Pretty Pastels.

Den her uge, altså… den er gået hurtigt og har været fyldt op med alt og ingenting: Et forkølet baby-barn, et større barns tænksomhed, chokoladekage, rabarberkage, kaffe, venner, familie, badning, artikler og arbejde.

Og pludselig er det fredag. Fredag, hvor August skal i sommerhus med far + sød, ny kone og nuttet, nu fire-årig dreng. Lørdag, hvor vi skal bygge et skab og søndag, hvor vi, I hope, ikke skal lave noget som helst andet end at stene fjernsyn og spise is. Det kan godt være, at listen over ugens hygsomhed lyder dejlig, og det er den da også, men i guder, hvor bliver jeg altså mat i sokkerne af al den aktivitet.

Nu, mens Elizabeth sover og huset er tomt, har jeg lige fundet en halv time til at lakere mine negle (var så alt for ivrig med et stykke kage, så nu er neglelak not so pretty) og skrive et blogindlæg om to af mine yndlingsfarver:

Jeg er og bliver nemlig en sucker for fine, sarte pasteller. Som barn var jeg vild med mint, som sen-teenager var min yndlingsfarve blush og efter en lang årrække, hvor jeg mest af alt har kørt den sorte, dystre og kølige stil, er jeg faldet pladask for helt sart lysegul og koral-lyserød. Ovenstående sager må hjertens gerne indfinde sig i mit skab pronto (også Chanel-sagerne, hvis andre er så elskværdige at betale… jeg ved ikke med dig, men jeg synes at klassiske espadrillos med Chanel-logo på er lige at gå over grænsen. Jeg mener: De slides vel lige så kvikt som de almindelige?).

1. T-shirt fra Monki, 110 kr., 2. Cashmere Cardigan fra Jardin des Orangers, 2.055 DKK, 3. Stribede shorts fra J.Crew, 365 kr., 4. Lysegule shorts fra Silvian Heach, 370 kr., 5. Gule espadrillos fra Chanel, udsolgt, 6. Flip Flops fra Havaianas, 160 kr., 7. XL Jumbo Bag fra Chanel, udsolgt.

Comments
No Responses to “Pretty Pastels.”
Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *