Treasures | for babygirls (and moms)

Der er kun knap halvanden måned til, at der kommer en lille pige til verden. Elizabeth skal hun hedde. Vi glæder os helt afsindigt meget; så meget, at jeg ikke kan sætte ord på det. Gad vide, hvem hun er, hvordan mon hun ser ud, hvordan vil hun berige vores verden? Bliver det benhårdt? Hvordan vil August tage det? Kan Charlie-hunden styre sit tiltagende patteri over at vide, at han nu ikke er den mindste? (tænk sig, at en hund kan té sig sådan…) Hvordan f… skal vi nå alle de ting, vi skal nå, inden hun arriverer?

Som tiden nærmer sig, kan jeg godt mærke, at fokus flytter sig. Det begynder at krible i mig for at omgive hende (og de 2 x mo-ar) med smukke ting. Pludselig er babyting interessante, pludselig er de faktisk nødvendige for, at hun kan få en god start, faktisk tror jeg ikke, at jeg kan leve uden dem (or so I convince myself…).

Min altid søde Etsy-ven har derfor igen været mig behjælpelig, for se nu alle de her fine ting, som den lille, nuttede pige skal have, og som jeg tilmed kan holde ud at kigge på.

Jeg nævner i flæng: De pæneste byggeklodser i forskellige træsorter, som også kan sammensættes til en lille kunst-installation, en lille lavendelpude, der skal placeres mellem hendes tøj (Be still, my child!), den fineste, grovmaskede og økologiske hue ever seen, som hun selvfølgelig skal have på, når vi vandrer Amager tynd i vinterkulden, hyggelig mintgrøn spareugle, bare til pynt, den fineste bidering, og så ekstremt billig endda, og sidst, men ikke mindst, små, fine økologiske stofbleer med print. Very pretty.

1. Fine byggeklodser fra littlesaplingtoys, $28 2. ‘Be still’-lavendelpude fra MartyMakes, $10 3. Fin økologisk hue fra joretta, $30 4. Mintgrøn spareugle fra whitedovecrafts, $20 5. Biderangle fra QualityMontessori, $8,75 6. Farverige, økologiske stofbleer fra sarahwestdesign, $25,50

Comments
5 Responses to “Treasures | for babygirls (and moms)”
 1. Stine says:

  Åh suk….jeg vil også have en baby ;-) Jeg kan forresten anbefale slyngevuggen (fåes hos purebaby) Vores yngste søn sov skønt i den og den har efterhånden været lånt ud til flere veninders bebser ;-)

  • Maria says:

   En slyngevugge? Den må jeg straks tjekke. Vi overtager en Leandervugge af Augustes far + nye, søde kone + Augustes gamle Junoseng, men altså: Man kan ligesom ikke gå ned på udstyr, vel? ;-)

 2. guld.log says:

  Ej, hvor er de dog mega fine, de klodser. Uiij. Hvor?? Hvor meget?? :-)

  • Maria says:

   Ja, er de ikke? Jeg er også fuldkommen verliebt. I din iver over de små, fine træstykker, har du imidlertid overset listen nederst, hvor både pris og links findes ;-) Kram!

 3. guld.log says:

  Ja, det er flot……aehm…jeg blev vist…..forblændet ;-) Men tak!

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *