Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Knitted love | Og at blive rørt
Knitted love | Og at blive rørt

Se, det her er en sand solstråle-historie.

Jeg var engang gift med en høj mand og fik en sød, lille dreng med ham. Sød, lille dreng er nu 11 år og er en stor, men akkurat lige så fantastisk skabning. Så blev vi skilt, og jeg mødte den dejligste dame-kæreste, som beriger os alle med en lille pige om små tre måneder.

Høj mand fik ny, sød kone. Ny, sød kone havde en top dejlig og stor dreng i forvejen, men høj mand + ny, sød kone fik også en lille, nuttet dreng sammen, som nu er tre år gammel og elsker at være hos os.

Nuvel.

Ny, sød kone har en mor (og top dejlig, stor dreng + lille, nuttet dreng har en mormor), som man ikke kan andet end at elske lidt, laver verdens bedste frikadeller og har taget August så fint til sig.

I søndags var hele familien Gyldenkål så samlet til kaffe og kage i haven… og se nu hvad ny, sød kones mor havde strikket til os (se nu farven, se nu nuancerne, se nu detaljerne!). Det er da kærlighed og omsorg i en form, der vil noget, specielt når man tænker ovenstående patchwork-historie igennem.

Af hjertet TAK ♥

Comments
17 Responses to “Knitted love | Og at blive rørt”
 1. Stine says:

  Hvor dejligt – lige til at få en klump i halsen over ;-)

 2. Nadia WH says:

  Hvor er det dog fint – er helt pjattet med farven :-)

  Elsker simpelthen din familiesammensætning og at I alle fungerer på kryds og tværs.
  Det må gøre det hele lidt nemmere.

  • Maria says:

   Det samme her… jeg er vild med lyserød, men kan faktisk meget bedre lide lysegul og lys mint til en babypige… og, nå ja, en smule leopard vil heller ikke være af vejen ;-)

 3. Hvor kært og fint – særligt med missoni backdrop! Sikke en fantastisk familie du har ;)

  • Maria says:

   Haha, Missoni som backdrop… du har et godt øje. Og TAK – jeg er nu også ret vild med din!

 4. Årh, hvor er det fint beskrevet. Og hvor er rart for en gangs skyld at høre at den moderne familie kan fungere – og så ovenikøbet så fint! Hun er god til at strikke hende den nye, søde kones mor!

  • Maria says:

   Altså, vi kan jo godt bide hovedet af hinanden i ny og næ, men sådan alt i alt så fungerer det godt nok til et 13-tal. Den lille nuttede dreng på 3 år mener for eksempel, at han bliver storebror ;-)

 5. Louise says:

  Hvor er det fint og småt! Kan godt huske følelsen af babytøj- man kan næsten mærke babyen i det, når man aer tøjet med fingerspidserne og lukker øjnene.

  – Og hvor er det dejligt med kærlige gaver på tværs af familien <3

  • Maria says:

   Åh Louise, du rammer spot on. Faktisk har vi også lagt tøjet op til brystet og leget, at der rent faktisk var en lille baby i det, ha ;-)

 6. Trine Lykke says:

  Hvor dejligt. – Og huen ser altså ud til at sidde perfekt!

 7. Annemette says:

  Dejligt indlæg og fantastisk smuk gave.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] til mormor-strik og douche farver (og så er det jo dejligt, at man bliver forkælet så fint af ex-mands nye kones mor, som i øvrigt lige har leveret endnu et smukt, smukt sæt til os) end skrigfarver og bamsede […]

 2. […] du er ny her på bloggen, og funderer over, hvem den lille dreng, jeg tit omtaler, er, så læs med her) alligevel bløde, søde, kardemomme- og marcipanfyldte fastelavnsboller til verden hence den […]

 3. […] Lille, nuttet fire-årig var på overnatning, og morede sig kosteligt med vandkamp kun iført små Spiderman-speedos, der var sommerfest i kolonihaven, så grillen var tændt, isbilens klokker ringede, August sad med sit dejlige, viltre og efterhånden små-lange hår og missede fredsfyldt mod solen og Elizabeth øvede armstræk iført nuttegris-dragt og vaskekone-hårbånd fra MarMar. […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *