Vild, vildere julekalender (Glæd dig!)

Åh, hvor har jeg glædet mig til at løfte sløret for den her fantastiske gaveregn, som jeg og fem andre bloggere har gang i fra 1. december og frem til juleaften. Jeg håber sådan, at du vil lege med, når smukke, drømmende Fie fra mit udtryk, finurlige og skarpe Louise fra Guld.log, kloge og to-die-for-kønne Jeanett fra Miss Jeanett, nede-på-jorden og fantastiske Kaja fra Shopping4kids og søde, positive og lex Pernille fra Børnetøjsindkøberen skiftes til at dele kærlighed og gaver ud.

Jeg ved godt, at I oversvømmes af jule-konkurrencer i december (det er dejligt, og jeg skal så absolut selv deltage lige så meget, som jeg tænker at jeg skal hælde gløgg og pebernødder ned flere gange om dagen i december), men trust me… vi har præmier, der langt – LANGT – overstiger dine drømme.

Jeg er pavestolt af samarbejdet, af mine med-bloggere og af vores samarbejdspartnere. Julen kan bare komme an ♥

Comments
One Response to “Vild, vildere julekalender (Glæd dig!)”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] inviterer jeg dig lige over til Maria Trier, som sammen med 5 andre bloggere har samlet præmier til den fedeste julekalender, du kan være med […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *