More, please.

Forleden, da vejret viste sig fra sin lune side, sad vi alle på et tæppe midt i haven. Udsprungne syrener, pæoner, solbær og stikkelsbær, der snart folder sig ud, og hængekøjen, der gynger sagte i vinden, var vores kulisse.

Lille, nuttet fire-årig var på overnatning, og morede sig kosteligt med vandkamp kun iført små Spiderman-speedos, der var sommerfest i kolonihaven, så grillen var tændt, isbilens klokker ringede, August sad med sit dejlige, viltre og efterhånden små-lange hår og missede fredsfyldt mod solen og Elizabeth øvede armstræk iført nuttegris-dragt og vaskekone-hårbånd fra Poppy Rose.

Flere af de dage, please.

Comments
5 Responses to “More, please.”
 1. Tanja says:

  Smukke August. Han bliver en heartbreak’er! Og skønne lille Elizabeth bebs :)

  • Maria says:

   Tusinde tak for din dejlige besked – jeg giver Heartbreaker-August beskeden videre. Lige nu kan han vist ikke se charmen i sig selv, fordi han synes, at han er alt for lav (kan du huske dengang vi var 12-13 år og alting, udviklingsmæssigt, enten gik for hurtigt eller langsomt?). Har prøvet at forklare ham, at hans far altså er 195 centimeter, så mon ikke han ryger i vejret på et tidspunkt ;-)

 2. Danmark (og danskerne) bliver bare bedre om sommeren!… Og Augusts fregner altså! Gid jeg havde mødt en fregnet mand, så vi kunne få en lille fregnet bebs :)
  Det er vist overflødigt at spørge, om I har haft en dejlig weekend <3

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] jeg giver udadtil, når jeg skriver blogindlæg. Jeg prøver at balancere mellem at vise de fine sider af mit liv, men samtidig fortælle om de tidspunkter, hvor jeg ærligt talt har mest lyst til at sætte mig […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *