Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Leopard baby girl.
Leopard baby girl.

Se nu en lille dame på seks måneder. I kjole. Med leopardmønster. Og med øjenbryn, der seriøst ikke lyver, hæ.

Kjolen er fra H&M og kostede nærmest ingenting.

Comments
12 Responses to “Leopard baby girl.”
 1. Hold nu fast, hvor er hun dejlig! :)

 2. Hvor er det bare nogle skønne billeder, Maria, og hvor fantastisk at der nu er så varmt i Danmark, at vi ikke skal pakke børnene ind i tusinde lag tøj! Mere sol, mere varme, flere kys fra dem, vi elsker :) Og krydser fingre for at mere end et af dine summer dreams går i opfyldelse…

  • Maria says:

   Ja, ikke? Jeg selv har skræmt folk til død og rædsel i dag ved at vise mine mælkehvide arme og ben ;-) Selv Elizabeth er brunere end mig, ha.

   Hvordan med lille D. Har han fået shortsene på?

 3. Awwww, hvor nuttet har man lov til at være! <3

 4. Marianne Asp-Poulsen via Facebook says:

  Skulle lige spørge fra Mateo, om hun vil være kærester, for hun er da en laber lille babe;)

 5. For dælen hvor er hun lækker!

 6. EJ, hvor er hun bare SMUK :)

 7. Louise R says:

  Hun er simpelthen en lille lækker puslinge bisken- lige til at sætte tænderne i – på en måde kun forældre har lov at gøre. Ja, tiden flyver fra babystadie til baby der pludselig kan og vil en masse selv- lege, udforske og personligheden begynder rigtig at kunne ses og opleves. Skønt!

  Åhh, kan næsten savne tiden da min egen guldklump var et par måneder gammel.. Lige spole tiden lidt tilbage. Nu er hun snart 6 år og lige startet fritidshjem- en helt ny, skræmmende, spændende og forvirrende verden har åbnet sig- væk fra den trygge verden med fuldt opmærksomme pædagoger i børnehaven- til mere selvstændighed og udfordringer og valgmuligheder… Uha det kan mærkes herhjemme disse dage- hvad er op og hvad er ned i alt det nye. Hun er på én gang træt og udkørt af alt det nye- spændt og nervøs og genert,- jeg vil gerne trøste og opmuntre min lille/store skat og sige at fritidshjemstiden var ren magi for mig da jeg var barn- og sådan vil hun også få det. Men lige nu er jeg måske nok den der synes det er mest skræmmende?! Kender du den følelse?

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *