Halloween | Let the spider run alive…

Hvad gør man ikke for en 11-årig søn, der skal til sin første klassefest i den nye skole og både er nervøs og spændt på, hvordan Halloween-festen spænder af?

Resultatet af min mor-kærlighed blev to dage i køkkenet for at skabe et væld af klamme og uhyggelige kager, som August tog med til fest: En chokoladekage-gravplads med både R.I.P-gravsten, edderkopper, skelet og hele pivtøjet, onde mus vendt i rigelige mængder gift og blod og red velvet-cupcakes med spindelvæv og edderkopper.

Efter sigende var kagerne en succes… aftenen var i hvert fald perfekt, tror jeg. August kom hjem klokken 22.30 med røde kinder, et stort smil og lys i øjnene.

Hvis du får en ustyrlig trang til selv at give dig i kast med en af kagerne, så smid en kommentar og jeg skal tegne og fortælle. Det bliver UHYGGELIGT.

Comments
4 Responses to “Halloween | Let the spider run alive…”
 1. KatrineH says:

  Ja, ja, smid endelig opskrifterne ud til os andre nonkreative mødre, der kan bruge en håndsrækning til disse flotte kager.
  Er sikker på at det giver glade børn og stolte forældre :-)

 2. Maria says:

  Hej Katrine.
  Jeg ER faktisk en af de der non-kreative mødre, der har ti tommelfingre, så hvis jeg kan gøre det, så kan alle andre også ;-)

  Er der specielt en af opskrifterne, du er ude efter?

  Kram!

 3. Nadia WH says:

  Hvor er du vild Maria.
  Ham August må være glad for sin mor nu :-)

  • Maria says:

   Ak, han er forvænt… så det er sgu’ så som så med overvældelsen, når han ser, at jeg har køkken-tryllet igen-igen, hrmpf ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *