Mixed tape | Five reasons to smile

Ligger under min dyne og er små-syg. Ikke nok til egentlig at ligge her, really, men bare utilpas, lidt snottet og har hovedpine… og som altid, når jeg ikke er fit for fight, så bliver jeg s.u.r. Sådan rigtig gnaven. Så her lå jeg altså og var gnaven, indtil jeg kom til at kigge nogle af mine billeder igennem, som jo på magisk vis har det med at føre én tilbage til oplevelser, man egentlig havde lagret et sted derinde, men havde glemt i al travlheden,

Derfor, fordi billederne tog mig fra rigtig-pissesur-gnaven til knap-så-gnaven, får du dem også at se. Hvordan kan man i øvrigt være så mavesur, når man har kærlighed, børn, kager, kaffe og solskin udenfor? Det er jo tosset.

De smukkeste børnetrunter efter carmen curlers i håret… billedet et par år gammelt, men ikke desto mindre er ungerne stadig fine, så fine.… Når man har en så kælen hund som Charlie, og endda én, der ikke irriteres over at bære afro-paryk, så er man ret heldig.Mit elskede Vesterhav. Min fars sommerhus lige i nærheden. Pandekager, vind i håret og sand i munden af at grine. Ah.Mine to yndlingsmennesker i en af mine yndlingsbyer, Paris.… og kager! Jeg er så heldig, at fryseren rummer fastelavnsboller og banankage med store, chunky stykker chokolade i. Livet er… godt.

Comments
3 Responses to “Mixed tape | Five reasons to smile”
  1. Haha, fint indlæg :) elsker at kager lige skulle med.

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *