Vinderen af gavekort fra Rejsefeber.dk

Glædelig, glædelig jul til jer alle <3 Nu er det ikke, fordi jeg skal lave en Dronningens Nytårstale, men altså: TAK for at du læser med. At der er læsere, folk, der kommenterer og reflekterer over, hvad jeg grifler ned, er jo det, der gør blogging sjovt. Så tak. Af hjertet, rent faktisk. En anden ting: Jeg tænker, at der sidder et par mennesker derude og venter på, hvem i alverden der mon vandt Rejsefeber.dk's konkurrence om et gavekort på 4.000 kroner? Lad mig springe direkte ud i det: Jesper Andersen, du skal tage en person under armen og rejse ud i verden. TILLYKKE!

Han skrev således (så formoder, at rejsen går mod hippe Berlin?):

“Fik taget min karry pølse mødom i Berlin hos Konnopke og var til koncert med hellsongs på Magnet Club. Læg dertil en kaffe hos Bonanza Coffee Heros og du har efter min mening et super godt bud på en fantastisk storby – også med børn! I øvrigt tak for en fantastisk blog!”

Jeg sender dig en mail, Jesper… så skynd dig at skrive tilbage til mig.

DAGENS KONKURRENCE
I dag er sidste dag for i år, hvor jeg, Fie fra mit udtryk, Louise fra Guld.log, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids og Pernille fra Børnetøjsindkøberen åbner låger i vores store julekalender (men husk, at der stadig er åbne låger rundt omkring hos os!).

Hos Pernille fra Børnetøjsindkøberen kan du i dag vinde lækkert børnetøj fra Hummel til den herlige værdi af 2.500 kroner… not bad.

Comments
3 Responses to “Vinderen af gavekort fra Rejsefeber.dk”
  1. Maria says:

    Tillykke til Jesper

  2. Trine Lykke says:

    Godt Nytår Maria,
    Tak for alle dine tanker, kærlige ord, finurligheder og din hverdagsvisdom.
    Jeg har både grint, grædt og nydt med dig gennem 2013.

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *