Fashion | Fave black sneakers

Jeg er normalt ikke til rip-offs, og er egentlig heller ikke sikker på, at de her, jeg viser, kan kaldes netop det (Jeg mener, sorte sneakers er vel sorte sneakers…), men jeg synes nu alligevel, det er sjovt, at jeg forelsker mig mere i den billige version end i den dyre. Og jeg lover dig; det sker alt, alt for sjældent.

Anyhow. Chloé legede allerede i 2010 med ideen om en chic sneaker-hæl og Isabel Marant tog virkelig den tendens til næste niveau i efteråret med hendes eftertragtede sneakers med kilehæl. Det gode ved de her sneakers med indbygget hælhøjde er jo, at vi, der ikke liiige er gudsbenådet med model-dimensioner, både kan trave byen tynd OG lige få 7 centimeter ekstra i højden. Et voila!

De sorte basket-lignende sneakers til venstre er fra Aldo og koster 349 kroner, mens billedet til højre viser sneakers fra Isabel Marant, som koster 3.800 kroner… altså, jeg kan jo godt se, at hendes er cool, er mere detaljerige og er bedre udført, men prisen taget i betragtning, så hapser jeg Aldo-versionen.

Comments
2 Responses to “Fashion | Fave black sneakers”
  1. Malsen says:

    Er lidt vild med Aldo-modellen faktisk…..er ellers slet slet ikke til de der sneakers :)

    • Maria says:

      Jeg er heller ikke en sneakers-pige af natur, men sorte, enkle, lidt basketball-prægede sneaks, som de her; jo tak ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *