Interior | Inside me

Jeg er nu et par gange (eller 10) blevet spurgt, om jeg ikke vil vise mit hjem frem… og jo, det vil jeg bestemt gerne… i hvert fald i smugkig.

Jeg er helt ekstremt betaget af det dekadente og det til tider voluminøse udtryk, for eksempel som hos min gode ven Nadia, der er scenograf, og hendes søde mand. Her møder et stramt udtryk nemlig let og elegant tunge velourgardiner og nutid fletter ubesværet fingre med datid… men hver eneste gang, jeg forsøger at indkorporere lidt dekadence i mit eget hjem, bliver det for meget og jeg laver det om igen. Jeg må nok bare sande, at jeg befinder mig bedst i et minimalistisk hjem – på den lange bane.

Kolonihavehuset er så til gengæld ret anderledes… her har småblomstrede puder, gamle bambus-havemøbler og gammel porcelæn fået mormor-pladsen blandt sol, kaffe og gode venner på besøg… det skal jeg nok vise ved lejlighed.Fotos fra venstre: 1. En sortmalet mdf-plade lagt på sorte bukkeben fra Hay + gamle glaskugler med lys i + en Eames look-a-like fra Ebay (Nej, jeg gider ikke betale i dyre domme for stole, som jeg i forvejen synes er så overeksponerede, at jeg ved jeg bliver træt af dem om 3 måneder; derfor denne kopi, som jeg i øvrigt synes er fantastisk) + et lammeskind, vist nok fra Ikea? 2. Hay-reoler + Ikea-lampe til den nette sum af 249 kr. + en vase, funder på loppemarked i Nordjylland og en Poul Henningsen-plakat, hvorpå der står: ‘Tænk selv’. 3. En del af pladesamlingen. 4. Daybed i sort læder + et Missoni for Target-tæppe slynget henover.

Comments
2 Responses to “Interior | Inside me”
 1. Birthe R. Nygaard says:

  Jamen det er jo det samme hos Jannie og Claus..Stramt og minimalistisk, men alligevel meget hyggeligt.
  Jeg satser også på den stil, men de tager lidt tid, når jeg har samlet så meget over tid..

  Tror også det er derfor, at vores afkom ikke vil have så meget tingeltangel, som mine fine ting bliver kaldt..Ha,ha..Jamen det er sandt nok.

  Jeg er heller ikke bleg for at købe kopier, synes det er uoverkommeligt at give SÅ mange penge for den ægte vare..Det er måske ikke korrekt..Ikea har skam også gode sager..kæmper blot med at få det samlet..

  Jeg kunne godt tænke mig en daybed, men vil ikke give en million for den..Hvilket mærke er din daybed.??
  Mit næste køb skal være et rensdyrskind og to sort/hvide islandske lammeskind..Så er jeg på vej i den retning, som jeg synes om nu – og lang tid frem..

  Tak for kigget, det ser hyggeligt ud.. God weekend

  birthe.gug@live.dk

  • Maria says:

   Kære Birthe,
   Jeg ved faktisk ikke, hvilket mærke daybed’en er, for jeg købte den via Den Blå Avis. Satser dog mine penge på, at det ikke er en Mies van der Rohe ;-) Islandske lammeskind lyder lex, og det virker bestemt til, at du er i den rette retning <3

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *