Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariatrier.com/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/common.php on line 1117
MARIATRIER.COM | Hank bought a bus.
Hank bought a bus.

Jovist, der tales om økonomisk opsving igen, men USA er vist stadig ret så ramt på pengepungen, så vidt jeg ved. Nu er det ikke fordi, vi skal tale om kroner og ører (det er så kedeligt her i december), men netop penge var i starten årsagen til, at den arkitekt-studerende Hank Buttita ikke købt sig et hus, ikke købte sig en lejlighed og heller ikke lejede en dyr lejlighed. No sir. Hank bought a bus.

Og nej, som arkitekt-studerende købte han naturligvis ikke en hvilken som helst VW hippie-van. Han gik all in og købte sig, for $3000, en gammel skolebus, malede den grå og begyndte at indrette den… på den lækre måde, forstås. Farvel til månedlige huslejer, adieu til udbetalingen på en lejlighed og hej til mikro-living på den cool måde.

Og suk, hjerte brist ikke… se nu gulvet, der er genbrugstræ fra en gymnastiksal, se nu de mange ovenlys-vinduer, der giver en massiv mængde af naturligt lys… og se krydsfineren, sovepladserne og linierne i bussen. Alt har en funktion, alt kan slåes ud og alt kan slåes sammen.

Hank, kommer du ikke til Danmark og indretter vores lille lejlighed? Se mere til Hanks projekt, hvor han lige nu kører gennem USA, her.

Apropos lækre ting: Jeg ville ELSKE at iklæde Elizabeth dagens kalendergave fra smukke Jeanett. I dag kan du nemlig vinde et helt sæt tøj fra mit danske favoritmærke, nemlig MarMar CPH..

Comments
5 Responses to “Hank bought a bus.”
  1. Stine says:

    Man får lyst til at snuppe ungerne og stikke af med sådan en bus ;-) Jeg har forresten altid drømt om at indrette en togvogn og så køre rundt i Europa

  2. Maria says:

    I follow you… at indrette en togvogn kunne være SÅ cool <3

  3. Maria R says:

    Jeg vil ha’ Hanks bus!

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *