Beauty | Hey Henna

Jeg pippede på et tidspunkt om, at jeg lignede en irsk dame… af uransagelige årsager var mit ellers så mørke hår blevet lyst i Mexico med sådan en herlig rød/orange effekt til følge. Egentlig var det cool nok (og stod fint til mine fregner, ahrem!), men så var det jeg faldt over små, mærkelige breve med mørk henna i en forretning på Istedgade (6 kr. pr. brev!) og tænkte, at jeg da skulle prøve det der hjemme-farvning.

Hermed gjort (iført sort tøj, handsker, badehætte og masser af sorte håndklæder – ufatteligt ømt, specielt da posthuset kom forbi med en pakke). Og hermed elsket, fordi det har givet mit hår en smule mere fylde og tørhed (jeg elsker tørshampoo-effekten, så selvom jeg kan læse mig frem til, at sprødheden er til gene for mange henne-elskere, så går jeg altså all in for det). Så må vi bare se, hvor længe det holder i mit hår.

Btw, farven er mørkere i virkeligheden (jeg ligner faktisk – stadig – en irish woman på billederne… skal se om jeg kan indfange nuancen bedre på i en outfit post).

Comments
7 Responses to “Beauty | Hey Henna”
 1. ved præcis hvad du mener – jeg elsker også den dér tørhed (og kan af samme grund ikke fordrage balsam!) :) Synes godt man kan fornemme at det er blevet mørkere; rigtig pænt!

  • Maria says:

   Tak, pretty, pretty L! (Og jeg er ved at komme igennem bunkerne, så du får en mail fra mig senere i dag).

 2. Stine says:

  Det ser fint ud – er selv igang m at overveje en hjemmefavning. Mit hår har set bedre dage, specielt efter 3 uger i Afrikas sol plus grå hår :-/
  Overvejer logono hårfarve, men er lidt nervøs ved tanken om sidst, jeg prøvede hj farvning og endte m et grønlig skær

  • Maria says:

   Oh ja, hvordan var Sydafrika? Jeg kan bestemt anbefale det her henne-sjov, men én ting, jeg ikke gjorde, var at vente til, at hennefarven blev helt tør… og det er jeg ret glad for, at jeg ikke gjorde, for henne oxiderer øjensynligt, så mit hår er nu… meget mørkt ;-)

 3. Stine says:

  Logona hedder det selvfølgelig ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *