Tid til forkælelse.

Næ altså, se hvad der dumpede ind ad brevsprækken til mig… det fineste, lækreste undertøj (nærmere betegnet Miss Blossom-sættet) fra Viola Sky, som selv jeg, med en betragtelig skålstørrelse, kan passe. Mærket har nemlig denne sæson – endelig – lanceret linier med skålstørrelser op til E.

Lad mig sige det sådan her… lige om lidt, når sugerøret fra iskaffen og solen på min næse forlader mig, så kan du rent faktisk vinde et gavekort på 1.000 kroner til Viola Sky’s webshop her på bloggen, så hold godt øje.

Comments
2 Responses to “Tid til forkælelse.”
 1. Sine says:

  Hvor er det fint, men trist at de ikke leverer større omkreds end 80.. Er der en trøste-Anna Bogdanova-præmie til dem der er for tykke? ;)

  • Maria says:

   Ja, det er nemlig super fint.

   Du skal da bare skrive til ejeren af mærket og sige, at hun skal lave 85 og 90 i omkreds ;-) Ps. Jeg er 70 i omkreds, men har alligevel kæmpe barm og en røv, der ikke lyver ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *