Hverdagsglimt #2

… Iført sort kjole fra Genbrugsforretningen nede ad gaden, sidder jeg lige nu på karrygul sofa, jeg genfandt på loftet og møvede ned i vores stue. For stor til lille lejlighed – stadig, suk. Neglene er rødlakerede, og faktisk næsten intakte. Der er papirer over det hele fra det gabende kedelige regnskab, jeg er ved at afslutte. Jeg mailer med en sød leder fra et Rudolph Steiner-børnehus og krydser alt hvad krydses kan for en plads. Der er kun kaffegrums i min kop, jeg savner kaffe, og jeg bruger mine ti minutters pause på at skrive til dig, alt imens jeg leder efter fin mintfarvet kommode til Elizabeths værelse i kolonihaven.

… Life in short.

Comments
8 Responses to “Hverdagsglimt #2”
 1. Laura says:

  Jeg blev næsten helt forpustet af opremsningen, fordi du fik så mange detaljer med. Pueha… Men det lyder rart! Gode genbrugsfund, nyfunden kærlighed til gammelt møbel og fine negle. Det er da meget godt at starte weekenden med! :)

 2. Margit says:

  Godt skrevet. Hvem har stået for tegningen ?

  • Maria says:

   Kære Margit,
   Jeg er faktisk sikker på det, da det er et gammelt billede, jeg har haft liggende i en inspirationsmappe – men jeg er ret sikker på, at det er fra New York Times’ Modern Love-redaktion.

 3. Louise R says:

  Godt gjort, jeg kan levende forestillle mig dig der på sofaen. Sort kjole og rød neglelak.
  Du lyder som mig med lige at få en spontan ide og med et skulle have et tungt møbel ned… Selv håber jeg om lidt at jeg skal slæbe fire stk. Retro stole ned fra 4 sals loft, for det vil betyde jeg har fået dem solgt, efter +5 år på loftet. (Fandt dem en sen eftermiddag i silende regn stående ved siden af en container, måtte have dem- så fik stolene bakset sammen og slæbte dem hjem) …

 4. Maria R says:

  Altid så smukt her på din side – mine øjne bliver glade af at komme forbi <3

 5. Elizabeth says:

  Rigtig fint skrevet – mange mere af det!!

  PS: Billedet er tegnet af Brian Rea, og er ganske rigtigt fra New York Times’ Modern Love klumme :)

 6. Elizabeth says:

  Øh – MEGET mere af det.

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *