Hej indianer.

Det viser sig, at selv et-årige gerne vil have lidt privatliv. I hvert fald er det første, Izzy gør, når hun kommer hjem, at gå ind i sin nye tipi og læse en bog – eller, man har vel sans for bling, smykker sig med plastik-armbånd og beundrer dem i aftenlysets skær.

Købet af tipien, som Elizabeth faktisk fik i julegave, er et af de bedste køb ever. Køn at se på, hvis du spørger mig, skaber et lille privat rum, når nu vi bor småt og hun ikke har et værelse, og rummer desuden en del af den voksende legetøjspark, som den unge dame efterhånden har fået erhvervet sig.

Tipien er købt af en amerikansk dame, bosat i Amsterdam, og tipierne (som i øvrigt også fås med alverdens udsmykninger) kan købes lige her på Etsy.com. De sendes dog uden rundstokkene, som skal bruges til at bygge tipien med, men de kan nemt købes i ethvert byggemarked til omkring 150 kroner.

Comments
5 Responses to “Hej indianer.”
 1. Hvor ser det altså bare top-hyggeligt ud! Når vi flytter i nogen større, så tror jeg vi skal have os bygget en voksen-tipi :D

 2. Marina says:

  Overvejer nu gevaldigt, om vi skulle købe en tipi til yngstemanden alligevel!

  • Maria says:

   Det burde I! Den er vitterligt fantastisk. Elizabeth ynder stadig at sidde derinde i laaang tid med bøger og nips og smykker og bamser og dukker :-)

 3. Tanja says:

  Så fin! Er ved at sy en. Kunne jeg få dig til at måle diameteren på rundstokkene? Vh Tanja

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *