øvrigt fra IKEA, vaserne er dels Ditte Fischer, dels disse, kubusstagen er fra Mogens Lassen og plakaten ‘Loveletters’ er fra One Must Dash hos […]

 3. […] by Maria on Monday, May 12, 2014 · Leave a Comment  Jeg har fablet om de sirlige foldevaser fra Ib Laursen før, men på det tidspunkt kunne man kun få dem i hvid, mat keramik og ikke i […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *