Små fødder. Små skridt. Stor kærlighed.

Tænk sig at den dag skulle komme, hvor lillebitte Elizabeth, der for ikke ret lang tid siden hverken kunne smile, grine, sidde selv eller sige noget, pludselig skulle have sine første par sko.

Den dag oprandt i dag… og jeg siger dig, at den unge dame var p.a.v.e.s.t.o.l.t. Koncentrationen var stor, da hun sad i en lille lænestol i Freelance og fik sine første snøresko på fra Pom D’Api (med leopard og guld, naturligvis… man er vel glad for bling) og det sødeste, mest listige smil bredte sig hos hende, da de endelig var på. Og så dansede hun en lille dans.

Siden da har skoene godt nok ikke været på fødderne, men hun har praktisk talt tilbragt aftenen i en safari-stol, hvor hun har været travlt beskæftiget med at lægge de fine sko ned i hendes ditto leopard-kuffert igen og igen, alt i mens hun har vist os sine strømpefødder og dernæst lukket op for kufferten for at vise os de nye sko.

Helt seriøst: Hjerte, brist ikke <3

Og så skal vi til en anden form for sjov:

To dage endnu, altså indtil den 24. december, kan du jo nemlig her hos mig, Fie fra mit udtryk, Louise fra Guld.log, Jeanett fra Miss Jeanett, Kaja fra Shopping4kids og Pernille fra Børnetøjsindkøberen deltage i konkurrencer, der er bedre end bedst.

Jeg kan ikke beskrive, hvor stolt, jeg egentlig er af de præmier, vi har formået at skaffe til pakkekalenderen, hvor vi har præmier samlet set for over 60.000 kroner. TAK til vores samarbejdspartnere og ikke mindst TAK til alle jer, der har deltaget.

I dag er ingen undtagelse, altså i forhold til, at vi åbner endnu en låge med en lex sag i. Hos Jeanett fra Miss Jeanett kan du i dag og to dage frem vinde en præmie, der vil noget, nemlig den smukkeste, mest stilede taske fra Leowulff. Værdien er 2.400 kroner og tasken er pæææn.

Comments
11 Responses to “Små fødder. Små skridt. Stor kærlighed.”
 1. Ej hvor er det nogle yndige sko! Kan gøre en drenge mor helt misundelig ;)

  http://www.blueeyedflower.dk

  • Maria says:

   Ha ha, I follow you. Jeg kan sagtens huske længselsfulde blikke efter nuttede pige-ting, da August var lille. Heldigvis er der da kommet flere fine drenge-ting, er der ikke?

   • Henriette says:

    Tja tjo.. Synes det er meget det samme, men synes det bliver federe i takt med de bliver ældre :) Molos nye sommer kollektion ser super fed ud!

    • Maria says:

     Her er der jo præ-teen i huset, så endelig kan jeg holde ud at se, hvad han har på – nemlig skinnies og skjorter. I alt – ALT – for mange år var han vældigt betaget af tegnefilms-figurer på tøjet… yrk ;-)

     • Henriette says:

      Åh Gud ja.. Her hedder besættelsen cars, men nægter simpelthen at købe Disney tøj. Kan han gøre når han tjener sine egne penge ;) Køber også gerne skinny jeans og så langærmede t – shirts!

 2. Hvor er det sødt beskrevet! Kan også huske mine stolte piger, med første sko. Noget så nuttet!

 3. Sine says:

  Kan godt forstå hun er stolt!! Tror du at de laver dem i voksenstørrelse, for så vil jeg godt skrives op til et par! :D

 4. Jane says:

  Rigtig glædelig jul ti dig og din skønne familie, Maria! Tak for dejlige, kloge og underfundige indlæg gennem det seneste år <3 Håber I får en dejlig jul.

  • Maria says:

   Åh Jane, I LIGE MÅDE <3 Tak for at du læser med – det betyder meget.

   Kram og glædelig jul,
   Maria

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *