Abbey Awesomest.

Fik du set premieren på serien om Selfridges i lørdags? Jeg gjorde og mage til B-skuespil skal man da lede længe efter. Øv. Den halv-dårlige serie, omkring et ellers spændende emne, får mig altså ikke til at savne min lørdags-favorit-underholdning no. 1. aka Downton Abbey mindre.

I kollektiv sorg over, at der går mange, alt for mange måneder, før vi kan møde vores venner igen, viderebringer jeg fire smarte sæt Downton Abbey-påklædningsdukker. Det kan godt være, at vi må vente i længsel på nye episoder, men then again: I ventetidens ulidelige lethed kan vi da i det mindste klippe dukkerne ud og skabe vores egne Downton-historier (Forestil dig alle de ting, du kan gøre med Matthew og Mary, eller alle de frække ting Violet Crawley aka Dowager Countess of Grantham kan finde på at sige).

Her finder du de cool printbare papir-dukkesæt

(Klik på billederne for at se en større version af Dowager Countess of Grantham, Matthew og Mary, Thomas og O’Brien og deres skurkagtige tilbehør + Sybil i en moderne T-shirt… tres chic).

On a side note: Hvem er du egentlig i Downton Abbey? Jeg er jo klart Sybil, som desværre er død, men i lang tid mente jeg, at jeg var Mary.

Comments
One Response to “Abbey Awesomest.”
 1. Helle Birgit Hansen says:

  Sikke en morsom ide…. påklædningsdukker hørte min barndom til jeg havde mange forskellige, og en venindes mor tegnede tøj som vi så farvede…

  Jeg savner Downton Abbey, det er den bedste serie i mange år synes jeg, og den nye Selfridge tja som du skriver så var det en Bfilmsagtig serie, men jeg har besluttet at afsnit 2 også og fænger det heller ikke rigtigt ja så dropper jeg da at følge serien helt.

  Tak for et morsomt indlæg….

  MVH
  Helle

Leave A Comment

Please verify that youre a not a spammer *