Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1154

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1158

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1180

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2801

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2808

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 2821
MARIATRIER.COM | Skrigende farver | Ja, okay, min ven…
Skrigende farver | Ja, okay, min ven…

Gosh, hvor havde jeg lige glemt, hvor HÅRDT det er at have et lille barn. Søvnløse nætter, skrigeture, ondt i maven, ‘underhold mig, underhold mig’-attitude… ak ja, det er hårdt som bare fanden, men i de stunder, hvor man mest af alt har lyst til at rive egen hårpragt af og man tænker: ‘Hvad er det, jeg har indladt mig på?’, så er det jo også givende og dejligt og skønt alligevel… og heldigvis har jeg jo prøvet det før, så mor-usikkerheden og efter-kroppen, vores omstændigheder taget i betragtning, er jeg så belejligt foruden ;-)

Men et lille eksempel på min frustration: Kan du huske, jeg skrev, at jeg nægtede at Elizabeth skulle have farvestrålende legetøj – og at jeg ville have pasteller i stedet? Nå, men den skråsikkerhed varede lige akkurat fire dage, så stod jeg og flagrede foran hende med en multifarvet Lamaze-slange, fandt en stor, fed, syngende and frem og til sidst fandt hun fred i Augustes absolut farverige værelse. Nuvel. Man har et standpunkt, til man bliver træt.

Et kompromis mellem Elizabeths farve-forelskelse og min egen fuldvoksne farve-forskrækkelse har jeg nu forsøgt at forene i den her, synes jeg selv, pæne uro fra Omm Design. Pom pom’er, tjek, nogenlunde afstemte farver, tjek, bambus, tjek. Så mangler vi bare, at Elizabeth også siger tjek.

Nå, men godnat herfra (klokken 14.55)…

Comments
11 Responses to “Skrigende farver | Ja, okay, min ven…”
 1. Trine Lykke says:

  Synes den er et godt kompromis. Dog skal man vist være påpasselig med små børnehænder på de skrøbelige papirspom-pomer. Ville være ærgerligt hvis den blev krøllet…

 2. Maria M says:

  Hvor er den fin! Tillykke med jeres lille Elizabeth <3

 3. haha, det lyder hårdt og skønt, og udmattende …og også lidt sjovt! ;) Synes det er et vældig, vældig fint kompromis du har fundet jer; mon ikke den nok skal blive et hit?

  ….og p.s.: lidt flere billeder af det lille vidunder snart, ik? be’ om! …altså når I engang er stået op :)

  • Maria says:

   Altså, jeg kan berette, at Elizabeth er hamrende ligeglad med uroen, men at jeg elsker den. Den hænger så fint over en cremefarvet Leandervugge midt i stuen og er så fin, så fin. Vidunder-billeder kommer liiiiige straks. Kram <3

 4. Trine Lykke says:

  Lyder godt med vidunder-billede, men kunne også være dejligt at se uro og vugge in action :)

 5. Guld.log says:

  Den er smuk! Sart, kreativ, nedtonet og legesyg samtidig. Og Ihh, hvor er jeres søde Elisabeth dog bedårende. Ja, det er så rocker hårdt med små børn, at man nogen gange føler, man burde have overrakt medaljer for overlevelse, men de er nu også skønne. Jeg glæder mig dog også lidt til min Pave bliver på din den stores alder – og rent faktisk kan ting selv ;-)

  Maria, jeg elsker din høje æstetik, den kommer du aldrig til at gå ned på!
  Godt nytår!

  • Maria says:

   Ja, det er fandme hårdt med små børn. frihed og egentid… gone ;-) Nå, men heldigvis er de jo så nuttede, at alt opvejes… sådan nogenlunde i hvert fald.

   Glæd dig til, at Paven bliver 11 år… det er en skøn alder. De smører selv deres mad, cykler selv i skole, har legeaftaler, der ikke indbefatter ture til legepladsen… bliss!

   Godt nytår til dig og dine også. Jeg glæder mig så meget til også at følge dig i 2013.

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] Omvendt: Det passer perfekt til Cole & Son-tapetet og den fine uro fra Mimis Circus. […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *