Fashion | I die (I really do)

Nej, nej, nej… så ser jeg igår, at min drømmekjole ever fra Stella McCartney er røget på Theoutnet.com… og nu er den udsolgt! Det er sådan noget, jeg helt ærligt godt kan få det små-skidt over… og jo, jeg ved godt, at jeg lyder som en gås med hjernen vel placeret i min håndtaske, men altså… til mit forsvar, så skal det siges, at jeg sjældent støder på tøj, der får mig til at snappe efter vejret. Faktisk er jeg ikke ret glad for at shoppe… det keder mig af uransagelige årsager, så når jeg faktisk får åndenød ved at stirre på et foto af den perfekte kjole (se nu blonderne, se nu farven, se nu skulder-udsmykningen!), så ved jeg også, at det her er en sikker vinder.

…Og nu er den gudhjælpemig væk. Den kostede så også 12.000 kroner (og her var der givet 70% rabat… hvad er det dog for en originalpris?)… suk, suk, SUK.

Comments
10 Responses to “Fashion | I die (I really do)”
 1. Trine Lykke says:

  Nogen gange er livet bare ikke fair ;)
  Den er nu meget smuk, så forstå hvis din pande har fået en rynke…

 2. Wow den er smuk, er nu også helt forelsket i den blå blazer :)

  • Maria says:

   Den er også smuk, Natascha! I det hele taget var den blå cruise-kollektion fra Stella fantastisk… <3

 3. Ida says:

  Kan godt forstå hvorfor du er vild med den. Den er jo virkelig flot.

  • Maria says:

   Ja, den er så fin! Jeg er hovedkulds forelsket, desværre lige nu på den dårlige måde ;-)

 4. Maja says:

  Wow den er virkelig smuk – men også wow til prisen, nu er jeg ikke den skarpeste til hovedregning – har 2 gange, ud af to kommentarer formået at skrive et forkert resultat i “verify you’re Not a spammer” boksen – but still 70% oveni 12.000 = mange mange penge!
  Men smuk er den, helt enig!

  • Maria says:

   Nej, heller ikke her, altså skarp til hovedregning ;-) Men jeg tænker, at den sådan omtrent har kostet 40.000 kroner. Gisp! Og ja, den er så smuk, suk.

 5. kathrine says:

  Min veninde ejer http://www.Fashionistas.dk og hun har kjolen til salg!
  VH kathrine

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *