Hverdagsglimt #1

… Jeg har forstuvet min tå, jeg har den største pose slik foran mig, jeg ser et program på TLC om en mand med 60 kilo tunge testikler (wtf til temaet og ditto til at jeg rent faktisk s.e.r. programmet?), solen har skinnet i dag, så jeg har fået tre fregner på næsen, jeg arbejder, arbejder, arbejder, en lille, nuttet fire-årig kommer på besøg senere, et-årig er på tur med sin mormor, 12-årig gamer for vildt på sit værelse, maler… maler, og ikke mindst kommer her en status på det her med at gøre mig mere umage: Jeg har strømpebukser der har set bedre dage og en uformelig sæk på… men mine negle er lakerede.

Getting there. Slowly.

Comments
6 Responses to “Hverdagsglimt #1”
 1. Marina says:

  Sådan, Maria! Mine bukser er løsere end løse (bør ikke bukke mig ned), men mine fingernegle er også lakerede. Vi skal jo starte et sted )

 2. Louise says:

  haha – kort, filterløst og humoristisk. Du er fantastisk Maria!

  • Maria says:

   Det kan du selv være. Og hold så op med at sige, at du vil stoppe med at blogge. Det er en skændsel <3

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *