Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | CamCam, led mig ikke i fristelse.
CamCam, led mig ikke i fristelse.

… eller okay. Please do. Jeg elsker – som i seriøst elsker – CamCam, så den her tid er jo nærmest magisk.

Sara Giese Camres fine prints, som rummer lige dele japanske mønstre og fransk raffinement, er overhoved ikke til at stå for. Jeg elsker den vintage-feeling, printene giver, og samtidig knus-elsker jeg mærket for alligevel at rumme lige tilpas meget skandinavisk enkelthed. Eneste virkeligt seriøse ønske: At der snart kommer voksen-sengetøj på hylderne. Det ville være så afsindigt pænt.

Og ja, selvom jeg egentlig foretrak bare at tømme hele lageret selv, må jeg jo så hellere løfte sløret for, at der på webshoppen rent faktisk er 50% udsalg på udvalgte, men smukke, sager, for eksempel sengetøj i det lækreste eco-certificerede bomuld, ammepuder og pusleunderlag.

Sengetøjet længst til højre må, skal, vil jeg eje.

Comments
No Responses to “CamCam, led mig ikke i fristelse.”
Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *