Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | VIND 4 RULLER AF DET SMUKKESTE TAPET FRA SANDBERG (SAMLET VÆRDI 7.996 DKK)
VIND 4 RULLER AF DET SMUKKESTE TAPET FRA SANDBERG (SAMLET VÆRDI 7.996 DKK)

Der er tapet. Og så er der tapetet, der får hjertet til at banke lidt hurtigere. Sidstnævnte vil jeg betegne Sandbergs ultrasmukke nye kollektion ‘Carl’, som basalt set er en kollektion, der er inspireret af landets kølige vinterlandskaber. Mousserende rimfrost, aske-grå bark, klart, rent lys, dugfriske morgener, solens sidste stråler.

Jeg er komplet verliebt… og små-misundelig på, at du rent faktisk kan vinde de smukke vinterlandskaber på rulle. To heldige vindere kan nemlig løbe afsted med to ruller af enten ‘Daggry’ (ovenfor til venstre) eller ‘Skumring’ (ovenfor til højre), designet af Sissa Sundling og Karolina Kroon, der, via digital teknologi, har skabt verdenshistoriens måske nok smukkeste akvarel-esque tapet.

Hver rulle indeholder 13,5 meter tapet med en bredde på 45 cm (Der kan komme en samlet flade på 2,25 meter i bredden og 2,7 meter i højden ud af en rulle).

Og nu, mine damer og herrer… Nu skal vi til selve konkurrencen, hvor du rent faktisk kan vinde to ruller af enten det smukke ‘Daggry’ (Værdi 3.998 DKK) eller det lige så dragende ‘Skumring’ (Værdi 3.998 DKK).

For at deltage i konkurrencen om verdens mest cool præmie fra Sandberg, skal du følge nedenstående konkurrence-regler (Husk at alle reglerne skal overholdes for, at du er med i opløbet):

1. Du skal like Sandberg Tyg & Tapet’s side på Facebook
2. Du skal like bloggens (altså min) side på Facebook
3. Du skal svare på følgende spørgsmål i bloggens kommentarfelt: Hvilket tapet, ‘Daggry’ (til venstre) eller ‘Skumring’ (til højre), taler mest til dig – og hvorfor?

Konkurrencen løber til fredag den 7. marts klokken 23.59 og vinderen offentliggøres her på bloggen i weekenden.

Held og lykke <3

Ps. Nogle kommentarer skal have min forhåndsgodkendelse, før de er offentlige på bloggen, men bare rolig, de – og du – er med i konkurrencen!

VINDERNE BLEV:
CAMILLA STENTOFT, DU HAR VUNDER TO RULLER ‘SKUMRING’, OG LISA MINDEGAARD UHRENHOLT, DU HAR VUNDET TO RULLER ‘DAGGRY’.

Tillykke til jer begge. Jeg sender jer en mail, og så må I gerne kvittere med jeres adresser, så tapetet kan sendes hjem til jer <3

Comments
124 Responses to “VIND 4 RULLER AF DET SMUKKESTE TAPET FRA SANDBERG (SAMLET VÆRDI 7.996 DKK)”
 1. F. Madsen says:

  skumring er lækkert. let og yndefuldt.

 2. Christina F says:

  Jeg er meget draget til daggry – den sarte pink føles fantastisk varm og jeg ville elske at sætte den op i mit soveværelse så jeg kunne rammes af den varme hver eneste dag, også midt i februar, hvor solens varme kan føles som i et andet liv.
  Et andet sted jeg kunne forestille mig den ville passe ind, ville være på mit kontor, jeg bruger mange timer der og de smukke farver vil være en hjælp til ikke at føle mig fanget samt vidunderlig inspiration til mine prædikener og taler,

  Jeg håber i alt fald.

 3. Maria Lykke Hansen says:

  Skøn konkurrence. Synes “skumring” er for skønt. Ville passe perfekt ind hjemme i vores åbne badeværelse.

  Mvh

  Maria

 4. Ninna Tingleff says:

  Jeg er så meget mest til ‘Skumring’. Det minder mig om lune sommeraftener, sene cykelture til stranden for at bade, hvidvin og kærlighed. Og så ville det passe så fint ind i min nye spisestue <3

 5. Jane says:

  Åhh, hvor er det smukt, Maria!
  Jeg faldt faktisk allerede for det, da du viste det første gang :-) Jeg er vild med ‘Skumring’, som jeg vil sætte op ved den spisekrog, hvor min lille familie samles om morgenbordet hver dag. Og selvom det jo egentlig er morgenlyset, vi nyder der, vil ‘Skumring’ alligevel fange lyset og se SÅ fint ud!

 6. Dea Skaarup says:

  Nøj hvor er de smukke.. Jeg har svært ved at vælge en favorit, da de to er så forskellige i udtrykket.
  Men det må nok være det til højre der alligevel er lidt finere den det andet :)

 7. Kamille Parsgaard says:

  Ufatteligt smukke begge to. Men jeg er dog ikke i tvivl om et evt valg. Skumring!! Når jeg kigger på det slapper jeg helt af. Mine øjne bliver helt roligt og tankerne vandrer. Det er simpelthen så fantastisk en tapet.
  Hvis jeg er heldig, skal det op i sidde på væggene i min datters værelse. Det står for tur, nu hvor hendes storebror også har fået renoveret sit. Og dette her tapet, åh, hun ville elske det!!!

  Kamille.

 8. Betty Jacobsen says:

  Daggry er smukt og tiltaler mig mest.

 9. “Skumring” tale rmest til mig, da den er mest rolig. og det har jeg brig for i mit hjem.

 10. Nicklas says:

  Venstere… Synes nuancerne er helt fantastiske og skaber en helt utrolig ro. Desuden synes jeg visuelt at det passer fantastisk sammen med den nordiske stil som er fremme for tiden, kunne lige forestille mig det tapet med et rustik træbord placeret imellem samt en masse hyggelig lys ;)

 11. Maria Lærke says:

  Jeg er helt klart mest til Daggry, da det vil skabe en kanon kontrast til den meget feminine stil, jeg kører i min lejlighed! :) I love it! :D

 12. Elizabeth says:

  Daggry er utroligt smukt og ville så absolut kunne pryde mange vægge herhjemme uden fortrydelse. Men ligesom så mange af de andre læsere, så taler Skumring klart mest til mig. Måske, fordi den er sådan lidt uopnåelig for mig – manden derhjemme vil nok allernødigst lade mig købe og sætte det op. Men en varm, changerende lyserød er så utroligt feminint og er noget der rammer mig i hjertekulen.

 13. Skumring vil blive mit valg, og har lige den tette plads til det ;)

 14. Ej, hvor er det bare smukt.
  Vi er lige nu ved at renovere to rum i vores hus og dette vil være perfekt til soveværelset.
  Skumring – må gerne flytte ind hos os :)

  Hav en dejlig dag.
  /Dianna

 15. carina johansen says:

  Det til venstre tiltaler mig meget, syntes det er smukt at det ligesom starter i det “kolde” og bevæger sig op i det “varme” og så er farverne bare totalt mine! Så Daggry er klart min favorit, og bor i Skagen så ser fænomenet hver sommer morgen! Man bliver aldrig træt af at stirre sig ind i de farver! Det varmer og man kan fantasere sig væk til varmen på de kolde og blæsende dage!

 16. Lis Vinter says:

  skumring – er let og fin ;-)

 17. Caroline Maria Nielsen says:

  Skumring tapetet til højre tiltaler mig mest.. Det minder mig om morgener i mine forældres sommerhus .. De morgener hvor man tager cyklen og kører ned til bageren i skumringen hvor lyset og morgensolen titter frem,..det er så smukt og livsbekræftende..

 18. Maria says:

  Det er jo næsten umuligt at vælge! Men når man nu skal, tror jeg at et tapet som Daggry tiltaler mig mest, fordi der sker lidt. Det ligner tågen som mosekonen brygger på de kølige sommermorgener. Det til højre er virkelig også fint og minder mig om sommeraftener på terrassen, med lyden af svaler i baggrunden og et glas rosé i hånden. Ikke dumt!

 19. Sophie says:

  Begge tapeter er virkelig smukke. Jeg er mest draget af daggry, fordi det er så dramatisk og indeholder både kolde og varme elementer.
  Fantastisk konkurrence! :)

 20. Lisa Tschammer says:

  Det må helt klart være daggry, som er min favorit. Det er smukt og elegant, men alligevel ikke for feminint. Det er simpelthen et kunstværk til hele vægen.

 21. Tine Sørensen says:

  Daggry, det er så smukt og fint (det er det andet også.. Selvom min kæreste siger det er sådan lidt beskidt agtigt på ryger måden?! Tror han er blind).. Men daggry minder bare om de skønner timer lige ved daggry! Og så er tapetet bare virkelig virkelig flot og dragende:) kunne ligge i min lejlighed og falde i staver over det dagen lang.

 22. Laura B says:

  Skumringen, da den har en dybde og poesi som tiltaler mig meget – farverne er så smukke og tidsløse!

 23. Marie-Louise says:

  Åh Gud, hvor smukt!
  Jeg kan simpelthen ikke bestemme mig – så er det sagt! Virkelig smukke begge to og har i tankerne at male en væg på min datters værelse, men dette er da alt for lækkert! Vi har grå bjælker – så begge vil passe perfekt på Ellas værelse!

 24. Birna Lambaa says:

  Hvor er de bare fine og betagende begge to…
  Jeg ville vælge skumringen, fordi den ville passe SÅ godt ind i min stue, lige ved spisebordet, hvor min kæreste og jeg kunne spise vores aftensmad i og ved skumringen :)

 25. Majasol says:

  Daggry fanger min opmærksomhed med sin dramatiske fremtræden. Jeg elsker det!

 26. Ann Mydske Møller says:

  Skumring er sååå fint eventyr-fe agtigt og let i farven og overgangen mellem nuancerne. Ville være såååå smukt i vores nye soveværelse lige om lidt! Jeg skal indrette fra bunden af og det tapet ville jo være drømmeudgangspunktet!!!!! Og en drøm at vågne op til hver morgen ;)

 27. Anette Sidor says:

  Jeg ville elske skumring – selv om daggry også er fin og dragende. <3

 28. Lis Nielsen says:

  Skumring minder meget om en væg, jeg malede for nogle år siden, så jeg tiltales af daggry, da tonen er helt anderledes.

 29. Lene Beyer says:

  Daggry vil være helt perfekt på en væg i min stue. Så vil jeg indrette en krog med lænestol til alenehygge med strikketøjet eller en god bog

 30. Sara says:

  Jeg elsker “skumring” fordi den graver nogle gamle, dejlige minder frem hos mig. Den har nemlig nøjagtigt samme farver som man tit kunne se fra terrassen ved min nu afdøde morfars gamle sommerhus i Skagen – noget af det smukkeste der findes! Det ville føles som at have et lille stykke af min morfar hængende, hvis jeg vandt – lidt mindre morbidt end det lyder. ;)

 31. Maria Ørum says:

  Jeg er vild med skumring, minder mig om sommeraftener på terassen imens solen går ned i en flot rød aftenhimmel…suuuk hvor jeg længes efter sommer :)

 32. Karina says:

  Skumring. Fordi jeg bliver lige draget, fascineret og imponeret hver gang himlen farves i skumringens lyserøde skær! Jeg ville elske at lave væggen bag min seng i denne farve! Så smukt!

 33. Line says:

  Jeg er draget af skumringens inviterende omfavn.

 34. Michala says:

  EJ, det er jo fuldstændig fantastisk det tapet. Ville elske at have Daggry bag sengen i soveværelset, Daggry fordi jeg er vild med den grå kontrast, åh gud det er pænt.

 35. Ida N says:

  Jeg er helt skudt i ‘skumring’. Daggry ville nok passe bedst ind i hvad jeg omgiver mig med, men jeg er tossebegejstret over farverne i skumring!

 36. Caroline Munck says:

  Jeg ville elske at kunne sætte det smukke Daggry tapet op i vores soveværelse.
  Tænk at kunne vågne hver morgen til synet af det smukke Daggry <3

  Dejlig dag til alle

 37. Lene B says:

  Begge er skønne, men Daggry med det grå og varme farver, vil passe perfekt ind i min
  bolig, og elsker den grå kontrast. Så flot. Krydser fingre. :0))

 38. Camilla says:

  Jeg er ret så vild med “Daggry”… så fint, så fint, og de lækreste blide nuancer, der indbyder til eftertænksomhed og dagdrømmeri:)
  Gid jeg vinder det!!!

 39. tapetet skumring tiltaler mig spøjst nok fordi det minder mig om daggry :) Jeg tænker på solfyldte sommermorgener, man kan næsten se hvordan det emmer af varme. Jeg forestiller mig at det vil være perfekt at vågne op til om morgenen og skulle klart bruges i mit soveværelse hvis jeg blev den heldige.

 40. Pia Rotbøl says:

  Skal jeg virkelig vælge!! ;) De er så smukke begge to, men min favorit må være skumring, jeg er vild med farvespillet, hvordan det kommer til at ligne et kæmpe stort billede, som får min sindstemning til at blive lys og glad

 41. Jytte says:

  Skumring ville være rigtig flot på en væg i vores soveværelse– det er rigtige “drømmerier”, der kommer ud af sådan en væg ;)

 42. Tanja says:

  Daggry, fordi farverne er smukke og daggry byder på en ny begyndelse og chancen for en frisk start. Det vil jeg gerne mindes om i mit hjem hver dag.

 43. Mai-Britt says:

  Skumring taler mest til mig. Det minder mig om regnbuer og eventyr.

 44. louise says:

  ‘Daggry’ – uden tvivl (selvom jeg egentlig synes navnene på de to tapeter burde byttes om…). Vinder jeg, vil jeg klæbe tapetet op på en kæmpe mdf-plade og hænge det som et stort maleri i vores stue. Som en poetisk, dragende, drømmene akvarel – lidt melankolsk (det ‘græder’ lidt på én eller anden måde, synes jeg), og meget, MEGET smukt!

 45. Katrine S. says:

  Jeg er helt verliebt i “Skumring”, da jeg er vild med måden, farverne gradierer ud i hinanden og skaber en helt unik stemning. Jeg er sikker på, at det ville passe perfekt i mit fine nye soveværelse og skabe en stemning af afslapning og hvile :-)

 46. Henriette Jensen says:

  Skumring, synes det er helt fantastisk og ville se skønt ud i vores store opgang som mangler noget hygge/sjæl

 47. Stine says:

  Skumringen – selvom jeg lige blev lidt forvirret over navnene ;-) Jeg synes at der er noget roligt og fint over det – tror at jeg ville være vovet og sætte det op ved vores trappe

 48. Jeg er vild med dem begge. Men hvis jeg absolut skal vælge, så ville jeg ønske mig Daggry. Farverne er tidsløse, elegante og så passer det helt perfekt til den Arne Jacobsen sofa, jeg også drømmer om. Tapetet og sofaen ville skabe den smukkeste stue!

 49. Stine says:

  Det her er det fedeste tapet jeg længe har set! Så smukt og svært at vælge hvilket der taler mest til mig. Skumring, med sin dæmpet tone vil passe perfekt på vores væg ved vores kæmpe vinduesparti ud mod en solbær mark. Og så er det bare fint med de orange og røde toner. Men på den anden side så er daggry bare så tjekket, anderledes og kreativt. Et tapet jeg kunne fylde mange andre rum i huset med.
  Men jeg vælger Skumring da jeg elsker mit vinduesparti og elsker tanken om at når jeg er færdig med at kigge ud på himlen, så kan jeg vende mig om og se de samme farver på væggen.

 50. julie lillegaard says:

  Skumring ville være en drøm at leve sammen med. At få solnedgangens sarte, fine, foranderlige forgængelighed ind i stuen – hvor fint ville det lige være?

 51. Kajsa says:

  Skumring!! Wow – det er varmt og jeg bliver helt glad indeni. Jeg tror lige at lykkeniveauet ville stige permanent med det tapet i stuen. Og så ville det næsten være som altid at være på ferie, bare uden alt hurlumhejet – Skønt!

 52. stina foller says:

  Skumring er virkelig smukt og det vil passe perfekt på væggen i mit sommerhus…………der slapper jeg fuldstændigt af

 53. Liv says:

  Jeg ville snuppe skumring :) 100% sikkert.

 54. Marlene Høj says:

  Skumring er så flot! Det giver mig lyst til at drømme og dagdrømme – Og får mig til at mindes nogle af de bedste øjeblikke i mit liv.
  Smukt!

 55. Suzane ditlev says:

  Skumring er lige mig
  Ville være skønt her hos os

 56. Jeg ville vælge Skumring, fordi der er noget uendeligt fint og poetisk over det, der får mig til at længes efter lysere tider.

 57. Mai says:

  Daggryet til venstre gør mig lidt blød i knæene. Minder mig om akvarel og har et næsten spirituelt look. Rigtig smukt. Det ville gøre sig vidunderligt i vores nye soveværelse :)

 58. Marina says:

  Jeg er temmelig solgt til Daggry for dets fine farveopdeling, og så er jeg altid til fals og bløde, douche nuancer.

 59. Louise FB says:

  Daggry er virkelig fint. Dramatisk og spændende for øjet. Er vild med det grå sammen med den sarte pastel… Kommer til at tænke på alt for sene nætter for mange år siden med studenterhuen på hovedet og på de alt for tidlige morgener med baby på armen…

 60. Betina Nørgaard Madsen says:

  Skumring….det er bare så smukt

 61. kjerstine larsen says:

  daggry er utrolig smukt og ville passe ind mange steder.
  Elsker at den er så lys, men samtidig også har mørke farver i sig <3

 62. Laura says:

  Hej

  Jeg er mest til tapetet “Skumring”, jeg synes det er super “girly”, og det kan jeg godt lide :-)
  God dag til dig! :-)

  Hilsen Laura
  laurajensen19@live.dk

 63. Helena says:

  Skumring vil blive mit valg, og har lige den tette plads til det ;)

 64. Caroline adamsen says:

  Jeg elsker Daggry. Min mor er kunstner og maler landskaber i akvarel, så minder mig om dette :)

 65. Louise says:

  Daggry er smukt

 66. Linda J says:

  Skumring vil være så flot i soveværelset

 67. Charlotte Lang Hansen says:

  Daggry er bare flot ♥ Ligner et kæmpe maleri.

  charlottehansen83@hotmail.com

 68. Lena St. Mikkelsen says:

  Skumring taler til mig og minder mig om utallige smukke røde solnedgange ledsaget af fuglenes kvidren. Så smukt.

 69. Anne S says:

  De er begge sindssygt smukke. Men jeg er vildt med farverne på det til højre, så det ville jeg synes var så vildt at have derhjemme. Så smukt.

 70. Thea B says:

  Hej!

  Vil sige at Daggry helt sikkert tiltaler mig mest. Håber på snart at flytte hjemmefra, og da den lidt rustikke stilart lige er mig, ville tapetet virkelig pynte i en ny lejlighed. Elsker det!

  // Thea B

 71. Ulla S says:

  Daggry – fordi det på smukkeste vis skaber en illusion af Aurora – transparent, sart, stemningsmættet med en intens formidling af at verden gryr – det er smukt i sin enkelhed og minder så meget om morgener ved fjordene i DK

 72. Daggry <3 <3 <3
  Jeg tror at farverne er mest mig, – jeg er meget til de mørke farver, og ser meget mere skønhed i sorte/grå og brune nuancer, end i lyserød og gul :)

  Tusind tak for chancen!

 73. Klejs says:

  Daggry vil passe så fint inde i vores stue.

 74. Ann-Sophie says:

  <3 <3 <3 <3 <3 Be still, my beating heart!

  Jeg ville ELSKE, at tapetsere tøsehjørnerne herhjemme med Skumring, som er så sart, fint, roligt, poetisk og tilpas piget, at jeg tror, det kunne sætte rammen om to søstre, der snart skal lære hinanden at kende.

 75. Simone says:

  Jeg ville være lykkelig hvis Skumringen kunne være en del af vores nye hos indretning. Vi er desværre ikke så gode til at reparere ting osv selv, så med erkendelsen af det har vi måtte købe et nyt hus. Det synes jeg virkelig er en udfordring at skulle gøre det personligt og hyggeligt. Men jeg tror Skumringen ville kunne hjælpe mig på vej…

 76. Stella Kirstine Mølgaard says:

  Er pjattet med begge to, men i farvevalg i skumring fornemmer jeg en positivitet, nærmest et løfte om, at det der venter i horisonten er værd at vente på. Det passer enormt godt til, hvordan jeg ser livet efter en svær skilsmisse. Jeg vågner hver morgen og ved bare at det hele er godt, selv når tingene er svære. Fantastisk flot tapet!

 77. Hejdi Michelle Hansen says:

  Åh de er jo helt fantastiske begge to :)
  Men der er bare noget over skumningen – som virkelig tiltaler mig.
  Så skulle jeg være så heldig, var det den jeg ville vælge :)

 78. maria suzette vergmann says:

  Daggry er da ganske enkelt bare såååå betagende.. jeg føler jeg ku sidde og kigge på dét tapet hele dagen og stadig finde nye vinkler og steder… det ville passe perfekt ind i vores soveværelse <3 :) tænk at vågne op til det hver morgen.. be still my heart :)

 79. Maria Jul says:

  Virkelig lækker konkurrence. De er begge fantastisk smukke. Jeg er dog selv mest til daggry :-)

 80. Ditte says:

  De er vanvittigt fine begge to. Så fine, at man knap tør foretrække den ene frem for den anden. Lige nu tror jeg nok jeg hælder til ‘skumring’, grundet min evige svaghed for pasteller og gradienter. Man må sige, at den rummer begge dele med perfektion. Den anden har en taktilitet, jeg også er helt forelsket i…. Som om en kunstner har malet med akvarelpenslen direkte på væggen <3

  SUK og SUK og HJERTESUK.

 81. Mette Marie says:

  Ihh nogle smukke tapet’er! Er ret vild med ‘Daggry’ da det har en sarthed og noget råt over sig. Det ville være super fint i mit soveværelse, der bare venter på det rigtige tapet til at fuldende min luksus-hotel-hule-stemning :-)

 82. Vikki Fabritius de Tengnagel says:

  Uhh det er et svært spørgsmål. Jeg får den varmeste fornemmelse af skumring, så det bliver mit valg :) Men hold op, hvor er de begge smukke.

 83. Annette Aarre Dalsgaard says:

  Skumring er min favorit.
  Det er også min favorit i det virkelige liv. Jeg elsker farverne og de giver mig sådan en fredfyldt stemning indeni. Der er ikke noget bedre end en skumring, nogle dybe vejrtrækninger -helt ned i maven og lydene på den stille aften. Så falder mit blodtryk betydeligt og jeg føler mig lille i den store verden, men uendelig lykkelig over at være til stede :D

 84. Laila Dupont H says:

  Skumring – synes farverne er sat fedt sammen og går godt til mange ting :)

 85. Jane Rønsted Tvede says:

  skumringen er jeg faldet fuldstændig plask for. det vil fuldeende look i vores stue og kan sidde at stirre på det i timevis . forbinder med solnedgang-solopgang så smuk en farve <3

 86. Katrine says:

  Ej, hvor er det bare to smukke tapeter. Vi skal snart flytte fra den perfekte lejlighed, da min kæreste skal på SU igen og der kommer en lille en til august. Jeg er helt ked af det over at jeg ikke kan tage tapetet fra vores nuværende lejlighed med os til den nye. Da det bare er en af de ting der virkelig er med til at gøre lejligheden til vores hjem. Daggry, til venstre, vil kunne gøre det samme det nye sted.
  Jeg krydser fingre og håber jeg er den heldige

 87. Maria Pilgaard Nielsen says:

  Føler mig draget af daggry. Det er blændende smukt

 88. Vibeke brodersen says:

  Hvor er det fantastiske tapeter! Eventyrlige, bevægende og som et glimt af himlen. Skumringslyset drager og vil pryde ethvert værelse og sprede god karma. Jeg foretrækker tapetet til højre. At se på det smukke tapet hver dag, er den ekstra forkælelse, alle kan trænge til.

  Knus og karma, fra Vibeke

 89. Pia Hansen says:

  Jubiiiiii Skumring’ (til højre) er den der går lige i hjertet på mig, lige de farver jeg længe har drømt om inde i mit soveværelse som skal gøre mit soveværet Specielt og ekstra attraktivt , det ville være så smut til min lyse seng og mit sengetøj som passer sammen med skumringen <3 det ville blive et rigtigt Drømme Soveværelse :-)

 90. Claire Wielandt says:

  Skumring – helt klart! … Fordi farverne er som solnedgang på stranden i Indien… Og går lige i hjertet på mig og opløfter og glæder både mit sind og hjerte :) <3
  (det er MEGET lang tid siden jeg sidst havde mulighed for at tage ud og rejse. Fantastisk at kunne få samme stemning hjem, så er det ikke så slemt :) )

 91. Charlie says:

  Waao sikken konkurrence! Daggry – hvor kan man savne en horisont, når man bor på femte blandt Københavns tage. En daggry at stå op til, en daggry der sætter tonen for dagen.

 92. Helena says:

  Hvor er de bare smukke begge to. Jeg ville elske at tapetsere mit værksted med skumring. Er sikker på at det ville skabe en helt særlig stemning i rummet.

 93. Julie says:

  Det smukke skumring til at minde mig om smukke sommerferie-solnedgange ved Vesterhavet!

 94. Helle says:

  Begge er utroligt smukke, men skumring vil min datter elske.

 95. Kristine says:

  Meget meget smukke tapet og næsten en umulighed at vælge MEN hvis jeg skulle være så heldig at vinde må det blive ” Daggry ” da den gråfarve nuance er en gennemgående farve i min bolig…

  Tak for muligheden for at deltage omkring så fine præmier….

 96. Hvor er de fine! Hvis jeg vandt, skulle det klart være daggry :) :) :)

 97. Lisa S says:

  “Skumring” er virkelig unik! Vi står overfor at skulle lave børneværelse til min lille pige på 9 måneder – hvem der dog bare kunne få lov til at dekorere sin datters værelse med så smukke nuancer. Så kan man tale om at bringe naturen ind i hjemmet:) Vi krydser fingre!

 98. Nicoline Zäll says:

  WOW – sikke nogle smukke tapeter og konkurrence. Vi er ved at flytte i hus, så jeg håber håber håber jeg vinder – så skal jeg hver dag vågne op til de smukkeste farver:

  Jeg er vild med ‘Skumring’. Det minder mig om min barndom hvor vi ofte cyklede ned til stranden for at spise, lave snobrød og bade. Den minder desuden om romantiske sommeraftener med hvidvin og gode samtaler – og så minder det mig om hvor meget lys og farver betyder for sjælen. Farverne i Skumring’ gør mig kort sagt glad!

 99. Olga says:

  I love “Dawn” – these watercolors are so perfectly combined and you never get bored looking at them.
  They are inspiring and optimistic and romantic. Absolutely amazing and unique!

 100. Anne-Marie says:

  Jeg bor nær vandet, hvor himmel og hav hele tiden skifter i nuancer af blåt og gråt. Derfor vil det rolige og lidt melankolske daggry passe smukt i vores hjem og trække elementerne indenfor.

 101. Tina says:

  Daggry er næsten ligesom at kigge ud af vinduet i vores sommerhus . Det ville være skønt at have den “udsigt” derhjemme også :)

 102. Ditte Christoffersen says:

  Daggry er så smukt, minder om liv, varme og kærlighed. Alligevel så elsker jeg skumring- magisk og tankevækkende. Så ville elske at vinde skumring. Skulle pynte i soveværelset og hvem kan ikke bruge lidt magi der:-D

 103. Elisa Breum says:

  Åh hvor er de smukke og så beder du mig om at vælge hmm hehe. Jeg står og skal ha nyt tapet i mit soveværelse og ‘Skumring’ minder mig om hvor smuk himlen udenfor mit stuevindue kan være lige inden solen går ned og hvad ville være mere fantastisk end at falde i søvn til det hver aften og at se det som det første hver morgen når jeg vågner. Det ville være perfekt! Jeg håber det er mig der vinder ♥

 104. åååh, det er da bare svært at vælge!
  Men er helt sikker på “Skumring” vil pynte på mit nye kollege værelse, så jeg rigtig kan få gjort det personligt, de kommende år jeg skal bo der ;)

 105. Simone says:

  for mig er det klart skumring der er mest tiltalene, da den har nogle fantstisk bløde nuancer, ville passe perfekt ind i min indretning meget meget smuk :D

 106. Nana says:

  Jeg er helt forelsket i daggry. Grå er den farve der går igen i min stue, så det ville være helt perfekt. Dog banker mit pigehjerte også for skumring :) men det går manden nok aldrig med til. Så er daggry lidt nemmere at få ham til at sluge :)

  • Tina Jacobsen says:

   Det må Være skumring. Dejlig tid på dagen hvor det hele falder til ro og stearinlys kan blive tændt.

 107. Julie Buschardt says:

  Jeg er også helt forelsket i skumring. På trods af navnet minder det mig om vores bryllupsdag, hvor vi (efter at være blevet viet) gik ned af kirkegulvet til ” morning has broken”.

 108. Katrine says:

  Jeg drømmer om at kunne hænge “daggry” op i vores soveværelse og gøre rummet endnu mere indbydende og fredfyldt og skabe rammerne for en dejlig nats søvn men endnu mere, for at bidrage til en skøn opvågning!

 109. Madeleine says:

  Skumring er klart min favorit! Det er så roligt, yndigt og smukt! Det vil passe perfekt ind i mit soveværelse :)

 110. Marianne says:

  Jeg vil elske at tapetsere vores soveværelse med daggry, fordi tapetet på en gang er fredfyldt og frisk. At kigge på tapetet er en dejlige måde at starte dagen, da man i de forskellige farvenuancer kan tænke på, hvad dagen bringer af små skønne oplevelser:-)

 111. Jette Nim Larsen says:

  Begge tapeter er flotte, men især det til højre tiltaler mig. De smukke pink/lyserøde nuancer er så skønne. Det er sådan lidt zen-agtigt. Total afslappet udtryk.

  Jette Nim Larsen

 112. Susie Rasmussen says:

  Helt klart “Skumring” for dets ned-i-gear-omgående-virkning.

 113. Lene says:

  Skumring vil passe perfekt på soveværelset.

 114. Sine Ejsing Olesen says:

  Daggry er helt sikkert min favorit, det er fantastisk smukt, og ville passe fantastisk ind i stuen hjemme hos os.

 115. Stine sørensen says:

  Skumring.
  Så fint. Kh Stine

 116. Line says:

  Virkelig smukke tapeter.. Jer ville vælge “skumring” da jeg bare bliver glad helt ind i det inderste når jeg kigger på det. Det minder mig om mig og min kærestes vidunderlige rejser. Vildt at et tapet kan gøre det :) stedet det skal hænge/op er vores spisestue/musikrum..:)

 117. Kirsten says:

  skumring er de varmeste farver så bestemt den jeg synes er bedst

 118. Rikke Fischer Jeppesen says:

  Det gør daggry. Kæft det ville være flot på Villes nye børneværelse!
  Mums :-D

 119. Nanna says:

  Skumring fordi det har de smukkeste varmer farver og man bliver glad af at se på det

 120. Det er lidt pinligt at jeg er så dårlig til højre og venstre at jeg ikke kan gætte hvad de hedder ;) men jeg ønsker mig den første i de smukke grå og mørke farver. Tapetet ligner et smukt akvarel billede og jeg ville elske at sætte det op i vores stue med billedvæggen og den flotte stuk! #hvorviljeggernevinde!!!! God weekend

 121. Helene Rosa says:

  Det er helt klart de fine farver i “Daggry” der taler mest til mig. Det bebuder sådan en fin, rolig stemning, og vil skabe en god følelse i et rum, hvor man kan stresse af og bare være.

  :)

 122. Ditte Buus says:

  Jeg vil rigtig gerne vinde det smukke daggry tapet, da det tiltaler mig mest. Det er så smukt og enkelt, at man aldrig bliver træt af at kigge på det. Jeg er ved at lave juniorværelse med naturens til Olivers værelse, så der vil det være perfekt med en tapetseret væg eller to.
  Følger betingelserne for konkurrencen.

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *