Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Beauty | Four favorite hair tutorials
Beauty | Four favorite hair tutorials

For ikke så mange dage siden hyldede jeg hestehalens fortræffeligheder, men lige meget hvor meget, jeg elsker den (og altid ender med den), så vil jeg så gerne lære at sætte mit hår på andre, nemmere, sjovere og smukkere måder, når tiden er til det.

Jeg har derfor – med en kaffe i hånden og en scone i munden – set omkring 75 hår-tutorials på nettet igennem og er kommet frem til fire favoritter, som jeg, og du, må, skal og vil gennemteste i den nærmeste fremtid. Specielt er jeg ret hooked på den nemme updo og selvfølgelig den fine Minnie Mouse-værdige hår-sløjfe.

 

FIN HÅRSLØJFE…
Er det ikke fantastisk? En sløjfe bundet af dit eget hår! Jeg har i lang tid været håbløst forelsket i store, fine hår-sløjfer, gerne de, der er lidt rodede og alligevel Minnie Mouse-agtige, men jeg har altid tænkt, at jeg på ingen måde kunne finde ud af at lave sådan en. Well, det viser sig ikke at være så svært!

 

PERFEKT OG HURTIG UPDO…
Jeg prøver virkelig at lade være med at vaske mit hår hver eneste dag, selvom jeg elsker fornemmelsen af nyvasket hår, så den her updo er ret fantastisk… basalt set twister denne smukke dame bare sit hår i sektioner, fæstner med hårnåle og lave en knold i nakken. Trés chic and trés easy!

 

SUPER FIN KNOLD (MED EN SOK!)…
Næste gang du undrer dig over, hvor magen til din ene sok er blevet af, så lad være med at smide den ud… næ du, kast sokken hen i dit hår-kit og brug den næste gang, du i et snuptag skal lave en knold. Se med her, hvor denne pæne dame kreerer forskellige knolde ved hjælp af en elastik… og en sok, ja.

 

BOUNCY KRØLLER, DER SLÅR ALT…
Et hurtigt spørgsmål: Hvem vil ikke gerne have hår som Victoria’s Secret-modellerne? Altså, det der bouncy, bølgede, effortless chic-hår, som de mestrer så fint? Kig med og lær, når den her smuksak forvandler sit helt glatte hår til smukke krøller ved hjælp af et krøllejern, hårnåle og en fin teknik.

Comments
7 Responses to “Beauty | Four favorite hair tutorials”
  1. Manja says:

    Tak for gode hårtips, Maria! Jeg er SÅ træt af mit hår i øjeblikket, så videoerne er lidt kærkommen inspiration :)

  2. god inspiration, maria! must try sock bun ;)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *