Fashion | My personal kitty cat

Åh, jeg er lidt splittet… Jeg føler, at jeg har brugt det meste af mit voksne liv på at undgå den klassiske cat eye-solbrille. Jeg tror, at jeg lider under et sært Dame Edna-kompleks, der gør at jeg nærmest ikke kan tænke på den slags solbriller uden også at se lilla permanent og multifarvede nylonkjoler for mig.

Men, men, men. Jeg tror, jeg er nødt til at komme mig, da en af sidste års, og også det her års, helt store musthaves jo netop er cat eye-sunglasses. De svungne shades har været repræsenteret i alle de store designeres spring/summer-kollektioner, specielt hos Ralph Lauren, Tom Ford og Givenchy. Og jeg må gi’ mig og indrømme, at fortolkningerne på billedet ovenover er super fede… btw: Givenchys bud på cat eye-shades i velour er ikke med i collagen, men jeg kan alligevel klart anbefale dem. De er super, super cool.

Så hvad mon jeg skal i den nærmeste fremtid? På vintage-jagt (måske med dig?) for at finde et par originale cat eyes før alle de andre… eller måske skulle jeg investere i et par af ovenstående? Jeg er nok mest til Raybans diskrete version, men er også svært betaget af Sonia Rykiels dekadente og pompøse cat eye-solbriller… som dog ikke er fra den her sæson, but who’s counting? Bye bye Dame Edna – Hello Kitty!

1. Solbriller fra Tom Ford, $432, 2. Solbriller fra Ralph Lauren, €155 3. Solbriller fra Sonia Rykiel, €496

Comments
5 Responses to “Fashion | My personal kitty cat”
  1. Manja says:

    De er nemlig SÅ lækre, de cateye-solbriller fra Rykiel! Jeg er også rigtig meget til den anden model, Monnier Frères har på deres webshop. Desværre er begge modeller bare så helt usandsynligt dyre, at jeg ikke ved, om jeg får råd til at leve drømmen ud. Derfor synes jeg også, du skal købe dem, så jeg kan leve den ud gennem dig :D

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] har i øvrigt, nu jeg tænker over det, himlet om cat eye-ish solbriller før, men der fik jeg ikke købt solbriller (og rendte i stedet rundt med lidet flatterende Prada-par […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *