Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Frydefulde vaser.
Frydefulde vaser.

Jeg har fablet om de sirlige foldevaser fra Ib Laursen før, men på det tidspunkt kunne man kun få dem i hvid, mat keramik og ikke i alskens sarte nuancer. Vaserne har siden sidste år været min absolutte yndlings-boligting, så da jeg i sidste måned, til min næsten barnlige fryd, så, at de nu også kan fåes i sart mint, lys rosa og grå, blev de mintgrønne klikket hjem pronto. Og prisen er jo himmelråbende fantastisk.

Da jeg er i kolonihaven, og bon’er helt åndssvagt ud på en blanding af New England/Gustaviansk stil denne sommer (min ellers så knivskarpe stil til trods), blev en af de grønne vaser sat til de eksisterende hvide, en laterne og et væld af blomster og grene. Yes, så mangler kun kaffen og kagen… som var lige på trapperne.

Vaserne kan købes mange steder, men jeg købte mine hos Nordhjem.

Comments
8 Responses to “Frydefulde vaser.”
 1. Sine says:

  Åhh jeg har forfærdelig stor svaghed for vaser, og dine ser bare SÅ fine ud!! Min kæreste deler desværre ikke min passion, så jeg føler mig virkelig sat på prøve nu.. ;)

 2. Pernille says:

  Velkommen – ‘rigtigt’ – tilbage i blogland, søde og dygtige Maria.
  Det er dejligt at læse ord fra dig igen.

  • Maria says:

   Er jeg tilbage? Sejt ;-) Synes stadig jeg er håbløst bagefter. Men dejligt – dejligt! – at du skriver <3

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *