Precious Little One.

Nogle gange svømmer både hjerte og tårekanaler over af ren og skær kærlighed. Nogle gange ser man pludseligt så klart, at det barn, man troede var lille, rent faktisk er ved at blive stor. Nogle gange er man så stolt, så stolt.

I går havde August lektier for – et prosadigt om det bedste i hans verden og det værste i hans verden. Jeg har fået lov at dele begge digte med jer, så her kommer digtet om det bedste i Augustes verden.

Jeg er seriøst notorisk forelsket i den unge…

—————————

det bedste for mig er
når det regner og jeg sidder og spiller uno
med en kop varm kakao
når jeg ligger og lytter til natten
og når jeg danser med den pige, jeg godt kan lide

det bedste for mig er
når jeg hører min ynglingssang
fordi den minder mig om turen til Mexico
når jeg kysser min lillesøster på kinden
og når jeg kigger ud af vinduet

det bedste for mig er
når jeg er sammen med vennerne
når jeg er ude på sneglen
og jeg hopper fra fem meter-vippen

det bedste for mig er
når jeg bare sidder og ser fjernsyn
og ikke laver andet end det
når jeg leger sneboldskamp i sneen
og når jeg leger med min lillebror

det bedste for mig er, når jeg er sammen med min familie
for hvis jeg ikke har min familie
har jeg ikke mig selv

det er det bedste for mig

Comments
23 Responses to “Precious Little One.”
 1. Louise R says:

  Søde Maria!
  Mine øjne svømmede også over lige nu, selvom August ikke er min elskede dreng, men din, er det da et så dejligt digt fuld af glæde over livet og værdsættelse af den verden og hverdag han befinder sig i. Det er da det største man kan få som mor, at ens barn oplever livet så positivt og forstår at nyde det…
  Kram fra mig

  • Maria says:

   Og søde Louise <3 Jeg er simpelthen så stolt af ham. Tænk sig, at jeg (altså, i hvert fald delvist) har lavet ham, formet ham og præget ham. Lige nu kan jeg i hvert fald rigtig, rigtig godt lide resultatet :-)

 2. Ann-Sophie says:

  Okay, jeg sdder simpelthen med tårer i øjnene. Hold da op, en kærlig, nærværende, følsom og skøn dreng, du har. Så fuld af liv og sårbarhed, så uspoleret.

  Han bliver noget stort, ham August. Kan godt forstå, du er stolt!

  • Maria says:

   Orv, du er sød, Fie. Jeg er heller ikke i tvivl om hans skabertrang og kreativitet – og sårbarhed – men det ved du jo. Blev bare så blown away over, at mit – mit – barn kunne forfatte noget så poetisk, når nu han mest af alt, og det meste af tiden, er rimelig drenge-agtig :-)

 3. Louise P says:

  Det er store flotte ord han der skriver.. Ham kan du roligt være stolt af <3

 4. Marlene Høj says:

  Sikke nogle fine ord, der går lige i hjertet!

 5. Rebekka says:

  Hvor er han dygtig det er jo helt vildt! Så smukt! Han skal nok blive til noget stort. Du må være så stolt!!!

  • Maria says:

   Jeg er SÅ stolt. På torsdag toner han frem på DR Ultra i et sjovt program, hvor hans vilde side udleves, og så læser man hans digtet og bliver helt varm indeni over hans følsomhed… er jo komplet upartisk, men jeg synes han er ret vidunderlig ;-)

 6. Maria says:

  Jeg forstår din forelskelse helt ind til benet. I har opdraget et smukt, nærværende barn, der kan se det vidunderlige i hverdagen og værdsætter sin families kærlighed. Du kan med rette være stolt. Jeg kan kun håbe på min datter bliver et ligeså sympatisk og godt lille menneske som jeres store dreng.

  Tak fordi du måtte dele

  God lørdag, og alt godt fremover.

  • Maria says:

   Tusinde, tusinde tak.

   Efter hvad jeg kan læse om på din blog, så er din datter så absolut en lige så hjertelig, sød og empatisk lille skabning :) Og så er hun jo ikke meget ældre end Elizabeth, der er 10 måneder.

 7. julie lillegaard says:

  Århhhh, tudning…! Hvor har du opdraget ham godt til at være en følsom, ung mand, som kan rumme, genkende og vedkende sig alle sine store følelser.

  • Maria says:

   Tak, af hjertet <3 Bliver også helt stolt, når jeg læser digtet igennem. Tænk sig, at han er så stor, at han kan formulere sådanne følelser?

 8. Tina says:

  Åh, hvor er det dejligt!!! Du kan med rette være stolt – hils din søde søn og sig tak, for at sprede så meget varme ud gennem en computerskærm!! ;-) Tusind tak fordi du deler!
  Knus Tina :-)

 9. Maria R says:

  <3 <3 <3 <3 <3

 10. guldlog says:

  Åhh, hvor er det fint. Kan godt forstå du er stolt. Hvor er han tænksom i en tidlig alder. Glæder mig faktisk også til at høre det andet :-)

 11. Maria R says:

  De to sæt øjne der <3 Jeg GLÆDER mig til anden del af August's digt…

 12. Hold da op nogle evner han har sig! Er helt blæst væk af de sidste linjer.

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *