Mixed tape | Greetings from Jutland

Jeg hygger i sommerhus i det mørke, mørke Nordjylland, men er liiidt presset over, at vores net fra 3 intet (som i absolut intet) dækker og at Telias mobilnet er ikke- (som i virkelig ikke-) eksisterende. Uh… det har jeg ikke prøvet i lang, lang tid, og jeg kan godt mærke, at jeg skal afklimatiseres lidt. Er du vims, hvor jeg bruger nettet meget til alt muligt. Hurra for det lokale bibliotek, hvor vi så kan få vores netfix…

Det betyder dog, at min opdatering den her uge bliver yderst minimal. Jeg kan dog berette, at jeg har spillet yatzy, læst stakkevis af Søndag, bagt boller og makronmuffins (har så fortæret sådan cirka 12 siden igår, ahrem) og – tadaa – fået løbet mig en tur om end den var meget, meget kort. Og så hælder jeg ellers hjemmegjorte mojitos indenbords for at klare det hele (helt sikkert…)

Status på vægttab: Zero, nul, nada. Jeg er så ulydig (og lidt sur på mig selv), men må bare sande, at jeg må op på hesten igen og videre… om en uge eller to. Jeg kan, jeg skal, jeg vil.

Nå, tilbage til den der Mojito, som faktisk blev ret vidunderlig:

Ingredienser:
6 cl lys rom
4-6 limebåde
1 spsk rørsukker
4-6 mynteblade
Lidt danskvand

Fremgangsmåde:
Mynteblade, limebåde og sukker muddles i et glas. Fyld glasset op med knust is, og tilsæt rom. Rør rundt og hæld lidt danskvand på toppen. Servér. Uhm.

Comments
4 Responses to “Mixed tape | Greetings from Jutland”
  1. Stine says:

    Vi ryger vist også på et sommerhus i Nordjylland ;-) Måske skulle der købes ind til Mojito, selvom jeg prøver at holde igen m sukker ect
    Er også lidt bekymret for manglende adgang til nettet, men har indkøbt divs bøger, der skal læses.

    • Maria says:

      Det er faktisk skrækkeligt så internet-hooked, jeg har fundet ud af, at jeg er. Godt med lidt afvænning. Det lyder top dejligt med sommerhus i det nordjyske. Hvor skal I bo henne? Og mht. mojitos, hvad med at erstatte sukker med Stevia eller Sød? ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *