Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Min søde Elizabeth…
Min søde Elizabeth…

… For et år og to dag siden så du verden første gang. Og vi så dig. Jeg tror roligt, jeg kan sige, at vores verden, i mødet med dig, har forandret os alle. I hvert fald har brikker indeni mig fundet deres plads, og jeg har lært ting ved at være sammen med dig, se dig vokse, favne os og bare berige os med din lille søde kyssemund, dine dybe, mørkebrune øjne, dine buttede kinder, dine små ben, din iver og din livsgnist. Ting, jeg ikke gjorde mig begreb om at jeg burde, kunne eller skulle lære.

Før jeg mødte dig havde jeg allerede oplevet lykken ved at få en baby én gang. August forandrede også totalt min verden og rokkede ved min verdensopfattelse. Sprængte fuldstændig rammerne for, hvordan man kan elske et andet menneske. Pludselig var han der, skulle elskes, krammes, passes på. At få August er, foruden at få dig, den største og vildeste glæde, jeg har oplevet i mit liv.

Men da du jo ikke voksede inde i min mave, kan jeg ikke undsige mig for at indrømme, at jeg simpelthen var så bange for ikke at være i stand til at elske dig. Fordi du ikke lå mageligt under mit hjerte og voksede. Og fordi jeg elsker August så højt, at jeg umuligt – umuligt! – kunne forestille mig at elske et andet menneske lige så inderligt. Jeg tænkte, at det simpelthen ikke var ladsiggørligt, som menneske, at elske mere eller at rumme mere kærlighed.

Men åh, hvor gjorde du mine dystre tanker til skamme.

Søde, lille, dejlige, finurlige Izzy. Jeg græd som pisket, da du kiggede på mig med dine næsten sorte øjne første gang. Der var du. Jeg har også flere gange grædt af udmattelse, uden tvivl, men mest af alt har jeg grædt af glæde og stolthed over, hvad jeg kan se, du udvikler dig til. Jeg spår mange, mange flere stolte tårer, mens du vokser op.

Jeg kniber mig i armen. For sikken gave det er at få lov at kramme dig om morgenen, hvor du, stadig halvsovende, hænger på mig med din varme mave mod mit bryst. At være et voksent menneske, som du fuldkommen har overgivet dig til… hvor vildt er det egentlig lige. Sikke en inderlig, fantastisk, dybfølt glæde det er at få et af dine kys med den lille, spidse frømund, du ynder at forme. Og sikke en stolthed, jeg føler ved at opleve, at du siger dine første ord, alt i mens du smiler så meget og så se-mig-agtigt, at du blotter dine fire, små tænder i jubelskrig.

Du tvinger os til at være nærværende, Elizabeth. At se dig. Du tvinger os til at elske uden at frygte. Og det er ikke engang svært.

Så lille skat…

Det er så evigt ligegyldigt, hvor du havde til huse i din fostertilstand. Jeg skal nok passe på dig for evigt alligevel. Og Izzy, en ting mere. Det viste sig selvfølgelig, at jeg kan rumme mere kærlighed, end jeg troede muligt.

Tillykke med fødselsdagen, vores alle sammens skat.

Comments
22 Responses to “Min søde Elizabeth…”
 1. Lone Larsen says:

  Hvor er det en skøn video, men bliver helt varm om hjertet <3
  Stort tillykke med hende til jer alle sammen :)
  Elizabeth er lige så lækker som August og jeg er glad og stolt over, hun bare en lille bitte smule også er min <3

 2. Nana says:

  Hun er bare så cute Maria. Stort tillykke til hende og tillykke til jer med at have sådan en dejlig pige at dele hverdagen med.

 3. Maria R says:

  Nu tuder jeg også som pisket – fordi det er så fint og rørende det du skriver <3 Kæmpe kram

  • Maria says:

   Jeg ELSKER dine kommentarer, Maria. Tak for at du kommenterer og TAK for din ømhed, som kan mærkes gennem skærmen <3

 4. Maria R says:

  …og så ER hun virkelig den mest cute baby ever. Det hersker der vist ikke nogen tvivl om. Those eyes <3

 5. Stine says:

  HVor er hun bare skøn – stort tillykke med hende!!!

 6. Smukt <3 Stort tillykke til Elizabeth og til hele familien.

 7. Sara says:

  Du har lige sørget for at både min kæreste og jeg et lille øjeblik blev utroligt skrukke. Hun er simpelthen for skøn! :)

 8. Mariaaaa! Nu vil jeg også have en baby, haha ;) Kæmpe stort tillykke med Elizabeth – …ahmen, hvor er hun dejlig altså <3

 9. Trine Lykke says:

  Er det okay at knibe en tåre?
  Meget smuk og sigende, du rammer moderfølelsen spot on!

 10. Sine says:

  Hold nu op hvor er hun bare skøn og lækker!! Og sikke en fin sang.. Følelserne beskriver du så perfekt, at jeg ikke kan lade være med at få en klump i maven.. *suk*

 11. shm says:

  hvor ER det fint skrevet!
  og så sød hun er…

Trackbacks
Check out what others are saying...
 1. […] sig gevaldigt ud i 2013. Rutsjeture med familiens små mennesker. Sommerferien i Nordjylland. Elizabeths første fødselsdag. Alle sammen er de lagt til side for at skabe et nyt 2014, men de er ikke […]Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *