Store dreng.

Jeg er så heldig at have den her nu store og fregnede dreng i mit liv. Drengen med de blågrønne øjne og det gyldne hår, der om nogen kan sætte mit pis i kog. Drengen, der om nogen kan få mig til at sprutte af grin. Drengen, der om nogen kan få mit moderhjerte til både at hoppe, danse og bløde. August er blevet 13 år og jeg f.a.t.t.e.r. det simpelthen ikke.

Jovist, jeg har opdaget, at han er på vej ind i en verden, som jeg adgangsmæssigt er forment, jeg har fornemmet, at ungen har fået en flab som ikke rigtigt matcher mit billede af en artig dreng og jeg har både hørt og mærket, at det satme ikke er nemt at være 13 år. Kan du huske det? Alle de følelser, alle de kropslige forandringer, vi gennemgik? Teenagetiden er dælme ikke for teenagere.

Der er han nu, altså midt i det oprørte hav, som teenagetiden jo er, og selvom han i fem dage har haft udvekslingsbesøgende fra Rostock på besøg (og dermed har ageret vært og guide og ven), to lange dage har været på optagelse på DR og generelt set har sovet alt for lidt, så tog han, kun med lidt piv, et langt bad, en krammer og en mindre reprimande, afsted på optagelse igen i dag. Han er ret så sej og fortjener en weekend i underhylere foran skærmen, gør han.

Comments
7 Responses to “Store dreng.”
 1. Sine says:

  STORT tillykke med ham!! :D Jeg er i øvrigt helt med på hvad du mener.. Gåsebarnet bliver 9 til sommer.. Hvordan f.. gik det lige til?!? Igår snakkede vi om både tvangsægteskaber og horeunger.. Det er nogle lidt andre samtaler end bare for et halvt år siden. *suk* tiden går alt for stærkt!!

 2. louise//batsinmyhead says:

  stort tillykke med ham Maria. Nu har jeg kun set og læst om ham gennem din blog og lidt youtube-sjov, men har simpelthen sådan et kæmpe soft spot for August – hold kæft hvor er han altså bare sej og skøn. Godt lavet!

 3. Lisa says:

  Velkommen til klubben :) Min store pige er også lige blevet 13. Hvor pokker blev tiden af!!?!

  • Maria says:

   Jeg ved det simpelthen ikke. Pludselig var de der og pludselig var de 13 år!? Er din datter også kommet i, sådan rigtig, teenagealder? ;-/

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] August er som sagt blevet 13 år og dermed er hormoner, følelser og udvikling i fuldt firspring. Det er sådan set også cool nok, men sløvheden, og til tider ignorancen, har, helt efter bogen, også sat ind… når det sker, så funderer jeg, så det knager, over, om han bare er under construction eller om jeg reelt set har opdraget ham til at være et uopdragent, dovent menneske. Her går jeg en smule i panik. […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *