On The Beach.

Forleden var vi på stranden i Blokhus. Ekviperet med kolde vand, tæppe, en sød og dejlig 12-årig og en lille, sandforskrækket baby. Sidstnævnte blev dog helt gode venner med sandet… efter lidt tid.Jeg elsker, forguder og savner Vesterhavet, hver gang, jeg er væk fra det. Det vilde, vovede, bølgede vand, som jeg husker fra mine barndommens somre, er stadig fantastisk.Et styks smuk dame med sand på næsen.Når man keder sig på stranden, kan man vel i grunden lige så godt kreere en nøgen dame i sand, ikke?Fin som altid, ham August <3

Comments
2 Responses to “On The Beach.”
  1. Louise says:

    Når jeg ser den lille baby-profil, får jeg straks lyst til at få endnu en lille pige. Når jeg ser ham August der, ved jeg, at jeg også ønsker mig en dreng med rødt hår og spil i øjne og smil. Du laver smukke børn. Selv har jeg lavet den smukkeste pige med det rødeste hår, de blødeste krøller og den fineste hud. Jeg elsker din blog, og den stemning af kærlighed, ærlighed og melankoli, den (og du?) emmer af. Dine indlæg bevæger mig altid.

    • Maria says:

      Åh, en pige med rødt hår og krøller; hun må være meget, meget smuk <3 Og ja... jeg er melankolsk anlagt, så det er helt rigtigt opfanget ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *