Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Kolonihave.
Kolonihave.

Jeg har skrevet om kolonihavelivets glæder før, sådan sporadisk, men har aldrig vist haven frem… men nu, hvor jeg har tudset rundt og har ordnet i forskellige hjørner, må jeg altså prale lidt (og få flere overtalt til at bo i lejlighed om vinteren og i kolonihavehus om sommeren… det er ærligt talt genialt), for jeg er glad for Izzys nye legehus, de fine keramik-tal, metalbordet og postkassen, som er nyindkøbt til denne sæson.

Normalt er jeg ikke så pussenuttet i min indretningsstil, men jeg synes ligesom, at pastelfarver og pigede toner matcher en kolonihave tæt ved vandet ret fortrinligt.

Det lille legehus fra Jabo kan købes her – vi har bare givet det sort og hvid maling (og tænker, at døren skal ende med at blive mintgrøn), de ultrafine keramik-tal er købt på Etsy her, metalbordet er købt brugt hos Loppefabrikken.dk og postkassen har jeg hapset lige her

Comments
2 Responses to “Kolonihave.”
  1. Maria R says:

    Åh, hvor er det fint, Maria. Elsker keramiktallene og postkassen <3

  2. Jane says:

    Det der legehus er jo helt, helt perfekt! Hvis ikke vi boede i et baghus i 8000 C, ville det være punkt 1 på ønskesedlen. Måske det kunne udstationeres hos Mormor og Morfar på landet? :-)
    Rigtig god havesæson til jer!

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *