You Are My Wild.

Jeg har fulgt det her projekt, siden dets start – og bliver ved og ved og ved med at blive (be)rørt af det. Jeg har svært ved at forklare hvorfor, for reelt set er det ‘bare’ en flok fotografer, der har sat sig for, på ugentlig basis, at dokumentere, hvordan de ser deres, for mig ukendte, børn.

Men. De her fotografer fanger på en sær måde børnenes sjæl, deres iværksætter-gen, deres glæder og sorger, deres personlighed – alt sammen via et simpelt knips. Det, at jeg kan følge med i børns liv, et eller andet sted på jorden; børn, hvis navn, jeg end ikke kender, og alligevel på en fin måde føle, at “dem kender jeg da”, det er jeg helt pjattet med. At billederne så også taler til min æstetiske forfinethed, ja, det hjælper selvfølgelig også på sagen.

Følg med hos you are my wild her

Comments
3 Responses to “You Are My Wild.”
  1. Louise R says:

    Gys på den rigtig gode måde, den der giver gåsehud og en varm prikken i huden på een gang… Fantastiske fotografier af den slags, der får mig til at ønske jeg selv var fotograf og kunne fange min egen datter på samme måde med et enkelt fotoskud fra hver uge…. Lige fange hende som hun er, intet opstillet eller forceret. Fanget et øjeblik, så jeg for altid ville kunne se tilbage på fotografierne og se hende, huske hvordan hun var lige der i den fase. Som når man ser billederne her og fornemmer barnet bag. Tiden går så stærkt, bare en påske fire dage uden hendes selskab kan næsten få det til at føles, som om hun er vokset, eller har ændret sig de dage hun har været væk, hvilket naturligvis ikke er tilfældet. . Nok om det, skønne tænksomme billeder.

  2. PetitPodium says:

    Wow! Tak for god inspiration, tip og øget gåsehud på den allerbedst tænkelige måde. Sikken et fint og smukt projekt. Fabelagtige billeder….

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *