Fashion | Orange Hues

Hvor alle magasiner, og bloggere for den sags skyld, taler om, at mint og fine, sarte sorbet-farver kommer til at rocke foråret, vil jeg altså lige slå et slag for den dybe, og i min optik, super cool farve, orange, som specielt Celiné sidste sæson workede ret så eminent og som masser af mærker for alvor har taget til sig her i SS/12.

Brændte nuancer som mandarin, appelsin og grape er fantastisk til grå toner, til slangeskind, ja, sågar til leopard-print. Og så er jeg jo for evigt og altid fortaler for tone-i-tone-outfits, som jeg synes er indbegrebet af god stil… derfor vil et sæt som ovenstående, hvor bluse, sko og nederdel er at finde i samme brændte farveskala, og hvor en grå taske bryder det ensartede, være absolut velkommen i mit klædeskab.

Som et alternativ, hvis nu den orange knaldfarve er lige lovligt skrap, så hapser jeg den cool slangeskinds-taske fra Stella McCartney… I wish.

1. Acne, 1.850 kr., 2. Steve Madden, 480 kr., 3. House of Harlow, 1.100 kr., 4. Something Else, 1.399 kr., 5. Stella McCartney, 5.100 kr.

Comments
No Responses to “Fashion | Orange Hues”
Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *