VIND GAVEKORT PÅ 1.000 KRONER TIL VIOLASKY.DK

Hvis jeg skal være helt ærligt, og det har jeg det bedst med, så er jeg egentlig mest forfalden til sorte bomulds-trusser. De er praktiske, enkle, pæne og ja, jeg er med, kedelige. Jeg bryder mig ikke om at føle mig påtaget sexet i sorte (eller oh gru, røde) blonder, g-streng eller hofteholder. Jeg føler mig faktisk tåbelig, en smule tarty og en lille, meget ivrig rødstrømpe indeni mig råber alt for højt og skingert til, at jeg orker at gøre forsøget og måske vænne mig til det.

Guderne skal vide, at jeg er blevet kontaktet af mange undertøjsmærker i tidens løb her på bloggen, og hver og en har jeg takket nej til med ovenstående forklaring, men så var det, at det danske og vældigt fine mærke Viola Sky kontaktede mig.

Viola Sky, med Sonja Wolffbrandt Christensen i spidsen, designer glamourøst luksuslingeri med fokus på god pasform, gerne med referencer til 50’ernes pinups, og netop sammensætningen af fed silke, fine blonder og lollypop-værdige nuancer er, hvis du spørger mig, rent faktisk sexet, praktisk og piget på én og samme tid. Rødstrømpen indeni mig tier stille. What a catch.

Det er derfor, at du, fra nu og indtil på fredag, kan vinde et gavekort på 1.000 kroner til Viola Sky’s webshop, hvor du kvit og frit kan finde det sæt, der passer dig bedst.

For at deltage i konkurrencen om verdens fineste præmie fra Viola Sky, skal du følge nedenstående konkurrence-regler (Husk at alle reglerne skal overholdes for, at du er med i opløbet):

1. Du skal like Viola Sky’s side på Facebook
2. Du skal like bloggens (altså min) side på Facebook
3. Du skal svare på følgende spørgsmål i bloggens kommentarfelt: Hvilket Viola Sky-sæt vil du gerne eje, hvis du vinder?

Konkurrencen løber til fredag den 9. maj klokken 23.59 og vinderen offentliggøres her på bloggen efterfølgende.

Held og lykke <3

Ps. Nogle kommentarer skal have min forhåndsgodkendelse, før de er offentlige på bloggen, men bare rolig, de – og du – er med i konkurrencen!

Comments
83 Responses to “VIND GAVEKORT PÅ 1.000 KRONER TIL VIOLASKY.DK”
 1. Kat says:

  Det sæt som hedder miss camelia er bare noget af det smukkeste jeg længe har set!!! Nej hvor måtte det gerne flytte ind i min undertøjsskuffe!!

 2. Ann-Sophie says:

  Åhhhhhhhhhhh, hvor er det pænt! Krydser alt, der krydses kan!! Liker både Viola Sky (og dig – altid <3 ) og hvis jeg er er snydeheldig at vinde, ønsker jeg mig den gudesmukke Miss Sky sengejakke – http://www.violasky.dk/produkter/29-loungewear/62-miss-sky-senge-jakke/

  ..og/eller silke hipster trusser i alskens sorbetfarver!

 3. Det skulle helt sikkert være Lovely Grace sættet!

 4. Birna Lambaa says:

  Denne er virkelig smuk og, for er kjoleelsker som mig, virkelig praktisk http://m.violasky.dk/produkter/28-underkjoler/52-miss-peach-silke-underkjole/ :)

 5. Dorthe says:

  Jeg har gennem en rum tid sukket over Viola Sky! Det er så fint!! Og jeg hænger sørgeligt nok på kedelige bomuldstrusser og gamle Bh’er:-( Jeg trænger til smukke farver, pastellerne og blonder! Oh, Lovely Grace – kom til mig, så brænder jeg sgi de gamle bh’er! Hvilket manden min garanteret vil sætte pris på:-)

 6. Michelle H. says:

  Jeg ville elske at vinde et sæt fra Miss Grace serien. Lovely Miss Grace er så smukt! <3

 7. Lene says:

  Miss Coral er virkelig smukt :)

 8. maria suzette vergmann says:

  jeg ville vælge dette smukke sæt <3 http://www.violasky.dk/produkter/56-miss-delicate/405-miss-delicate-camisole/ http://www.violasky.dk/produkter/27-trusser/403-miss-delicate-hoej-trusse/ er ret sikker på jeg får min søde mand til at falde ned af stolen hvis jeg tager dette på <3 :)

 9. Camilla Kirstine says:

  Jeg er desværre ikke ejer af hverken Viola Sky eller andet lækkert lingeri. Endda til trods for den fantastiske følelse det giver at være velklædt ‘inderst-inde’…

  Jeg synes at sættet fra Miss Blossom er simpelthen så yndigt og fint!

 10. Iiiiih, når man ikke har held i kærlighed, må man da have lidt held i konkurrencer engang imellem – Jeg sætter min lid til denne konkurrence – for nøj jeg elsker deres lingerie :)
  Miss Camelia – må rigtig gerne indtage sin plads i mit lingerie skab :D
  Krydser finger (:

 11. Henriette says:

  Det der hedder lovely Grace :)

 12. Louise R says:

  Åhh, Maria… Hvor godt du sagde ja til Viola Sky !
  Sikke en masse skønt lingeri, det er næsten ikke til at vælge.
  Har udset mig to sæt: Miss Coral chemisetop og trusser. Den fine chemise kan bruges på en skøn sommeraften med et par jeans og farven er ny i mit klædeskab. Og Miss Naughty…
  Krydser alt for at jeg er den heldige vinder :-)

 13. Linda J says:

  Jeg vil bruge gavekortet til bl.a. denne skønne chemise http://www.violasky.dk/produkter/55-miss-blossom/399-miss-blossom-silke-chemise/

 14. Krabbemis says:

  Jeg er vild med Miss Blossom chemise og ALT det andet!!!

 15. Kamille Parsgaard says:

  Wauw…. Hvor ser det hele bare smuk og blødt ud…..
  Jeg har det som dig. De sorte bløde bomulds, de er trofaste og pålidelige. Ikke noget op i numsen problem og ingen generende blonder. Men… Engang imellem, så skal man føle sig lidt sexet, og jeg rude gøre det noget mere. Jeg ville shoppe amok i

  • Kamille Parsgaard says:

   Hov…resten missede.
   Jeg ville shoppe amok i webshoppen :) og Miss Ginger er favorit!!

   /Kamille

 16. Louise FB says:

  Det er da noget af det smukkeste og mest delikate jeg længe har set… Miss Coral er nok favoritten, selvom det var svært at vælge bare ét sæt mellem de mange fine kreationer.

 17. Pia Rotbøl says:

  Jeg vil forkæle mig selv med det her smukke sæt http://www.violasky.dk/produkter/75-miss-grace/504-miss-grace-push-up-bh/

 18. Maria Jul says:

  Det er bare så elegant og virkelig smukt lingerie. Ville elske at kunne tage et sæt på – og meget gerne Miss Blossom. Så nu krydser jeg bare fingre ;-)

 19. Charlotte Lang Hansen says:

  Miss Naughty ;-)

 20. Henriette Jensen says:

  Jeg er allerede fan af begge sider :) er tosset med dette sæt http://m.violasky.dk/produkter/74-ohh-so-lovely/487-lovely-grace-trekants-bh/

 21. Annesofie Kjeller Larsen says:

  Uha det er svært at vælge! Det ser super lækkert ud det hele:) Miss sunshine sættet blir jeg i virkelig godt humør af at kigge på, det er sommer og sol og lyse lange aftener :)

 22. Line says:

  Uhh, hvor er det bare smukt. – håber, håber, håååååber, at jeg er den heldige:) Er helt vild med Miss Delicate Camisole…. Jeg krydser alt hvad jeg kan

 23. Maria Seidelin says:

  Jeg er tosset vild med Miss Camelia <3
  Følger og liker begge steder <3

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 24. Mai Odgaard says:

  Jeg har netop taget mig selv i at skrive ‘trusser, helst bomuld, og sorte’ på min ønskeseddel. Jøsses. Nåmen, de der trusser og trekantsdimsen, der hedder Ohh so lovely – dét er fint. Det ville jeg nok vælge. Medmindre jeg selvfølgelig var VIRKELIG vild, så ville jeg gå med Miss Delicate :P

 25. Anette Dahl Povlsen says:

  Lovely Grace vil jeg rigtig gerne eje :-)

 26. Katja Cecilie Rothaus says:

  De er alle så fine, men især miss Sunshine

 27. Camilla says:

  Jeg er vild med sort undertøj, ogå af den upraktiske slags, og kunne godt tænke mig at mærke Miss Naughty mod min hud:)

 28. Anne says:

  Lovely Grace <3

 29. Benedikte Have says:

  Helt klart Miss Sunshine, camisole og hipster :) Perfekt med sommerbrun hud, og camisolen ville være så fin som festtop med jeans og et par stilletter!
  Fingers crossed! :)

 30. Mette says:

  Det er simpelthen det smukkeste undertøj, og det var så godt, at det genopstod. Jeg er så forelsket i Miss Audrey-sættet!

 31. Pernille Iris says:

  Hvor er de bare helt vildt smukke! Jeg er fuldstændig skudt i Miss Coral sættet :-)

 32. Gitte Seloy says:

  Miss Rosebud er SÅ fint! <3

 33. Søs says:

  Sikke en fin fin konkurrence :-) Jeg er vild med Miss Coral chemisen…..og silkekåberne…..og silketrusserne. Generelt vil det meste opgradere min bomulds-undertøjsskuffe gevaldigt!

 34. Nanna says:

  Uuuha,hvor ville det pynte med nogle delikate sager i yndige farver!! <3 ønsker, ønsker, ØNSKER noget fra Miss Blossom serien ! Såååå fine <3

 35. Kristina K says:

  Jeg er vild med sættet der hedder Miss Coral.

 36. Charlotte Smerup says:

  Helt sikkert Miss Camelia! Men jeg ville nok også komme til at købe lidt mere i shoppen. Hvor er det bare fint og feminint!

 37. Anne Jøker says:

  Så fint. Jeg kan bedst lide Miss Audrey :)

 38. Kjerstine Larsen says:

  Ville vælge det der hedder miss naughty…. Har tabt mig 15 kg og kan endelig føle mig lidt selvsikker overfor manden i undertøj… Så ville være fantastisk at vinde så smukt et sæt :)

 39. Rikke FM says:

  Det er altså svært at vælge men en af favoritterne er miss Coral sim er det perfekte sæt til de kommende sommermåneder.

 40. Hvor er det bare noget fint undertøj.
  Det er slet ikke til at vælge – Miss Blossom synes jeg dog er rigtig sødt.

  Hav en dejlig aften.
  Med venlig hilsen Dianna

 41. Dorrit Gulbæk says:

  Så fint det er

 42. Melanie Jespersen says:

  Miss blossom tak!

 43. Julie Nagel-Udsholt says:

  Det er jo bare sååå smukt…<3 http://www.violasky.dk/produkter/39-miss-peach/ Dette ville jeg føle mig overordentlig lækker i :D Det ville da være den vildeste hverdagsluksus <3 …. og så måtte jeg jo lige bruge sommeren på at få en dejlig mand i nettet, så det ikke kun er mig, der skulle beundre det :D

  -Julie

 44. Ditte Bergstedt says:

  Der er jo så meget godt, at det nærmest er umuligt at indskrænke sine ønsker til et produkt. Men en silke chemise ville helt klart sætte et pift på lingerifronten, som lige nu er af lidt kedelig amme-karakter.

 45. Tina Irene Povlsen says:

  Undertøj som en hver kvinde drømmer om. Dette smukke sæt vil kun gøre min sommer endnu smukkere.
  http://www.violasky.dk/produkter/61-miss-ginger/444-miss-ginger-silke-bh/
  http://www.violasky.dk/produkter/61-miss-ginger/443-miss-ginger-hoeje-silke-trusser/

 46. Line says:

  Hvor er det svært at vælge men Miss Audrey sættet er bare så fint. .. især her til sommer :)

 47. Miss Ginger er så flot :)

 48. Charlotte says:

  Miss grace sættet – så fint <3 Håber virkelig!!!

 49. Dig følger jeg naturligvis på fb, nu også ViolaSky :)
  Skulle jeg være så snydeheldig at vinde, vil jeg forkæle mig selv med en Miss Lavender-underkjole.

 50. Maria Lykke Hansen says:

  Så smukkkt og feminint. Jeg ville elske denne : http://www.violasky.dk/produkter/55-miss-blossom/398-miss-blossom-chemise/

  Ville være perfekt under skjorter/bluser både på job og til fest

 51. Louise Zobbe says:

  Ohh so lovely er jeg vild med! :)

 52. Mai-Britt says:

  Kan godt lide Miss Delicate.

 53. Lene B. says:

  http://www.violasky.dk/produkter/56-miss-delicate/405-miss-delicate-camisole/ og trussen:

  http://www.violasky.dk/produkter/27-trusser/401-miss-delicate-hipster/

  jeg kan ikke bruge vaterede bh’er, så derfor vil dette sæt være skønt, at vinde.

  krydser fingre og tæer, for jeg vil elske og få noget lækkert feminint lingeri i mit skab :0))

  smil Lene B.

 54. Malene says:

  Skulle helt klart være miss Grace sættet det er da for lækkert.

 55. Ditte Olesen says:

  Ren luksus <3
  Krydser fingre & håber!! :D
  Smil fra Ditte

  http://www.violasky.dk/produkter/75-miss-grace/

 56. Dea Skaarup says:

  Hvordan skal man dog kunne nøjes med et sæt.. Suk hvor er det yndigt,,
  Herhjemme skal miss delikate, lovely grace og underkjoler helga sikkert bo..
  Det ville være skønt at vinde er tilskud :)

 57. Ditte Christoffersen says:

  Miss sunshine vil jeg elske at eje. Passer perfekt til den kommende sommer:-)

 58. Stine says:

  Hvor er det skønne farver – jeg synes at det er svært at vælge…meeeen Miss Coral Chemise top og tusser er så fint

 59. Birgitte N. P. says:

  Det er godt nok svært at vælge, men miss Camelia er virkelig fint :-)

 60. Katrine K says:

  Miss Ginger :-)

 61. Mia C Andersen says:

  Åhr.. I’m in Lust!!!
  Ville vælge dem her : http://m.violasky.dk/produkter/60-miss-camelia/420-miss-camelia-hoeje-trusser/
  <3

 62. Eva Sørensen says:

  Hvor ER der bare mange fine ting!
  Miss Coral er favorit her=)

 63. Miss Blossom må det blive, selvom det er svært at vælge ;0)

 64. julie lillegaard says:

  Viola Sky laver lingeri lige efter min smag! Flatterende 50’er-snit og farver og materialer, der får mig til at ærgre mig over, at man virkelig behøver have tøj udenpå sit undertøj (det meste af tiden, i hvert fald). Jeg skal netop i gang med at skrive speciale og har svært ved at finde ja-hatten frem i forhold til projektet lige nu, men jeg får en tanke, der gør speciale-ideen lidt mere spiselig; når man skriver speciale, behøver man kun ta’ rigtigt tøj på, når man gider (og når man skal hente og bringe børn til børnehaven, bevares). Miss Blossom og jeg kunne få et brag af en specialeproces sammen, er jeg sikker på

 65. trine229 says:

  aaaah miss grace<3

 66. Lene Larsen says:

  Uh, så lækkert og feminint det hele er :-) Er normalt også meget til de helt almindelige bomuldstrusser, som dog er blevet så vovede, at de nu er i hipster modellen :-) Mon ikke det er på tide i en alder af 42 at lade min indre feminine side få fuldt flor i dette skønne sæt http://www.violasky.dk/produkter/60-miss-camelia/, altså hvis jeg er så heldig at vinde..

 67. Katrine H says:

  Har aldrig ejet en underkjole, måske det var tid?
  http://m.violasky.dk/produkter/28-underkjoler/52-miss-peach-silke-underkjole/

 68. Signe sahlgreen says:

  Årh hvor er alt dog flot! :)
  Ville nok vælge denne flotte sag!

  http://m.violasky.dk/produkter/56-miss-delicate/405-miss-delicate-camisole/

 69. Mette Lynghøjen says:

  Denne her BH med matchede styring trusse er bare SÅ fin… Krydser ALT!! http://m.violasky.dk/produkter/75-miss-grace/504-miss-grace-push-up-bh/. Kh Mette Lynghøjen

 70. Dorthe Rasmussen says:

  Uhhh det skulle da være et camelia sæt helt sikkert smukt og elegant

 71. Dorthe Rasmussen says:

  Uhhh det skulle da være et camelia sæt helt sikkert smukt og elegant

 72. pia sroka says:

  Mange flotte sæt,jeg vælger Miss Naughty

 73. Jeg har længe sukket efter et sæt der fra! og her 6 uger efter fødslen af mit 3. barn, så kunne det være skønt at forkæle sig selv med et lækkert sæt!

  Hvis jeg bliver den heldige, så skal det være et sæt fra denne serie http://www.violasky.dk/produkter/60-miss-camelia/ det er VIRKELIG smukt!

  God weekend :)

  Venlig hilsen Louise

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *