Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | it’s a classic.
it’s a classic.

Når der nu er 70% rabat, når man elsker-elsker-elsker fornemmelsen af 100% cashmere mod huden, og når leopard, og cardigans i al almindelighed, er en eviggyldig klassiker, så er det jo nærmest dumt ikke at handle nu og her, ikke? Sådan havde jeg det forleden (i øvrigt foranlediget af, at jeg var skidesur på min bedre halvdel, og dermed havde barrikeret mig med computer i sengen, ha), da jeg netshoppede hos et af mine absolutte yndlingsmærker, Crumpet.

Jeg er stor fan af engelske Crumpet, og elsker specielt deres cashmere-strik. Kvaliteten holder nemlig: Fnuldrer ikke, som i overhoved ikke, og selvom jeg virkelig er en dovenlas, når det gælder om at vaske mit tøj med ømhed, så har cashmere fra det fantastiske engelske mærke altid overlevet mine grusomheder.

Leopard-cardigan fra Crumpet, nedsat til cirka 1.250 kroner

Comments
6 Responses to “it’s a classic.”
  1. øj, den er pæn; den kan jeg godt forstå du var nødt til at slå til på!
    god påske :)

  2. Marianne Asp-Poulsen via Facebook says:

    Øjjj den ser skøn ud! Så kom der alligevel noget godt ud af det:)

  3. Maria M says:

    ..så var der jo en mening med det skænderi – ha, ha…Flot er den!

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] har skrevet om Crumpet før lige her, da jeg i surhed trøsteshoppede… mærkets cashmerestrik er fantastisk og heldigvis ikke […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *