Hverdagsglimt #3

*** Jeg er gået komplet i kolonihave-mode og vælter mig i drømme om gamle franske klapstole i afskallede, sarte mint, blå og rosa nuancer, lun solskin og gode venner på besøg.

*** Jeg hjemsøges af billede-glimt fra et særligt afsnit af fra TV4’s afsnit af ‘Børneafdelingen’, hvor en lille pige, på akkurat samme alder som Elizabeth, dør. Jeg kan simpelthen ikke ryste billederne af mig.

*** Jeg maler Elizabeths lille kolonihave-seng sart, sart mint og har fjernet Ferm Living-tapet fra Augustes værelse, så han får en sand teenage-crib.

*** Jeg har shoppet de fineste puder fra Cam Cam, som jeg knuselsker.

*** Jeg undrer mig over at så mange partout ytrer, at Eva Harlou må have anoreksi, fordi hun er så tynd. De findes jo; de naturligt slanke. Personligt synes jeg, hun er pænt godt sammensat.

*** Elizabeth sidder lige her ved siden af mig, iført alt for lille flowerpower-natdragt og ser – endnu – et afsnit af ‘Ramasjang Mysteriet’, alt imens hun råber ‘1.2.3’. Tænk sig, at man, så lille, allerede har yndlingsprogrammer og husker reklameblokke. Åh gud.

*** Jeg har små afskårne perlehyacinter i mine vaser. Sådan nogle simple ting gør mig glad.

*** Jeg griner, endnu engang over, ham her. Han er da for morsom.

*** Jeg synes, det er afsindigt svært at være mor til en teenager. Alt for megen korrekseren; alt for få kys.

Credits: New York Times ‘Modern Love’-sektion.

Comments
6 Responses to “Hverdagsglimt #3”
 1. Louise FB says:

  Fantastisk billede!
  Heldige dig med kolonihave. Jeg er gået all-in på urban farming og forspirer som en sindssyg. Aner ikke hvad jeg skal gøre ved de mange planter, der dukker op af jorden…
  Fantastisk forårsdag til dig!

  • Maria says:

   Kære Louise,
   Åh, urban farming, hvor cool! Hvad forspirer du?

   Det der med forspiring er dælme svært at have med at gøre. Jeg husker, det som noget med, at det var cool at der kom ting op af de små krukker med jord, men da jeg så skulle til at dele eller spalte skuddene (hedder det det?), så blev jeg alt for irriteret og gik i havecentret, ha ;-)

   • Louise FB says:

    Det er på forsøgsstadiet. Har aldrig været forspiringstypen eller urban farming typen før, så nu ser vi. Der er ikke noget der skal skilles ad eller spaltes. Tror jeg da ikke. Huggede ældstebarnets ‘indsats’ fra Lego Friends julekalenderen. Tænkte den måtte være perfekt til formålet. 24 små rum nu med jord og frø i stedet for plastiklegetøj. Bliver det en succes så kommer der 4 miniagurker, 4 sød peber, 8 grønne bønner og 8 sukkerærter. Hvor de skal stå når de er store nok og hvad de skal stå i, ved jeg ikke endnu… Indtil videre er det bare sjovt at se om frøene bliver til noget :o)

 2. Så fint et indlæg!:)

 3. Jeg har simpelthen også fået havefeber. Selvom jeg ikke har nogen have, men bare en stor altan. Må man godt kalde det altanfeber? :)
  I hvert fald drømmer jeg også om træer, buske og blomster på den, som 7-9-13 ikke dør i år .

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *