Beauty | Bang Bang

Jeg tænkte forleden, at jeg da godt kunne gøre frisøren efter og farve mit eget hår… og dermed spare en del penge, men kunne jeg mon også klippe mit eget pandehår uden at ligne en Playmobil-figur? Jovist. Det kunne jeg godt, for se lige den her lille, fine guide, jeg fandt og fulgte. It works like a charm!

Helt lige fik jeg det måske ikke, men det er sådan set også for meget forlangt, når jeg har to hvirvler, som komplet insisterer på at leve deres helt eget liv…

Comments
5 Responses to “Beauty | Bang Bang”
 1. Stine says:

  Får vi ikke et foto af resultatet af din klipning ? Mit pandehår trænger godt nok også, men det er lige det m ikke at få klippet for meget af ;-)

 2. Stine says:

  Super…tror at jeg vil suse ud og prøve at give pandehåret en omgang nu ;-)
  Får du egentligt brugt din See by chloe taske – den med “blondekanten”. Lurer lidt på den, men havde lovet mig selv at jeg skulle have solgt den fine Raoul kjole først ;-)

  • Maria says:

   Do it, do it :-) Ha, jeg har lige forsøgt at tage et foto af mit pandehår, men i og med at jeg har to flyvende cirkus-hvirvler i mit pandehår, og jeg har været ude i regnvejr i dag, så ser det komplet ud som om, at jeg har klippet en ordentlig luns af den ene side af pandehåret ;-) Jeg lover… det ER lige.

   Vedr. tasken, så hmm, ikke så meget, som jeg gerne ville bruge den. Jeg synes, den er totalt anvendelig, og meget, meget smuk, men jeg ender altid med sorte tasker. jeg vil nu stadig anbefale dig den <3

 3. Stine says:

  Kender det…har selv lidt djævel krøl i den ene side af pandehåret…hvad sker der lige for det :-/ LOL…jeg ender også altid m sorte tasker …er bare ikke rigtig faldet over nogen på udsalget. Men du har nok ret, jeg burde nok se den irl ;-)

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *