Venner, fois grais og portvin.

Julemåneden kan altså godt være alt, alt for stressende, men nogle gange er det de små ting, der kan gøre hele forskellen.

Jeg hepper derfor på, at vi her i december – bare én gang – invitérer et par venner på besøg, hælder rødvin i glasset og serverer de her små hapsere med fois grais og portvinspocherede pærer, som jeg har lavet efter Foodfanatic-Nadias fuldstændigt fantastiske opskrift.

Et par rettelser: Jeg købte fois grais færdig i Irma, fordi jeg havde travlt, og brugte flûte, fordi jeg gerne ville have lidt mere fylde, men ellers er opskriften fulgt til punkt og prikke. Den er absolut anbefalelsesværdig.

Og apropos december:

Jeg, Fie fra mit udtryk, Louise fra Guld.log, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids og Pernille fra Børnetøjsindkøberen har jo gang i den sejeste julekalender med værdi på over 60.000 kroner.

I dag kan du hos Louise vinde den vildeste gave, nemlig et gavekort på hele 2.500 kroner til forretningen og webshoppen Kaiku.dk. Jeg selv har en del kunst og interiør derfra – og de får mine varmeste anbefalinger med på vejen, både når det gælder stil, vareudbud og kundeservice. Jeg tror ikke, jeg kan understrege nok, at du skal smutte forbi Louise for at deltage <3

Comments
One Response to “Venner, fois grais og portvin.”
  1. Troede I drak portvin til. Næsten synd at bruge det til madlavning :) Fornemmer lidt at mormordrikken portvin lidt har fået en revival, hvilket jeg naturligvis bakker 100% op om ;)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *