Oh so Pretty Pegs.

Der er en masse ting at elske ved Ikeas møbler (enkelheden, den stadige strøm af designs, de håbløst lave priser for a starters), men benene på den svenske møbelkædes sofaer, senge og taburetter kan være problematiske… for nu at sige det mildt. Hvorfor kan Ikea ikke finde ud af at lave cool ben? Hvorfor er det altid sådan nogle kluntede stålben, de præsterer at tilføje et i øvrigt udemærket stykke møbel?

Jeg ved det virkelig ikke, men det gør i grunden heller ikke noget, nu hvor jeg har stiftet bekendtskab med svenske Pretty Pegs, der netop gør sig i at forskønne Ikeas møbler med, lad os bare sige, meget pænere ben i alskens former og farver.

Mikael Söderblom og Jana Cagin fik ideen til Pretty Pegs efter et sofa-shopping-besøg i Ikea: Pæn sofa, men skrækkelige ben. Skuffelsen ansporede dem til at skabe det Stockholm-baserede firma Pretty Pegs, en onlineshop, der tilbyder en kollektion af sjove, finurlige og designede ben, der virker som et alternativ til Ikeas standard-ben. Benene kan nemt skrues ind i Ikeas møbler og kommer i mange forskellige former og farver… easy peacy.

English: Hurrah! The swedish company Pretty Pegs have produced a wide range of adorable legs that easily screw into the bases of Ikea sofas and beds. Check out Pretty Pegs online store

Comments
3 Responses to “Oh so Pretty Pegs.”
 1. I don’t understand what you’ve written there, but I like the pictures. I wish I had such pegs.

  • Maria says:

   Hi Caitian,
   Thanks so much for commenting!

   Basically what I wrote was that the swedish company Pretty Pegs have produced a wide range of adorable legs that easily screw into the bases of Ikea sofas and beds. Check out http://www.prettypegs.se

   Kind regards,
   Maria

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *