Fashion | What dreams are made of…

Efter at have fulgt August-sønnike til Hovedbanegården, hvor han helt selv skulle tage toget til Esbjerg (gisp), efter et par timers slendren rundt i byen, efter kaffe-indkøb i Nespresso og efter at komme indendøre igen og lave noget så oldschool som glaseret skinke (som altså smager ret så fantastisk!), er klokken allerede 22.00… den tid, den går altså bare… for hurtigt.

Jeg har dog også haft tid til at snuse rundt på nettet og lure på pææne sager og faldt over de her tre ting, som jeg snildt kan se mig selv i; gerne på samme tid. Silkekjolen fra franske Vionnet (et mærke, som jeg elsker, men som jo er alt, alt for dyrt) er v.i.d.u.n.d.e.r.l.i.g med den næsten græskar-tonede farve, som jeg er helt pjattet med lige nu, og det blå, indbyggede bælte. Nettet fra See By Chloé er overkommeligt i pris og falder ret godt ind i min altid tiltagende leo-crave, men jeg er nu specielt solgt til den oversize bouclé-jakke fra Carin Wester (som allerede hænger i mit skab, ahrem)… der er både en smule Chanel over jakken, så den som udgangspunkt er fin og klassisk, men den rummer også en god del street, som gør at den er fantastisk til skinnies og en hvid skjorte. Pasformen er ret oversize, så for at man ikke helt skal ligne en klovn i et omrejsende cirkus er det vigtigt, at underdelen er tæt… synes jeg. Carin Wester har dog stylet jakken til brede, lidt pyjamas-inspirerede bukser, så det er jo lidt en smagssag.

I love these three styles from Vionnet, See by Chloé and swedish Carin Wester. Put together I think the outfit is both feminine and cool. The jacket from Carin Wester is already a favorite of mine.

Comments
7 Responses to “Fashion | What dreams are made of…”
 1. Love på bouclé-jakken! Er sikker på den er så fin til dig (men vil selvfølgelig stadig gerne se billeder af den på også) ;) Lyder som en ret hyggelig lørdag til trods for ‘afsked-på-perron’ disciplinen, som man nok bare aldrig helt lærer at holde af – og så ELSKER jeg at du laver så meget old school mad ala steg og skinke! Win! :)

 2. …haha, elsker at du har indbygget promille-kontrol på når man skal kommentere! kunne ikke regne regnestykket ud i første omgang (6+6=6) – tror bare jeg går i seng nu!!! ;)

 3. Maria says:

  Hæhæ, promille-kontrol ;-) Jeg skal nok vise jakken på… snart… er ikke sååå pjattet med at få taget de der outfit-billeder. Old school mad er jeg til gengæld ret vild med… og det er du også, kan jeg næsten fornemme <3

 4. oh yes! ;) …forresten Maria, hvis jeg lige må spørge om noget helt andet! Har fødselsdag om en lille måneds tid, og aller øverst på min ønskeseddel står det her vidunder:
  http://triercopenhagen.com/aermelos-skjortebluse-med-collar-tips-by-something-else.html
  som jeg véd mine forældre gerne vil give mig (lucky me!!). Sagen er bare, at jeg er en ren str. 38 og den kun er tilbage i str. 40… Er størrelsesforskellen meget stor eller hvordan?

  • Maria says:

   Du er da nærmere en ren str. 36, er du ikke? Hmm, så vidt jeg husker er Something Else ikke voldsomt stort, og blusen skal jo være løs… jeg ville gå efter den i str. 40 og passer den ikke, så måske bytte den til kjolen i samme fantastiske stil? Og ja – lucky, lucky you :-)

 5. i wish – eller jeg var, haha – men så er vi tilbage til den der med bukserne der strammer og det bløde bagværk! ;) …men jo, jeg tænker også at den gerne må være lidt løs, så prøver 40 og ser vi… TAK for svar! :)

  • Maria says:

   Ha. Jeg er på slankekur. Jeg kan hilse og sige, at det er kedeligt. Hej hej fra hende, der står og bager honningkage med appelsincreme, hmm ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *