Be kind. Always.

Jeg vil sige det sådan her: For hvert år, jeg er mor, synes jeg, at frustrationen og bekymringerne vokser. Små børn små problemer, store børn store problemer, you know.

August er som sagt blevet 13 år og dermed er hormoner, følelser og udvikling i fuldt firspring. Det er sådan set også cool nok, men sløvheden, og til tider ignorancen, har, helt efter bogen, også sat ind… når det sker, så funderer jeg, så det knager, over, om han bare er under construction eller om jeg reelt set har opdraget ham til at være et uopdragent, dovent menneske. Her går jeg en smule i panik, ha.

Men. Så var det, at jeg morede mig over billeder på hans telefon og stødte på det sidste billede, han havde taget; et screendump af ovenstående saying, som, ifølge ham selv, talte til ham, og jeg blev sådan lidt: “Pyha, jeg har alligevel gjort noget rigtigt her”-agtig. Optur <3

Comments
6 Responses to “Be kind. Always.”
 1. Maria R says:

  Nårh, altså <3

 2. Maria R says:

  Maria Trier, din dejlige dame – ved du hvordan jeg får like-knappen til kun at være forneden i mine indlæg lige som hos dig? Har netop installeret plug-in’et, men likeknappen er både foroven og forneden, og DET ser da mega åndet ud…kys og håber du har en god sommer <3

  • Maria says:

   Ha ha ;-) Inde i indstillingerne for plugin’et burde du kunne vælge om like-knappen skal være foroven, forneden eller begge steder. Krams her fra Amagers hede <3

 3. Maria R says:

  Næ, det kan jeg ikke. Men jeg finder nok en løsning en dag…knus fra en anden Amagersveder <3

 4. Maria R says:

  Du er sgu’ for sød, Maria. Det må du meget gerne. Jeg sender dig en mail…

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *