Current cravings | Carisi (velvet) crush

Når man nu sådan i det skjulte går og drømmer om at ligne den italienske it-girl og blogger Eleonora Carisi (måske lige minus modermærket over læben. Jeg har et ar… det er da langt mere råt, no?), og man samtidig har et crush på ridejakker plus et on-going had/kærligheds-forhold til velour, ja, så kommer der en collage som den her ud af det indeholdende tre velour-sager, som ville passe både mig og føromtalte italienske smuksak.

1. Jeg har en klar og utvetydig kærlighed til ridejakker, også selvom jeg egentlig kun har to af slagsen i skabet (en fra Sonia Rykiel med, guess what, velourkrave, og en fra Yves Saint Laurent, der er sort og klassisk, men har den der ekstra længde, der gør at det ikke ‘bare’ er en almindelig blazer). Ridejakker er super cool til skinnies og pencilskirts – og går med garanti aldrig af mode. Det her lille nummer af en ridejakke med tern og velour er, indrømmet, lidt cirkus-agtig, men sat til et tilpas nedtonet sæt tøj, fx en crisp, hvid skjorte, stramme cigaretbukser og støvletter, gerne i velour, vil den være helt, helt perfekt. Blazer fra Juicy Couture hos Net-a-porter.com, 1.899 kr.

2. Jeg er notorisk fan af den lille, mærkelige og tunesiske designer Alaïa. Sikken kunst! Støvlerne her er igen too much, men min kærlighed til mørkeblå velour slår aldrig fejl. Perfekt til nederdele med vidde med en enkel skjorte tuck’et ned i. Støvletter fra Alaïa hos Theoutnet.com, 4.500 kr.

3. Jeg har faktisk en taske, der ligner ret så meget, fra See by Chloé, ikke desto mindre er en sort, lille taske i velour i stand til at opgradere et kedelige hverdags-outfit ret så betydeligt, så den får mine varmeste anbefalinger med på vejen (og hvem siger, at man ikke kan have to små velour-tasker?). Taske fra Milly hos Net–porter.com, 1.499 kr.

Comments
2 Responses to “Current cravings | Carisi (velvet) crush”
  1. Stine says:

    Jeg har også et eller andet m velour – noget ville jeg aldrig tage på og andet er bare gudeskønt! Har den fineste figursyede smoking style jakke i sort velour…med fine satin bånd på….den skiller jeg mig ikke af med ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *