Du kunne også ønske dig… #1

I dag er dagen, hvor jeg, Fie fra mit udtryk, Louise fra Guld.log, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids og Pernille fra Børnetøjsindkøberen skyder vores fælles julekalender i gang.

Lige nu kan du vinde den lækreste lænestol fra OK Design til den nette sum af 2.990 kroner hos søde Jeanett. Jeg ville selv elske at have stolen stående i et hyggeligt hjørne, og ville, akkurat som Jeanett gør det, lune den med et lammeskind.

Her på bloggen vil jeg også, i løbet af december, tippe om gode, brugbare, holdbare og lækre gaver, du kan ønske dig. Her er første tip, nemlig en smuk neglelak fra Chanel, der rent faktisk holder, hvad den lover.

Julegaveidé #1: 491 Rose Confidentiel fra Chanel
Jeg har egentlig været fan af Deborah Lippmanns neglelakker i lang tid, men jeg må sande, at den ældre amerikaner er blevet overhalet indenom af en for længst afdød fransk rebel, nemlig Chanel.

Ser du, når man har så travlt, at man i forvejen har besvær med bare at få tid til at føntørre sit hår, gælder det altså om at finde en neglelak, der holder, holder og holder mere, når man endelig har afsat tid til en omgang manicure. Og når man oven i købet er en sjuske-Dorthe, og roder med maling og jord og hvad-ved-jeg uden handsker, og neglelakken stadig er intakt bagefter, well, så bliver man ret begejstret.

De sidste to neglelakker, jeg har købt fra Chanel, har været eminente. Jeg ved ikke, om de har fået ny påføringspensel, men det er nemt at lægge neglelakken… og som du kan læse ovenover, så holder neglelakken bedre, end jeg nogensinde har oplevet neglelakker holde. Jeg er pt. på 5. dagen med Chanels 491 Rose Confidentiel og selvom spidserne måske godt kunne trænge til en brush-up, så er der ingen afskalninger.

… og farven på den her neglelak er så fin. Gammelrose, næsten, men også med snerten af brun og pudder. Eneste minus for mig er, at farven minder mig forskrækkeligt om det smukkeste pudderfarvede vintage-sæt fra Chloé, som jeg engang købte for en slik på Ebay, men desværre solgte videre. Jeg tror aldrig, at jeg kommer mig over det…

Comments
6 Responses to “Du kunne også ønske dig… #1”
 1. Ann-Sophie says:

  Suk, det er pænt! <3

  Min favoritlak fra Chanel er ændret sig lidt igennem tiden.. før var jeg afgjort en Lotur Rouge-pige (kølig, dyb mørkerød) men nu er det den diskrete hverdagslak Ballerina, jeg får brugt mest, netop fordi den får ens negle til at se så lækre og naturlige ud.

  • Maria says:

   Uh, Ballerina… den kender jeg slet ikke. Som nyudklækket Chanel-fan må jeg straks få den indkøbt <3

 2. Stine says:

  Super fin farve

  • Maria says:

   Ja, ikke? Den er simpelthen så fin, også med kun +et lag, og ikke mindst nem at påføre <3

 3. Maria R says:

  Uh, lækker…

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *